< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lightning70 -- 25 Temmuz 2023; 23:27:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lightning70 -- 25 Temmuz 2023; 23:27:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schavelle -- 26 Temmuz 2023; 1:40:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hazır ürün montajlamak için ilk paylaştığınız ürün yeter de artar. Güzel uç ve mıknatıslı tutucu alın vidaları kaçırmadan düşürmeden sıksın. Ben milwaukee ph2 pz2 ve tutucu 100-150tlye almıştım. Makita uç ve tutucu da güzel. Vidalama alternatif marka olarak bosch (yeşil ev tipi, mavi profesyonel seri oluyor) einhell stanley öneririm. Aynı fiyatlarda bulabilirsiniz. Ben B&D çok sevmiyorum. Pahalı bir alete gerek yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schavelle -- 26 Temmuz 2023; 1:56:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
O da büyük bir iş değil. Benim kastettiğim ağaç/kerestelere adetli koca koca vidalar sıkmak çatı tamiri gibi işler içindi. Onlara 12v yetmiyor 18v bile iyisi lazım hatta darbeli somun sıkma/vidalama 150 newtonluk aletler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |