Şimdi Ara

*** Halı Yıkama Makinesi Tavsiyesi ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, HALI YIKAMA makinesi almaya niyetlendim ve bir süredir araştırma yapıyorum. Kafam allak bullak oldu.
    Evimde normal elektrikli süpürgem var o yüzden alacağım makineyi sadece Halı ve Koltuk yıkamak için kullanacağım.
    O yüzden sadece halı yıkama için kullanabileceğim kaliteli ve uygun fiyatlı makineler önerirseniz sevinirim. (Özellikle kullananlar yardımcı olursa daha verimli olur.)
    Philips FC 6843 Triathlon Halı Yıkama Makinası'nı düşünüyorum ama fiyatı 400 ytl civarı. Sizce sadece halı yıkamak için o kadar vermeli miyim.

• valla bende de philips var

12 senedir hem elektrik süpürgesi hemde halı yıkama olarak kullanıyoruz

tık demedi desem yeridir

kesinlikle parasını hak ediyor

geçenlerde bi arkadaşada aldırttım oldukça memnun

ama zamlanmış galiba

biz daha ucuza almıştık

nette 350lere felan bulunabiliyo
  • Başka önerisi olan yok mu arkadaşlar?
  • Eğer ucuz birşey arıyorsanız bence halı yıkama makinesi almanıza gerek yok.Islak kir çekebilen bir makine alın.Halı yıkama şampuanı ile suyu bir kapta(camsil gibi)karıştırın ve halı yıkayacaksanız hazırladığınız deterjanlı suyu döşemeye püskürtün,sonra ıslak kir çeken süpürgeyle emin.Halı yıkama makinesinin yaptığı işin aynısını yapmış olacaksanız.Bütçeniz darsa boşuna para vermeyin yani.Hatta belki evdeki süpürgeniz ıslak çekebiliyorsa hiç almayın.
  • Merhabalar,
    Biz evde 7 yıldır Arçelik Aquapower 1600W kullanıyoruz.Çooook memnunuz.Şimdiki fiyatı 500 ytl olmalı.Bir de Thomas Twin t2 çıkmış piyasaya yalnız o biraz pahalı.
  • güncel olsun. 300 tl civarı özellikle kullananlar ne tavsiye ederler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.