En çok kullanıpta memnun kaldığınız oto şampuanı hangisi sonax carpex ?? yada başka hangisi.. memnun kaldığınız markalar.. |
EN KALİTELİ OTO ŞAMPUAN HANGİSİ FORUM HANGİSİNİ TERCİH EDİYOR..
-
-
Newmix, fiyatına göre çok iyi.
-
Flowey, ValetPro, Gyeon
-
Geyon
-
Carpro
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Autoglym, Meguiars
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Başka çözümleri kim kullanıyor..
pril fairy yada başka seçenekler..
-
amaç ne? düşük maliyetse pril fairy koy geç bulaşık yıkar gibi yıka
gyeon bathe, meguiars washnwax, valet pro poseidon. sonax sarı yüksekten düşüşe göre sevdiğim şampuanlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsini denemiş gibisiniz en iyisi hangisi.. sonax çok iyi başarılı diye duydum.. ve kullandım memnunudum..
-
gyeon hariç diğerleri cilalı en iyi şekli gyeon ile yıkayıp kendim cila attıktan sonra oluyordu, sonax sarı haliyle en f/p ürün. para sıkıntısı yoksa gyeon ya da meg alırım ama 3 katı olmuş fiyatlar
arabayı bilmem de
xmax motosikletimi dalin şampuanla yıkıyorum
-
divortex alpha foamdan memnunum.
-
gyeon bath + gyeon wet coat yada gyeon bath+ en iyisi bunlar şuana kadar deneyimlediğim
diğerleri; meguiars washnwax, valet pro poseidon, turtle wax seramik katkılı.
sonax tavsiye etmem birşeye benzemiyor bun alacağına dalin al daha parlak olur araban :)
-
Plenty
Auto-Kit
bu şampuanlarin bileşiminde ekstra ne var ? bim 'in desto bulaşık deterjanı da aynı işi görmez mi? boyaya zarar vermeme desen, bulaşık deterjanı da zarar vermez. ya da arap sabunu.
En iyisi ne Turtle wax
Fiyat performans olarak divortex washberry 4lt olanlar
carpex kıvam olarak iyi mi yoksa daha yoğun olan şampuanlar boyaya zarar vermez mi..
zarar açısından fairy pril kullandım yıllarca aracın eski parlaklığı kalmadı.. boyası soldu.. bende mi hata..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X