Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Saç dökülmesi ve yağlanması için şampuan veya sabun tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
3.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. Yağlı saç derisine sahip olduğum için Mardin’den aldığım bıttım sabununu kullanıyordum. İlk kullandığım sabunun faydasını gördüm ancak başka bir yerden aldığım bıttım sabunundan hiç memnun kalmadım. Saçım hemen yağlanmaya ve dökülerek seyrekleşmeye başladı. Kullandığım sabunu değiştirmek istiyorum. Piyasada orjinal bıktım sabunu bulmak zor olduğu için farklı bir şampuan veya Orjinal bir sabun almak istiyorum. Yağlı ve dökülen saçlar için şampuan veya sabun tavsiyesi almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimde saçlarım ince telli ve son zamanlarda dökülüyordu bende otacı keratinli şampuan ve zeytinyağlı sabun kullanıyorum 1 hafta oldu dökülme azaldı önce sabun sonra şampuan sonra tekrar sabun ile yıkıyorum. Yağlanma için gene bir günde yağlanıyor ama önceki kadar değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 8 Mart 2019; 17:38:32 >
  • Yanıtınız için teşekkür ederim. Ben de internette araştırıyorum. N11 ve Hepsiburada'da bioxcin'e yüksek puanlar vermişler ve önermişler. Çok fazla çeşit şampuan olduğu için Kararsız kaldım. Sizinkini de araştırayım.

• ambitious_man A kullanıcısına yanıt
    Up

• Yahu bu sabunu nasıl kullanıyorsunuz,babam bir kere zeytinyaglı sabun getirdi dedim kullanam.1 hafta sacım kece gibi oldu.Erkek adam haldır şaldır kullanır.
    Sac dökülmelerine karşı bioxsin olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam Mardin turuna katıldığımızda çarşıda bu sabunu gördük. O dönem saçımda sivilce ve egzama vardı ve sabunları satan yetkili bıttım sabununu kullanmamı önerdi. Ben de merak edip aldım ve memnun kalmıştım. Saçım keçe gibi olmadı 😃 Ama yaşadığım yerden aldığımda hiç memnun kalmadım. Sabunun orjinal olup olmadığı konusunda şüpheye düştüm. Büyük ihtimal bioxin alırım teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç İçin Serum Önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Saç kremi nasıl kullanılır?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.