Şimdi Ara

Şarj Aleti Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi şarj aleti tavsiyesine ihtiyacım var. Meizu cihazımın orijinal şarj aleti 2.0 amperdi ve hızlı şarj ediyordu fakat kaybettim. En kalitelileri nelerdir fiyatı aşırı pahalı olmadığı sürece önemli değil önerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up

• Bu videoyu izleyerek (2:19'dan itibaren),

Buradan aldım,

Memnunum.

• Hocam kablo ne aldın bir de hızlı şarj ediyor değil mi
  • arkadaşlar hama marka bir usb markası duydunuz mu hiç ?
  • nokmen kullanıcısına yanıt
    Hocam belirtmeyi unutmuşum Türkiye'den alacağım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pil şarj cihazı önerisi?
    6 yıl önce açıldı
    Pil tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba arkadaşım,

Aşağıda belirtmiş olduğum ürün TTEC marka bir şarj cihazı için hem uygun fiyatlı hemde kaliteli bir ürün. İncelemeni tavsiye ederim.

www.istekle.com
    Sayfa bulunamadı | istekle.com | Alışverişinizi İstekle yapın !
    http://www.istekle.com/tr/2bb118b-ttec-lifesaver-duo-10000mah-tasinabilir-sarj-cihazi-beyaz-400268

• En İyi Hızlı Şarj Cihazı Tavsiyeleri 2018 ( 3.0 Uyumlu )
    Quick Charge 3.0, yeni Qualcomm yonga setine sahip olan her akıllı telefonda destekleniyor . Bunun anlamı  telefonunuzu destekleme şansı çok yüksek olduğudur.

Akıllı telefonumuzu şarj etmek hemen hemen hergün yaptığımız bir durum. Yoğun kullanımlarda bazen günde 2-3 kez şarj edildiği görülmektedir.

Çoğu akıllı telefonlarda, kutu içnde Hızlı Şarj 3.0 uyumlu şarj cihazı ile gelmezken, birçok kişi daha yavaş, geleneksel şarjla idare etmek durumunda kalır. Bu yüzden şu anda mevcut olan en iyi 3.0 Uyumlu hızlı sarj (Quick Charge 3.0)  şarj cihazlarını topladık ve aşağıda listeledik. Hızlı şarj ile alakalı bir probleminiz varsa aşağıdaki 3.0 uyumlu hızlı şarj aletleri işinizi görecektir.

www.eniyiandroid.com
    En İyi Hızlı Şarj Cihazı Tavsiyeleri 2018 ( 3.0 Uyumlu ) - Eniyiandroid.com
    https://www.eniyiandroid.com/en-iyi-hizli-sarj-cihazi-tavsiyeleri-2018-3-0-uyumlu.html

• Arkadaşlar merhaba. Çift girisli sarj cihazına ihtiyacim var. Şöyle ki huawei mate10 proyu destekleyecek bir cihaz olmalı. Mate10 nun sarj amperi 4.8a. buna uygun bişey. Diger port 2 amper olabilir minimum. Nette Araştırdım fakat pek bisey bulamadim.

• Yardım edebilecek kimse yok sanırım

• ben çok araştırdım. fiyatlar genelde pahalı hızlı şarj kablosu için. bexra diye bi marka buldum hem hızlı şarj ediyor hemde kabloları baya sağlam yapmışlar fiyatlarda gayet uygun tavsiye ederim. incelemeniz için bi link bırakıyorum.

https://www.instagram.com/p/B68Pp_BggNx/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.