Şimdi Ara

Koltuk (halı) yıkama makinesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eşim koltukları yıkatmakta ısrarlı, fiyat aldığımızda bulunduğum yerde 4 çekyat 2 berjer 6 sandalye için min. 390 lira istediler. Ben de oha o paraya makinesini alır her sene yıkarım dedim.

Koltuk yıkama makinesi aradığımda makul bir sonuç bulamadım, sanırım halı yıkama makinesi bu işlevde de kullanılıyor. Hesaplı bir cihaz arıyorum.

Bu konuda tecrübesi olan var mı? Makine almak parasına değer mi? Şirkete yıkatmak daha mı mantıklı ve hesaplı olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Böcekli sümük -- 26 Ağustos 2019; 16:24:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba halı yıkama makinesi aldınız mı acaba? Memnun musunuz? benim eşim de istiyor fakat ne alacağımı bilemedim.Tavsiye eder misiniz?

• 15 sene önce almıştım rowenta, iyi bir cihaz gibi görünse de insan ilk hevesle alıyor sonra bıkıyor ve sonradan kullanmaz hale geliyor.. koltukları kendinizde silebilirsiniz.. oto koltukları için kullanılan spreyler var, leke çıkarıcıları var ev için kullanabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ice_Sh@dow

Merhaba halı yıkama makinesi aldınız mı acaba? Memnun musunuz? benim eşim de istiyor fakat ne alacağımı bilemedim.Tavsiye eder misiniz?

Babam internetten 2. El olan fakat kutusu hiç açılmamış fakir marka halı yıkaması aldi. Normalde fiyatı neyse yarısına geldi. Halı, koltuk araç koltuğu gayet güzel yıkıyor.

Bu makinalar zaten çok sik kullanilmayan uzun ömürlü makinalar. Dandik bişey almazsanız rahat 10 yıl götürür. Özellikle çocuklu evlerde çok iyi iş goruyor. Dökülen şeyleri kiri tozu derinlere göndermeden çekip alıyor. Durulamayi nemi iyice çektiği için yıkanan şey erken kuruyup koku yapmiyor.

Bundan önceki Philips de uzun yıllar gitti fakat son yillarda bağlantı yerlerinden çok fazla su dökmeye başlamıştı. Ayrıca bu makinayı kullananların bazıları öncesinde farklı bir deterjanla kiri yumuşatip yıkıyor, eğer bu deterjan köpüren bir deterjansa makina içinde seviye erkenden yükselip motora kaçma ihtimali oluyor. Makinanin düşmanı köpüren deterjanlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende yorumlara ve videolara bakarak arnicanın rain plus modelini aldım . Bugün geldi ilk denememi yaptım gayet güzel fakat ıslatma pompası yeterli değil önceden kendimiz ıslatıp öyle çektik iş gördü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Halı Yıkama
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.