Şimdi Ara

Basınçlı, Köpüklü Araç yıkama Makinesi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanda Black&Decker'ın bir makinesi var, ama köpük aleti bozulduğu için ( sağlamken de bir işe yaramıyordu ) memnun değilim, foam lance gibi aparatı olan veya Karcher gibi uyumlu olan bir tavsiyeniz var mı?

• Lavor Express Plus aldım amatör bir kullanıcı için gayet yeterli foam lance'i ayrı satın almak gerekiyor 80 - 90 TL gibi bir şeydi sanırım. Aldım ama maalesef aparmtanda kullanmak çok zor oluyor aylardır kullanamıyorum Satmak için sahibindene ilan açmaya da üşeniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Lavor Express Plus aldım amatör bir kullanıcı için gayet yeterli foam lance'i ayrı satın almak gerekiyor 80 - 90 TL gibi bir şeydi sanırım. Aldım ama maalesef aparmtanda kullanmak çok zor oluyor aylardır kullanamıyorum Satmak için sahibindene ilan açmaya da üşeniyorum

Apartmanda degilim hocam ancak sanirim tercihim Karcher olacak cunku bende ki alette 200-250 tl ama kopugu falan 5 para etmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abimde var bir tane. O da ilan verelim diyordu. 800 lira civarına alıp bir kez kullandı, kullanmadı. Pm atın bana detayları yarın yazarım

• Sunger alip elle yikayiniz ve en son 3-4 tane micro fiberle tam kurtunuz arabanizi. Makine fazla yardimci olmuyor. Teker cevresi haric tabi.

• Karcher K5 kit aldim, kendi kopuk aleti gayet kullanisli ve guzel ancak yine de foam lance almayi kesinlikle istiyorum cunku o bambaska cidden.

Bauhaustan 899 TL'ye aldim, icinde donen bir alet 3 tane baslik, sampuan, bez verdiler.

150 Bar olan versiyon.

Bugun vaktim olmadigi icin pek yikayamadim yalnizca kopuk sikip, ustunden suyla gectim, kendi sampuani 5 para etmez evden pril alip siktim cok guzel kopurttu arabaya kar yagmis hissi yaratti yani.

Yarin detayli yikar, fotograflari atarim.

İlk izlenimlerime gore alet cidden cok guzel, alacaklara kesinlikle tavsiye ederim.

Bunlar ilk fotograflar cektigimde kopuk akmisti
     Basınçlı, Köpüklü Araç yıkama Makinesi Tavsiyesi Basınçlı, Köpüklü Araç yıkama Makinesi Tavsiyesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Yıkama Makinası
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.