Amazon.com.tr Rezaleti
Evet arkadaşlar Amazon'da havasından mıdır, suyundan mıdır bilinmez git gide bizim yerli pespaye platformların ucuzluklarını yapmaya başladı. Üç kuruşluk kulaklık için 15 gündür iade bekliyorum. Aşağıda kanıtlarla da görebileceğiniz gibi ayın 18'inde teslim aldığım ve performansı nedeniyle beğenmeyip aldıktan 1 gün sonra geri göderdiğim kulaklığın hala para iadesini bekliyorum. Artık Amazondan alışveriş yapmamaya çalışacağım. Olaki bir şey almak zorunda kaldım, daha dikkaktli olacağım. Size de tavsiye ederim.
04.01.2024 editi
Öncelikle olumlu deneyim yaşayan arkadaşlar için şunu söyleyeyeyim.
Yaşanılan olumlu deneyimler olumsuz deneyim yaşamayacağınız anlamına gelmiyor arkadaşlar. Bunu bilerek yapın alışverişinizi.
Bugün tekrar konuştum mh ile. Dediği şu depodan dönüş gelmemiş. Depoyu arayın dedim arayamıyormuş. 1 hafta geçmiş, 1 haftası daha varmış. 15 gün geçmiş daha ne kadar beklenilecek diye sordum ama cevap yok. Sonuç olarak, dedim seveyim yapacağınız işi. Hem thh'ye kayıt açtım, hem de bankaya harcama itirazında bulundum. Amazon'dan alışveriş şans işi. İşiniz Allah'a kalmış. Bizim yerli sitelerin yapmayacağı hıyarlıkları yapıyorlar. Bizim sitelerde mh ile kanlı canlı konuşup süreci bir şekilde çözebiliyorsun. Bunlarda oda yok. Yazılı konuşuyorsun, ulaşmak için de yapay zekayla resmen köşe kapmaca oynuyorsun. Hadi yapay zekayı geçtin karşında yine robot kıvamında bir temsilci oluyor. Eğer senin bir işi çözecek yetkin, sorumluluğun ve araçların yoksa senin orada bulunmanın mantığı ne? MH yazışmada da 15 gündür hiç bir şey çözülmedi... Çok rezalet bir deneyim yaşıyorum. Amazon deneyimleri tamamen şansa bağlı.
Ayrıca ben bunların iyi niyetli yapıldığını sanmıyorum. Hatta yapılan iş nitelikli dolandırıcılık bile olabilir.
Yeni Ford Focus Auto Bild Testi
|
Erdoğan'dan Bozkurt Selamı
|
Ehliyet Yaşı 16 Olmalı mı?
|
lagunami, mondeomu?
|
UEFA Açıkladı Maç 3-1 Bitecek
|
Mourinho Eski Havasında mı?
|
RİERA
|
Kaza Yaptım
|
Nedir bu kızlardaki göz hastalığı
|
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 11 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.592
İkinci El Bölümü Mesajları: 44
Konularının görüntülenme sayısı: 25.503 (Bu ay: 515)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.650 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası