Şimdi Ara

Saç Spreyi Ve Saç köpüğünün saça ne gibi zararları var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
80.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben saç spreyi ve köpüğü kullanıyorum geçen sene kullanıyordum saçım dökülüyordu
    Bu sene bioblas balsam ve şampuan aldım 2 aydır kullanıyorum dökülmesi azaldı sanki saçım kuruydu daha yağlı oldu
    taft ın saç spreyini kullanıyorum şimdilik ne gibi zarar verir saçıma
    ama en yakın zamanda köpük alıcam çünkü sabah kalktığımda saçıma hiç bir türlü
    şekil veremiyorum ne kadar ıslatsamda köpükle veriyorum fakat zararı nedir bilmiyorum
    her sabah yıkamakta istemiyorum dışarısı soğuk hasta olurum diye okula yürüyerek gidiyorum çünkü
    ama hergün saçımı düzenli olarak bioblas balsam ve şampuanla yıkıyorum ne yapmamı önerirsiniz?

Edit:İmla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed_Passion -- 8 Kasım 2009; 20:58:48 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Saç Spreyi ve Saç Köpüğünün Saça Zararları

Saç şekillendiriciler, saçları istenen şekilde şekillendirmeye yardımcı olan popüler ürünlerdir. Ancak saç spreyi ve saç köpüğü gibi şekillendiricilerin aşırı veya yanlış kullanımı saç sağlığına zarar verebilir.

Saç Köpüğünün Zararları

• Saç Köpüğü Saça Zarar Verir mi? Evet, saç köpüğü aşırı kullanıldığında veya saçta uzun süre bırakıldığında saça zarar verebilir.
    • Saç Köpüğü ile Uyumak: Saç köpüğü ile uyumak saç köklerini tıkayabilir ve saçların nefes almasını engelleyebilir. Bu, saç dökülmesine ve saçın cansızlaşmasına neden olabilir.
    • Saç Köpüğü Saç Döker mi? Doğrudan saç dökülmesine neden olmazken, saç köpüğünün aşırı kullanımı saçları zayıflatabilir ve kırılmaya karşı daha hassas hale getirebilir.
    • Morfose Saç Köpüğü Saç Döker mi? Herhangi bir saç köpüğü aşırı kullanıldığında saç dökülmesine neden olabilir.
    • Saç Köpüğü Saçta Ne Kadar Kalmalı? Saç köpüğü saçta en fazla birkaç saat tutulmalıdır. Daha uzun süre tutulması saç sağlığına zarar verebilir.

Saç Spreyinin Zararları

• Morfose Saç Spreyi Zararları: Morfose saç spreyi de diğer saç spreyleri gibi aşırı kullanıldığında saça zarar verebilir.
    • Saç Spreyi Saç Derisine Zarar Verir mi? Saç spreyi saç derisine zarar verebilir ve kuruluğa, kaşıntıya ve tahrişe neden olabilir.
    • Saç Spreyi Saçları Sertleştirir mi? Saç spreyi saçları sertleştirerek doğal hareket kabiliyetini kısıtlayabilir.
    • Saç Spreyi Saçları Kurutur mu? Saç spreyi saçları kurutarak kırılgan ve donuk hale getirebilir.

Saç Şekillendiricileri Doğru Kullanmak

Saç şekillendiricilerin zararlarını en aza indirmek için aşağıdaki önerileri takip edebilirsin:

• Ürünleri talimatlara göre kullan.
    • Aşırı kullanmaktan kaçın.
    • Ürünleri saçında uzun süre bırakma.
    • Uygulamadan sonra saçlarını tara.
    • Saçlarını düzenli olarak yıka.
    • Saç şekillendiricilere alternatif olarak doğal şekillendirici yöntemleri dene (örneğin, saç kremi veya jel kullanmak).

Saç spreyi ve saç köpüğü gibi saç şekillendiricileri kullanırken ölçülü olmak ve saç sağlığına zarar vermemek için yukarıdaki önerileri uygulamak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion

Güncel
    Güncel
  • quote:

Güncel

Alıntıları Göster
    Yahu kimsenin bir fikri yokmu 2 gün önce konuşulmuştu buna benzer bir konu
  • quote:

Yahu kimsenin bir fikri yokmu 2 gün önce konuşulmuştu buna benzer bir konu

Alıntıları Göster
    Zararı yok yararı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zampara.Alper

Zararı yok yararı var.

Alıntıları Göster
    ne gibi açıklarmısın?
  • Up
  • quote:

Up
    saç köpüğünün bi zararı yok uzun zamandır kullanıyorum herhangi bi dökülme sorunu yaşamadım.

Sprey biraz döker gibi oldu fakat spreyin yeri ayrı saçları iyi tutuyo.. Ama aynı gün akşam yıkamalısın yoksa ertesi gün saçlar berbat olur.

Saç köpüğünde öyle bi olay yok ertesi daha kolay şekil alıyo hatta

Alacaksan tavsiyem : uzun zamandır kullanıp bi sorun yaşamadığım saç köpüğü..

• quote:

Orijinalden alıntı: LsR

saç köpüğünün bi zararı yok uzun zamandır kullanıyorum herhangi bi dökülme sorunu yaşamadım.

Sprey biraz döker gibi oldu fakat spreyin yeri ayrı saçları iyi tutuyo.. Ama aynı gün akşam yıkamalısın yoksa ertesi gün saçlar berbat olur.

