Şimdi Ara

Halı Yıkama Makinasıyla Aracın Koltuğunu Yıkadım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır aracın koltuklarını yıkamayı düşünüyordum.Geçen haftasonu fırsatı bulunca bitireyim dedim :)

Koltukların hali böyleydi...

Halı Yıkama Makinasıyla Aracın Koltuğunu Yıkadım... Halı Yıkama Makinasıyla Aracın Koltuğunu Yıkadım...
     Halı Yıkama Makinasıyla Aracın Koltuğunu Yıkadım... Halı Yıkama Makinasıyla Aracın Koltuğunu Yıkadım...

Yıkama makinamız.Halı yıkama şampuanı kullanıyoruz.Şampuan/su oranını yapıp makinanın deposunu bu karışımla dolduruyoruz.

Sıra yıkama işleminde :)

Yıkama yaptıktan sonra 5-10 dakika bekliyoruz.Ve Yıkama makinasının bu sefer vakumunu çalıştırıp.Kiri temizliyoruz.Çıkan kire bakın :)

Halı Yıkama Makinasıyla Aracın Koltuğunu Yıkadım... Halı Yıkama Makinasıyla Aracın Koltuğunu Yıkadım... Halı Yıkama Makinasıyla Aracın Koltuğunu Yıkadım...

Vakumdan sonra koltuktan çıkan kirler :)

Yıkama sonrası koltukların son durumu.Biraz aceleye geldiği için kirler tam çıkmadı.Ama eskiye oranla dağlar kadar fark var :)

• Bence sıkıntı deterjanda.
  • kesinlikle temizleyici sıkıntı var daha iyi bir kumaş temizleyicisi, hatta koslanın halı için çıkardığını bile kullansanız daha iyi sonuç verecektir. ayrıca yüzeye önceden uygulama yapın temizleyici ile pat diye makine ile girişmeyin.
  • araç caddy mi?
  • Normalde iyi olması lazım , çok özenmedim.Çünkü devamlı aynı detarjanı kullanıyorum.Bundan daha iyi sonuçlar çıkıyordu.Ama dahaiyi bir şampuanla daha iyi sonuç alınabilir.

@Meticulous Aracımız caddy
  • Koltuk süngeri, sonradan geri kusmaz inşallah emdiği suyu .

Benim de niyetim var ama...
  • Koltuklar boş durana kadar, domates biber fidesi falan dikseydiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Yıkama Makinası
    3 yıl önce açıldı
    Halı Yıkama
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam keşke bu işe girmeden önce biraz araştırma yapsaydınız.Kumaş koltuk suyu ve kimyasalları daha sonra kusma yapıyor.Çoğu yıkama yerinde sizin yaptığınız gibi bir işlem yaptıkları için piyasadaki araçlarda bu tarz koltuk lekeleri görmek mümkün.Umarım dediğim gerçekleşmez.
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Ruling_S kullanıcısına yanıt
    Ev taşıdık kir o yüzden.Eşya filan taşiyinca kirlendi.

@Ruling_S hocam daha onceleride yaptım kusma olmadı.Onlarda yavaş yavaş daha detaylı yaptığımdan koltuklar tertemiz oluyordu.Bu sefer yarım saatte işi halletmeye çalıştım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel olmuş. o kadar kusur kadı kızında da olur. bir halı yıkama makinesi bulsam evdeki focus için bende girişicem aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 13 Aralık 2016; 21:12:55 >
  • Bu havalarda zor kurur gibi biraz güzel olmuş püf noktası pis suyu çektirmek zaten makinayla. Deri koltuk olsaydi nemli bezle sil geç bu kadar.
  • Bizim araba zannettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.