Şimdi Ara

şarjlı pil tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şarjlı pil tavsiyesi verebilir misiniz arkadaşlar şarj aletiyle beraber satılırsa daha iyi olur

• Yapay Zekanın Yanıtı

Şarjlı Pil Tavsiyeleri: En İyi Seçenekleri Keşfedin

Günümüzün hızlı tempolu dünyasında, elektronik cihazlarınızı hareket halindeyken güvende tutmak çok önemlidir. Şarjlı piller, bu sorunu çözen ve cihazlarınızı gün boyu çalışır durumda tutan mükemmel bir çözümdür. Piyasada çok sayıda şarjlı pil seçeneği bulunduğundan, ihtiyaçlarınıza en uygun pili seçmek zor olabilir.

En İyi Şarjlı Pil Önerileri

İster günlük kullanım için ister özel ihtiyaçlar için bir pile ihtiyacınız olsun, size en iyi şarjlı pil önerilerini sunuyoruz:

• AA ve AAA Piller: Bu çok yönlü piller, saatler, oyuncaklar ve uzaktan kumandalar gibi çeşitli cihazlar için uygundur.
    • D ve C Piller: Bu daha büyük piller, el fenerleri, aletler ve diğer yüksek güç gerektiren cihazlar için idealdir.
    • 9 Volt Piller: Bu piller duman dedektörleri ve kablosuz telefonlar gibi cihazlar için kullanılır.
    • Kalem Piller: Bu piller, kalemler, işaretleyiciler ve dijital saatler gibi ince cihazlar için tasarlanmıştır.

Şarj Edilebilir Pil Önerileri

Şarj edilebilir piller, tekrar tekrar kullanılabilir, böylece maliyetleri düşürür ve çevreye fayda sağlar. İşte en iyi şarj edilebilir pil önerilerimiz:

• Nikel-Metal Hidrit (NiMH) Piller: Bu piller, AA ve AAA piller için yaygın olarak kullanılan uygun fiyatlı ve verimli bir seçenektir.
    • Lityum İyon (Li-ion) Piller: Bu piller hafiftir, uzun ömürlüdür ve hızlı şarj olur. Dizüstü bilgisayarlar ve akıllı telefonlar gibi cihazlarda kullanılır.
    • Lityum Demir Fosfat (LiFePO4) Piller: Bu piller, uzun ömürleri ve yüksek güç yoğunlukları ile bilinir. Elektrikli araçlarda ve güneş enerjisi sistemlerinde kullanılır.

Pil Şarj Cihazı Önerileri

Doğru pil şarj cihazını seçmek, pillerinizin ömrünü ve performansını optimize etmek için çok önemlidir. İşte en iyi pil şarj cihazı önerilerimiz:

• Hızlı Şarj Cihazları: Bu şarj cihazları, pillerinizi olabildiğince hızlı şarj eder.
    • Çoklu Şarj Cihazları: Bu şarj cihazları, aynı anda birden fazla pile şarj edebilir.
    • Akıllı Şarj Cihazları: Bu şarj cihazları, pillerinizi aşırı şarj olmaktan korur ve optimum performans için otomatik olarak şarj döngüsünü ayarlar.

Hangi şarjlı pilin veya pil şarj cihazının ihtiyaçlarınız için en uygun olduğunu belirlemek için kullanım amacınıza, cihazınıza ve bütçenize dikkat etmeniz önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gp Recyko Pro+ kullanıyorum, 2000 mah 1500 tekrar şarj 5 sene ömür, 30 saate kadar.

50 liraya aldım mediamark'dan 4 lü

şiddetle tavsiye ederim.
  • Hepsiburada'da orijinal şarj kiti var. Tavsiye ederim. Şarjı çok uzun gidiyor.

Alırken dikkat etmeniz gereken tek nokta "satıcının Hepsiburada" olması. Diğer satıcıların sattıklarının hepsi sahte, çakma.

www.hepsiburada.com
    Xbox One Play & Charge Kit- S3V-00014 Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/xbox-one-play-charge-kit-s3v-00014-p-HBV00000CW5UK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 26 Eylül 2018; 20:39:55 >

• GP ve Varta pillerini kuıllanıyorum bende Varta bir süre sonra piller akmaya başlıyor ama ilk 1 sene güzel.
  • yedekli bir şekilde GP Recyko+ kullanıyorum, gayet başarılılar...
  • sakın duracell almayın fiyatına kanıp, yolda kalırsınız.

Bu işte deneyimlerime göre en başarılısı ve sorun çıkarmayanı panasonic eneloop piller benden demesi.
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, birkaç kişi daha önermiş bunu aldım şuan umarım iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreylmz77

teşekkürler, birkaç kişi daha önermiş bunu aldım şuan umarım iyidir
    Firma güvenilirdir, ismi çok duyulmamış olabilir ancak Arena Bilgisayar gibi bir firmanın kuruluşudur. Bu pilleri 10 günde bir şarj ediyorum. Yoğun kullanımda şarj süresi çok iyi. Bu fiyata 4*2700mah pil bulmakta çok kolay değil.

Güle güle kullanın.
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    çok acemice bir soru olacak ama, usb kablosunu telefon adaptörüne bağlayıp prizden şarj etsem piller zarar görür mü daha önce hiç şarjlı pil kullanmadım desem yeridir
  • emreylmz77 E kullanıcısına yanıt
    Hayır görmez, istediğiniz şekilde şarj edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mint3407

sakın duracell almayın fiyatına kanıp, yolda kalırsınız.

Bu işte deneyimlerime göre en başarılısı ve sorun çıkarmayanı panasonic eneloop piller benden demesi.
    2500 mah duracell pil fe şarj cihazı kullanıyorum sonuç harika
  • headhunter kullanıcısına yanıt
    valla bende 1 sene sonra şarj olmamaya başladı 2 farklı cihazda şarj denedim hep arıza ışığı verdi.
    4 pilde de bu şekilde oldu hatta baya kişide yazmıştı forumda bir ara duracellde bu sorunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mint3407

valla bende 1 sene sonra şarj olmamaya başladı 2 farklı cihazda şarj denedim hep arıza ışığı verdi.
    4 pilde de bu şekilde oldu hatta baya kişide yazmıştı forumda bir ara duracellde bu sorunu.
    ileride ne olur açıkcası bilmiyorum ama 3 yıl garanti yazıyordu. şarj aletide 5 yıl 1 yıl sonrasında pil değişimine razıyım açıkcası.
  • kardeşim bimdeki 3 liralık pil 2 kola 1 ay gidiyor bence pille idare et
  • AlwayssAlone A kullanıcısına yanıt
    kutudan çıkan duracell 3 gün idare etmedi :/
  • ben duracelli tavsiye etmiyorum, 350 tekrar şarjı var. 2.500 mah olanında uzun süreli kullanımda sıkıntı olduğunu yazanlar az değil.

mah yerine tekrar şarj etme sayısına bakmak daha mantıklı

her tekrar şarj da pil ölüyor ve mah oranı düşüyor

her 1000 mah için 8 saat 1.2v kullanımsız sarj oluyorlar

bilginize
  • panasonic evolta
  • Ali expressden LiitoKala Lii 500 Şarj cihazı aldım. Gerçekten çok iyiymiş, beğendim. Bütün yuvalardan ayrı ayrı işlem yapılabiliyor. Cihazı inceledim ve bu esnada video çektim. Pil için GP yi uzun yıllar kullanıyorum çok da memnunum. Almayı düşünenler almadan önce videoyu izlemelerinde fayda var:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poseidon_77 -- 6 Nisan 2021; 14:18:33 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.