Bildirim
köpük ile yıkama tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Tavsiyeye hacet kalmamış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 40karakule40
Tavsiyeye hacet kalmamış.
valet pro alacam müdür
http://www.detailingdukkani.com/urun/valet-pro-ph-neutral-snow-foam-kopuklu-yikama-sampuani---5-litre_5792.aspx -
Ph nedir ya sanki bebe şampuanı tavsiyesi istiyorsunuz. Altı üstü araba abartmanın anlamı ne? -
Ansf olanını alın daha iyi kir söker, diğeri iyi gelmeyebilir sizi, advanced olanı yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu köpüklü yıkamaya çok heves etmiştim, Koçtaş tan aldığım McAllister basınçlı yıkama makinası sözüm ona köpük atacaktı, atmadı.
Basınçlı pompa aldım o da keyifsiz.
McAllister bozulsun yerine babacan bir yıkama makinası alacağım inşallah. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ismail4444
Ph nedir ya sanki bebe şampuanı tavsiyesi istiyorsunuz. Altı üstü araba abartmanın anlamı ne?
boya koruma wax old.için ph yazdım eğer diğerlerinin bir zararı olmayacaksa işime gelir alirim 5 kilo atas 150,50 tl ye -
-
ph bebe şampuanı mı sorusu güzeldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertewas -- 14 Kasım 2016; 15:19:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ertewas
ewet JOHNSON’S baby şampuanı -
quote:
Orijinalden alıntı: tacimmüdür
quote:
ewet JOHNSON’S baby şampuanı
o benim bebeğim, boya, amonyak, paraben içermemesi lazım diyorsun yani... -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tacimmüdür
quote:
ewet JOHNSON’S baby şampuanı
o benim bebeğim, boya, amonyak, paraben içermemesi lazım diyorsun yani...
aynen
-
her gün vergi,akaryakıt, sigorta zamlarına ağlanan bi ülkede arabaya harcanan bu ekstraları hiç anlamıyorum, çok pahalı bi aracınız dolayısıyla paranız varsa verin yıkasınlar yoksa gidin benzinlikte bedava yıkıyolar zaten...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X