Şimdi Ara

Şarjlı vidalama tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen senede böyle bir yeltenmiştim ancak sonradan almaktan vazgeçip almamıştım
    Bosch IXO 5 düşünüyordum ancak şu anda piyasada yakın fiyata çok daha iyi olan GO var
    Gönlüm Bosch markasından yana ancak einhell gibi markalarda mevcut piyasada Bosch go ya alternatif ürün önerebilir misiniz veya yakın rakiplerinden kullanım tecrübeleri gibi şeyleri yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Şarjlı Vidalama Tavsiyesi: Hangi Modeli Seçmelisin?

Bir şarjlı vidalama, çok çeşitli ev geliştirme ve tamir işleri için olmazsa olmaz bir alettir. İster mobilyaları bir araya getirmeyi, ister rafları monte etmeyi veya duvarlara resim asmayı planlıyor olun, doğru şarjlı vidalama ile işi çok daha kolay ve verimli hale getirebilirsiniz.

Akülü Vidalama mı, Şarjlı Matkap mı?

Şarjlı vidalama ve şarjlı matkap genellikle birbirinin yerine kullanılır ancak aralarında bazı önemli farklar vardır. Akülü vidalama, vidalama için özel olarak tasarlanmıştır ve genellikle daha kompakttır ve kullanımı daha kolaydır. Şarjlı matkaplar ise hem vidalama hem de delme için kullanılabilir ancak genellikle daha büyük ve daha ağırdır.

Kullanım Amacına Göre Seçim

Seçeceğin şarjlı vidama modelini, öncelikle kullanım amacına göre belirlemelisin. Hafif işler için, ucuz bir akülü vidalama yeterli olacaktır. Ancak daha ağır işler için, daha güçlü bir şarjlı matkap tercih etmen önerilir.

Fiyat Aralığı

Şarjlı vidalama fiyatları, modellere ve özelliklere göre değişir. Bütçen ne kadar yüksek olursa, o kadar fazla özelliğe sahip ve daha dayanıklı bir model alabilirsin.

Önerilen Modeller

Piyasada çok sayıda şarjlı vidalama modeli bulunmaktadır. İşte birkaç önerilen model:

• Ucuz Akülü Vidalama Tavsiyesi: Black+Decker 20V MAX Akülü Vidalama
    • Akülü Matkap Tavsiyesi: DEWALT 20V MAX Akülü Darbeli Matkap
    • Şarjlı Vidalama Tavsiyesi: Milwaukee M12 Akülü Compac Vidalama
    • Şarjlı Tornavida Tavsiyesi: Bosch Go Akülü Tornavida

Bu önerilen modeller, farklı fiyat aralıklarını ve kullanım amaçlarını kapsamaktadır. İhtiyaçların ve bütçen için en uygun modeli seçmek için biraz araştırma yapman faydalı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam bosch go alacaksanız nerde kullanacağınız önemli sert vidalamalarda sökmez torku yetersiz bende var ordan biliyorum 12 watlık einhell alın heryerde kullanırsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atabeyyy

Hocam bosch go alacaksanız nerde kullanacağınız önemli sert vidalamalarda sökmez torku yetersiz bende var ordan biliyorum 12 watlık einhell alın heryerde kullanırsınız.
    Hocam öyle ağır işlerde değil zaten günlük tornavida yerine 3 4 tane bits üç ile beraber cebimde duracak einhell in hangi modelinden bahsediyorsunuz acaba link atabilir misiniz?

• OmrTR kullanıcısına yanıt
    Ağır işlerde değilse yeterli olur merak etmeyin . Benim bahsettiğim ürün linki bu

Eınhell TE-CD 12 X-Limit Çift Akülü Vidalama
    www.hepsiburada.com
    Eınhell TE-CD 12 X-Limit Çift Akülü Vidalama Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/einhell-te-cd-12-x-limit-cift-akulu-vidalama-p-HREIN4513603?magaza=megahirdavat
    burda pahalı daha ucuza bulabilirsiniz.

• Hocam yardımlarınız için çok teşekkür ederim attığınız linkteki ürüne baktım ancak ben daha küçük cep tarzı bir şey düşünüyordum bunun sonucunda 1 saat kadar önce Bosch GO yu teslim aldım evde şu anda şarj oluyor teşekkürler tekrardan

• OmrTR kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam . Hayırlı olsun güle güle kullanın.

• Einhell ler pek işe yaramaz diye biliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Matkap tavsiyesi
    18 yıl önce açıldı
    şarjlı vidalama ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peletshop.com P kullanıcısına yanıt
    Hocam konuştuğum bir kişi kıvırmalı tabancaları tavsiye etmedi sonuçta o kıvrılan yerden kablo geçiyor ve zamanla kablo sıkışma yapıp ürünü bozuyor dedi
    Benim de gönlümde zaten go vardı şu anda onu kullanıyorum memnunum çünkü hem beklediğimde daha güçlü bir cihaz hem de tork ayarı olması iyi tek sıkıntısı var bir vidayı çok az sıkmak veya gevşetmek istediğinizde bunu ayarlayamıyorsunuz çünkü tetik olmayınca bas çek yapmanız gerekiyor hızlı bir şekilde ve bunu yapınca istenilen çok gevşetme yapıyor

• ne aldın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.