Saç köpüğünde öyle bi olay yok ertesi daha kolay şekil alıyo hatta

Alacaksan tavsiyem : uzun zamandır kullanıp bi sorun yaşamadığım saç köpüğü..

Alıntıları Göster
    Sprey kullanma,köpük kullan.Daha az zararlıdır
    Yok ben hiç zararsız istiyorum diyosan hiçbirini kullanmayacaksın.Spreyler,jöleler,wax,briyantin,köpükler hatta şampuanlar bile fazla kullanımda zarar verir saça

• Ya bioblasda kullanıyorum sacımın dökülmesini durdurmakta istiyorum şimdi sprey kullanıyordum onun yerine köpük alırım sabah uygulayip aksam yikasamdami çok zararı olur ne gibi zarar verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 53

Sprey kullanma,köpük kullan.Daha az zararlıdır
    Yok ben hiç zararsız istiyorum diyosan hiçbirini kullanmayacaksın.Spreyler,jöleler,wax,briyantin,köpükler hatta şampuanlar bile fazla kullanımda zarar verir saça

Hayatımda 2,3 kere kullandım mutluyum

Doğal bir havası var

• quote:

Ya bioblasda kullanıyorum sacımın dökülmesini durdurmakta istiyorum şimdi sprey kullanıyordum onun yerine köpük alırım sabah uygulayip aksam yikasamdami çok zararı olur ne gibi zarar verir
    kozmetik ürünlerini abartmadan kullanırsan hiçbir zararı olmaz,saçına cok kopuk kullanma,yatmadan oncede yıka
  • quote:

Ya bioblasda kullanıyorum sacımın dökülmesini durdurmakta istiyorum şimdi sprey kullanıyordum onun yerine köpük alırım sabah uygulayip aksam yikasamdami çok zararı olur ne gibi zarar verir

sprey kullanıyosan saç kalmaz kafanda yukarda da yazdım sprey döker sacları kazık gibi yapar..

Köpük kullan ama daha öncesinde saclarını biraz rahat bırak bişey sürme.. yani okul iş özel yerler vs. giderken saclarnı şekillendirmek için kullan.. Onun dışında tutup evde otururken sürme yani

+gøød chãrlotté'nin dediklerini gözden geçir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LsR -- 9 Kasım 2009; 17:39:24 >

• quote:

Düzgün kullanırsan zarar vermez.Sen düzgün bi saç istiyosan zaten yıkamadan evden çıkmayacaksın.Akşam gelince de yıkayacaksın sonra.
    Saçlarını yıka sabah,köpükle şeklini ver.Akşam gelince de Bioblas'la yıka işte.
    Ertesi gün yine aynı işlemler...
    Uzun mu saçların ?

@AnotherDie

Aslında bende kullanmıyorum sayılır.Arada bir köpük kullanırım acelem olduğunda falan.Yoksa yıkadıktan sonra direk krem sürüyorum.Öyle kalıyo.Mağara adamlarına dönüyorum yoksa.
    Uzun saçın bakımı zahmetli

edit:good charlotte'un önerilere kulak ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilm-i yorum -- 9 Kasım 2009; 17:42:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

quote:

Düzgün kullanırsan zarar vermez.Sen düzgün bi saç istiyosan zaten yıkamadan evden çıkmayacaksın.Akşam gelince de yıkayacaksın sonra.
    Uzun mu saçların ?

@AnotherDie

Aslında bende kullanmıyorum sayılır.Arada bir köpük kullanırım acelem olduğunda falan.Yoksa yıkadıktan sonra direk krem sürüyorum.Öyle kalıyo.Mağara adamlarına dönüyorum yoksa.

Alıntıları Göster
    i love u

• Saclarım suanda biraz uzun yazin gozumu geciyordu bile Fakat simdi alnimin tamamini kapatiyor AMA uzatiyorum Elden geldikce ya aksamlari yikayabilirimde Sabah uymuyor gecen sene her Sabah yikiyordum disaridifa soguk olunca basin agriyordu sinuzitde var cok cektin o yuzden yaz olsa tamamda kis olmuyor Ben yatakta kalktigim gibi Sacima Sekil vermek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

quote:

Uzun mu saçların ?

@AnotherDie

Alıntıları Göster
    8 sene boyunca yoğun bir şekilde jöle kullandım. Hiç bişey olmadı, 3 senedir de wax kullanıyorum yine bişey yok.

• Genetiklede alakasi var benim Babam 50 sinde saclari cok cok fazla dokulde az kaldi baya o yuzden tedirginim bende
  • quote:

Genetiklede alakasi var benim Babam 50 sinde saclari cok cok fazla dokulde az kaldi baya o yuzden tedirginim bende

Evet genetikle de alakası var.Benim babamda 50 yaşında tek bi tane beyaz yok + genç gibi sağlam saçları var. Fakat temiz ve güzel saçlar istiyosan bakımına dikkat etmen lazım.Besleyici krem vs kullan.
    Ama bu köpük sprey vs fazla kullanma.Hiç kullanma demiyorum,aşırıya kaçma yeter.Ve saçlarını fazla kirli tutma.Mesela köpük kullandığın gün eve dönünce direk yıka saçlarını,kremini falan sür..
  • Krem olarak ne oneririsiniz
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.