Bildirim
Halı Yıkama Makinasıyla Aracın Koltuğunu Yıkadım...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence sıkıntı deterjanda. -
kesinlikle temizleyici sıkıntı var daha iyi bir kumaş temizleyicisi, hatta koslanın halı için çıkardığını bile kullansanız daha iyi sonuç verecektir. ayrıca yüzeye önceden uygulama yapın temizleyici ile pat diye makine ile girişmeyin. -
araç caddy mi? -
Normalde iyi olması lazım , çok özenmedim.Çünkü devamlı aynı detarjanı kullanıyorum.Bundan daha iyi sonuçlar çıkıyordu.Ama dahaiyi bir şampuanla daha iyi sonuç alınabilir.
@Meticulous Aracımız caddy -
Koltuk süngeri, sonradan geri kusmaz inşallah emdiği suyu .
Benim de niyetim var ama... -
Koltuklar boş durana kadar, domates biber fidesi falan dikseydiniz. -
Hocam keşke bu işe girmeden önce biraz araştırma yapsaydınız.Kumaş koltuk suyu ve kimyasalları daha sonra kusma yapıyor.Çoğu yıkama yerinde sizin yaptığınız gibi bir işlem yaptıkları için piyasadaki araçlarda bu tarz koltuk lekeleri görmek mümkün.Umarım dediğim gerçekleşmez. -
Ev taşıdık kir o yüzden.Eşya filan taşiyinca kirlendi.
@Ruling_S hocam daha onceleride yaptım kusma olmadı.Onlarda yavaş yavaş daha detaylı yaptığımdan koltuklar tertemiz oluyordu.Bu sefer yarım saatte işi halletmeye çalıştım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
güzel olmuş. o kadar kusur kadı kızında da olur. bir halı yıkama makinesi bulsam evdeki focus için bende girişicem aslında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 13 Aralık 2016; 21:12:55 > -
Bu havalarda zor kurur gibi biraz güzel olmuş püf noktası pis suyu çektirmek zaten makinayla. Deri koltuk olsaydi nemli bezle sil geç bu kadar. -
Bizim araba zannettim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X