Şimdi Ara

Piyasadaki Klima Temizleme Spreylerinden Kullanıp Tavsiyesi Olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her ne kadar varış noktasına 5 dakika kala klimayı kapatıp fanları açık tutarak küf oluşumunu engellemeye çalışsam da ilk açışta klimadan hafif bir koku geliyor.
    Yakından temin edebileceğim bir kaç ürün var fakat kullanmış olan varsa tavsiyesini alıp ona göre kullanmak istiyorum.
    Boto Gen Klima bombası ve Autokit Klima bombası şeklinde iki ürün var, aracın içinde spreyi açıp aracı terk ediyorsunuz sirkülasyon ile temizliyor.
    bir diğeri ise Carpex ucunda uzun hortumu olan klima spreyi. bunu klima kanallarından uzatıp sıkıyorsunuz fakat internette yağlı ve kalıntı bırakıyor demişler.
    bu markaların kaliteli olmadığını biliyorum ama Würth'ün ürününe 70 lira vermek istemiyorum. Ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 3 Haziran 2019; 16:20:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Az önce aytemizden aldım. Kendi ürünü. Yerli malı. Klima ünitesi temizleme spreyi. 25 tl. 2 kullanımlık yazıyor. Ustünde yazdığı gibi Havalandirma menfezine sokup her birine 8 saniye püskürttüm. Polen filtresinide değiştirdim. Insallah koku gider.
    Benimkinde klima acinca ilk başta kötü koku geliyordu. Eğer memnun kalırsam tekrar yazarım buraya.
    Sonax vardı. Klima bombası. 90 tl. Pahalı geldi almadım.

• Merhaba,
    Çeşitli zamanlarda piyasada satılan ürünlerin çoğunu denemiş biri olarak ne yazık ki klima kokusunu kalıcı olarak gideren bir ürüne denk gelmedigimi söylemeliyim. Bir süre sonra koku tekrar başlıyor maalesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Araçta yoğun sigara içtiğimden 2 defa kullandım... Gayet iyi sonuç aldım ama markasını şu an hatırlamıyorum alman malıydı sanırım, limonlu çok fresh bir kokusu vardı... Markasını bayramdan sonra söyleyebilirim

• Linkte verdiğim ürünü aracımda kullanıyorum ve tavsiye ederim. Tabii polen filtresini yenilemeyi de unutmayın.
    Klima bombaları işe yaramaz boşuna para vermeyin.
    urun.n11.com
    Stac Italy Araç Kliması Temizleme Dezenfekte İlacı Br0905001 - n11.com
    https://urun.n11.com/oto-klima/stac-italy-arac-klimasi-temizleme-dezenfekte-ilaci-br0905001-P275386945

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master KENOBI -- 3 Haziran 2019; 18:27:52 >

• 2 gün önce Liqui Moly'ninkini kullandım. Hiçbir şey değişmedi. 60₺ çöpe gitti.
  • anladığım kadarıyla klima bombaları işe yaramayacak. peki buharlı temizlik yaptıran var mı? buharın faydası oluyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    Tam emin değilim ama sanki bir yerde okumuştum , aracına buharlı temizlik yaptırmıştı birisi arkasından araçta sürekli elektronik arızalar ortaya çıkmaya başlamıştı . (Yanlış hatırlıyor olabilirim)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.