Şimdi Ara

Şampuan Ve Cila Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şampuan alacağım aklımda turtle wax var . cila olarak ta turtle wax var ama maliyetide bana fazla geliyor. Cila olarak autokit nasıl dır? Kullanan var mi? Yada ucuza cila önerisi var mi?

Şampuan olarak ta local bayağı bir ucuz . onu kullanan varmı ? Başka bir tavsiyesi olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cila daha önemli şampuandan, önce cilayı alın, sonra sonax turuncu şampuan alın.

• ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    Cila olarak ne alayım hocam ?

• İster bölünmüş ürünler alın, fusso coat 12, fk1000 p yada heryerde bulunan turtle wax plus ptfe alın, ben kullanıyordum gayet güzel üründür.

• Sonax kalitedir

• Ben Meguiar's Ultimate Wash&Wax kullanıyorum. Sarı olan şampuan. Kesinlikle öneririm. Araba pırıl pırıl oluyor ve araç yüzeyini kayganlaştırıp yağmur yağdığında suyun kayıp gitmesini sağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YER_UCAGI_34

Ben Meguiar's Ultimate Wash&Wax kullanıyorum. Sarı olan şampuan. Kesinlikle öneririm. Araba pırıl pırıl oluyor ve araç yüzeyini kayganlaştırıp yağmur yağdığında suyun kayıp gitmesini sağlıyor.

hocam bende aynı sampuanı kullanıyorum.kovanın icinde agzına kadar kopurtuyorum. ama oyle videolardaki gibi araba kopuk icinde olanlar gibi olmuyor.siz nasıl kullanıyorsunuz.

sampuandan bende cok memnunum.tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wax tavsiyesi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Fk1000p alsam iz falan bırakır mi ? Aşındırıcı etkisi var miacaba

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Ben Meguiar's Ultimate Wash&Wax kullanıyorum. Sarı olan şampuan. Kesinlikle öneririm. Araba pırıl pırıl oluyor ve araç yüzeyini kayganlaştırıp yağmur yağdığında suyun kayıp gitmesini sağlıyor.

hocam bende aynı sampuanı kullanıyorum.kovanın icinde agzına kadar kopurtuyorum. ama oyle videolardaki gibi araba kopuk icinde olanlar gibi olmuyor.siz nasıl kullanıyorsunuz.

Hocam bende Meguiars'ın mor olan şampuanını kullanıyorum.2 kapak kadar koyuyorum ben ama yine köpük köpük olmuyor dediğiniz gibi.Sizin dediğiniz videolarda ki köpüklerin aldatmaca olduğunu düşünüyorum.Böyle de gayet verimli aslında Meguiars'ın şampuanları.

• quote:

Orijinalden alıntı: trouble48

Fk1000p alsam iz falan bırakır mi ? Aşındırıcı etkisi var miacaba

Sonax'ın kendi bayilerin de kendi lisanslı cilaları var.Araç rengine göre var hatta.Hatırladığım kadarıyla beyaz,gri,siyah ve kırmızı için var.Ben kırmızı için olanı kullanıyorum,çok başarılı.Tavsiye ederim Sonax'ı.

• kartalus kullanıcısına yanıt
    Hocam kararsız kaldım fk1000p mi sonax mi turtle wax mi

• trouble48 T kullanıcısına yanıt
    Hocam ben cilada Sonax'ı tek geçerim.

• Fk1000p, yada fusso coat, ikisininde aşındırıcı etkisi yoktur koruyucu amaçlıdır.

Hocam çok fazla uzattim rahatsız etmiyorum inşallah ama sonax fk1000p turtle wax . hangisi iyidir ?

• Turtle Wax önermiyorum ben, etkisi zayıf ve kısa süreli oluyor. Şampuan Meguiar's Ultimate Wash&Wax, cilayı da aracın durumuna göre seçin bence.
  • OnurD7 kullanıcısına yanıt
    Fk1000p alacağım sanırım.forumlarda çok ovuyorlar.m

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Hocam ben kovaya 4 kapak Meguiar's Ultimate Wash&Wax'dan (Sarı olan şampuan) koyup üzerine tam 3,5 litre su ilave ediyorum. Videolardakine yakın bir köpürme oluyor.

Ama mor olan şampuanı bilemem. Videolarda şampuanların çok köpürme sebebi tazyikli su ile kovayı doldurmaları diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 9 Nisan 2016; 17:28:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trouble48

Arkadaşlar şampuan alacağım aklımda turtle wax var . cila olarak ta turtle wax var ama maliyetide bana fazla geliyor. Cila olarak autokit nasıl dır? Kullanan var mi? Yada ucuza cila önerisi var mi?

Şampuan olarak ta local bayağı bir ucuz . onu kullanan varmı ? Başka bir tavsiyesi olan

25 liraya Turtle wax cilalı konsantre şampuan kullanıyorum gayet iyi tavsiye ederim

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Kararını verdim hocam herkese çok tesekkur ederim. Şampuan turtle wax cila fk1000p

• profesyonel bir şey yapmayacaksınız gibi; şampuan olarak atas autobella, hızlı cila olarak da hydrorep'i deneyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.