Bugün neredeyse gün boyunca muadil parfüm alabileceğim yerleri araştırdım. Ancak bana hiçbirisi güvenilir gelmedi. Forumlara bakıyorum yeni yeni açılan hesaplar, hepsi yeni hesaplar açarak kendi markasını övüyor, öneriyor. Kafam karmakarışık. Gerçekten alabileceğim bir marka yok mu? Rica ediyorum reklam yapacak varsa kaybolsun buradan npc gibi hepsi resmen. Sadece adam gibi gerçek bir kullanıcı tavsiyesi istiyorum. Bleu de chanel ile spicebomb extreme almak istiyorum. Bargello falan önermeyin. Parfümde önerebilirseniz mutlu olurum. Genelde tatlı, meyveli kokuları severim ve sonbahar/kış için kullanmak istiyorum. Birde günlük kullanabileceğim bir parfüm. |
EN İYİ MUADİL PARFÜM MARKALARI HANGİLERİ?
-
-
MFY Instagram’da sayfası var benim bir çok kere alışverişim oldu bayada memnun kaldım tavsiye ederim
İstanbul’da yaşıyorsanız Yıldız esans deposu burasıda baya meşhurdur kokuları da çok kalıcı Eminönünde -
tam aradığına uygun bir içeriğe denk gelmiştim..
eczacılarım - tavsiye platformu!2024 Yılı En İyi Bargello Kadın Parfümü Kodları ve Fiyatlarıhttps://www.eczacilarim.com/en-iyi-bargello-kadin-parfumu-kodlari-ve-fiyatlari-tavsiye/ -
Tereson markasını öneririm. Ama sadece 2 modelin muadili var. Erkek parfümü stronger with you’nun kadın parfümü good girl’ün muadili. İkisi de EDP. Ağır kokular, belki gündelik de kullanılabilir ama az az kullanmak lazım. 40 ml plastik şişelerde satılıyorlar. Tavsiye ederim. -
Merhabalar, kendim için mükemmel muadil firmasını bulmak zamanında benim de büyük bir araştırma konumdu. Sonunda, tam istediğimi bulamayıp, kendi muadil parfüm Massive Parfüm markamı kurdum.
Eğer bu konuda denemek istediğiniz parfümler varsa, satın alma şartı olmaksızın her zaman yazabilirsiniz :) Elimden geldiğince tavsiye verip, yönlendirmeye çalışırım. Tatlı ve meyvemsi kokulardan hoşlanıyorsanız ve farklı bir kokum olsun istiyorsanız; Frederic Malle Promise ve Jean Paul Gualtier Scandal Absoloute bu mevsimde tavsiye ederim. Bir de yeni çalışmamız olan Bylgari Tygar ve JPG Paradise Garden da kesinlikle öneririm. Fakat, en başta saydığım iki parfümdeki tatlılığı yakalayamayabilirsiniz.
Instagram: massiveparfum sayfamıza göz atıp, sormak istedikleriniz varsa her zaman bize ulaşabilirsiniz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masivaparfum -- 30 Ekim 2024; 16:54:20 > -
Merhabalar, Dolce Gabbana Light Blue muadili onerebilecek arkadaş varsa memnun olurum. Bargellodan denedim koku fena degil ama çok silik kaldi ve hemen söndü. Deneyip kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X