Bildirim
En iyi veya kaliteli saat hangi marka alınmalıdır
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
patek philippe -
quote:
Orijinalden alıntı: L@STREVENGE
Yurtdışından hediye bir saat gelicek.Hangi marka almalıyım fiyat önemli değil
En iyi marka yada kalite diye bir şey yoktur. Senin bütçene ve zevkine uygun marka ve modeller vardır. Genel olarak biz burada yanlış bir tabirle replika diye nitelenen sahte saatleri ve moda markalarını önermiyoruz sebebi de bu markaların gerçekte saat üretiyor olmaması. Ne yazık ki bir çok moda markası Çinde fason olarak saatlerini üretip fahiş fiyatlarla piyasaya sürerek tüketiciyi enayi yerine koyuyor. Moda markalarında istisna olarak GC ve Calvin Clein önerebiliriz. Sebebi de bu saatleri isviçre saat firmalarının en büyüklerinden olan Swatch grubun üretiyor olması. Sahte saatleri ise en aşağıda linkini verdiğimiz sebeblerden dolayı önermiyoruz.
Üst düzey marka sıralamasında arkadaşın önerdiği PP ilk 5 saat firması arasında yer alır diğerleri Rolex,AP,VC ve IWC'dir. Bu sıralama görecelidir. Bu markaların içine Zenith,Omega,JLC,Blankpain ve ismini burada sayamadığım onlarca markayı dahil edebilirsin.
Diyeceğim o dur ki bu konu bir deryadır. Bak basit bir soru sordun kaç satır cevap yazdım. Bu yazdıklarım buraya yazabileceklerimin binde biri bile değil. Öncelikle nasıl bir saat aradığını belirlemen lazım. Marka sonra gelir. Mekanik mi? Pillimi? bunları öğrenmen lazım. Önereceğimiz saat ve marka dress watch denilen takım elbise ile giyilecek türdenmi yoksa spor bir saat mi olacak. o kadar çok değişken var ki sen bile bu soruyu sorduğuna belki pişman oldun. Yaşın bizim önereceğimiz marka model için uygunmu bu bile çok önemli. Velhasılı kelam sen önce ne istediğini bil ki bizde ona göre sana tavsiyede bulunalım.
Neden sahte saat önermiyoruz?
-
Sorunun ucu o kadar açık ki yardımcı olmak imkansız, laf olsun diye açılmış gibi.
"Araba alacam, fiyatı önemli değil, ne alayım?" sorusu ile aynı.
Nasıl bi saat, üst limit ne? -
quote:
Orijinalden alıntı: tachyon
quote:
En iyi marka yada kalite diye bir şey yoktur. Senin bütçene ve zevkine uygun marka ve modeller vardır. Genel olarak biz burada yanlış bir tabirle replika diye nitelenen sahte saatleri ve moda markalarını önermiyoruz sebebi de bu markaların gerçekte saat üretiyor olmaması. Ne yazık ki bir çok moda markası Çinde fason olarak saatlerini üretip fahiş fiyatlarla piyasaya sürerek tüketiciyi enayi yerine koyuyor. Moda markalarında istisna olarak GC ve Calvin Clein önerebiliriz. Sebebi de bu saatleri isviçre saat firmalarının en büyüklerinden olan Swatch grubun üretiyor olması. Sahte saatleri ise en aşağıda linkini verdiğimiz sebeblerden dolayı önermiyoruz.
Üst düzey marka sıralamasında arkadaşın önerdiği PP ilk 5 saat firması arasında yer alır diğerleri Rolex,AP,VC ve IWC'dir. Bu sıralama görecelidir. Bu markaların içine Zenith,Omega,JLC,Blankpain ve ismini burada sayamadığım onlarca markayı dahil edebilirsin.
Diyeceğim o dur ki bu konu bir deryadır. Bak basit bir soru sordun kaç satır cevap yazdım. Bu yazdıklarım buraya yazabileceklerimin binde biri bile değil. Öncelikle nasıl bir saat aradığını belirlemen lazım. Marka sonra gelir. Mekanik mi? Pillimi? bunları öğrenmen lazım. Önereceğimiz saat ve marka dress watch denilen takım elbise ile giyilecek türdenmi yoksa spor bir saat mi olacak. o kadar çok değişken var ki sen bile bu soruyu sorduğuna belki pişman oldun. Yaşın bizim önereceğimiz marka model için uygunmu bu bile çok önemli. Velhasılı kelam sen önce ne istediğini bil ki bizde ona göre sana tavsiyede bulunalım.
:) Mekanik ariyorum yasim 20.Spor dusunmuyorum bahsettigin markalar aslinda hic aklimda yok.Şık birsey ariyorum fiyat farketmez.Saat japonyadan gelicek.Armani dusunuyordum aslinda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tachyon
quote:
:) Mekanik ariyorum yasim 20.Spor dusunmuyorum bahsettigin markalar aslinda hic aklimda yok.Şık birsey ariyorum fiyat farketmez.Saat japonyadan gelicek.Armani dusunuyordum aslinda
Tamam en azından ne istediğini bilecek kadar saat kültürün var.
O zaman ilk başta Armani seçeneğini bir güzel eleyeceğiz. Moda markası olması fiyatının karşılığını vermiyor olması ve en önemlisi de Japonya dan gelecek olan saatin Japon markası dışında düşünülmesinin saçma olması.
Şu linkini verdiğim siteden istediğin Japon Modelini beğen.
Örneğin resimde görülen model oldukça hoş bir tercih olabilir. Anladığım kadarıyla bütçen oldukça geniş. Şimdiden hayırlı olsun.
-
Madem Japonya'dan gelecek ve Quartz olmayacak, o zaman en iyi seçenek Seiko bence de, ama Seiko'nun Japon pazarı modellerinden alırsan (@tachyon'un verdiği link + http://www.thongsia.com.sg/products/seiko/japan-domestic-series/) herkesde olmayan bi saate sahip olursun.
Fiyatlar buraya göre düşükse bi İsviçre saati de neden olmasın, Seiko sever olsam da İsviçre saatlerini de düşün derim. -
quote:
Fiyat nereye kadar önemli değil acaba. Eğer önemli değilse Patek Philippe aldırın diyeceğim ama ben henüz bu tür bir orjinal saati (sahteleri hariç) hediye alana da pek rastlamadım. Aldım diyenlerin de saatlerini daha sonra gördük ya da hiç göremedik.
Bu kapsamda bence fiyat önemli değil kısmını tekrar bir sorup güncelleyin. Kaç TL veya USD veya Euro'ya kadar önemli değil?
Not: Japonya'dan gelecekse bence de Seiko ideal seçim olur. Bu kapsamda ben eğer alınabilirse Seiko Marine Master 300 m diver saati derim. Farklı ve buralarda pek kimsede bulunmayan bir saatiniz olur.
Bir gün param olursa benim de ilk alacağım saatlerden...
Soldaki
-
JDM için üretilen bir Seiko iyi bir tercih olur. -
Senin kalemin bu.Bende Hollanda'dan getiriyorum.2 gün sonra elimde olur inşallah.
Bvlgari Diagono Titanium.Bu arada bütçen ne? -
bütçe önemli değil diyor ne saçma o zaman rolex in en pahalı modelini al fiyatını bilmiyorum sizler bilirsiniz onu alacak kadar geniş değilsin heralde -
en uygun fiyata markalı bay ve bayan saatleri için bu siteyi ziyaret edebilsiniz:www.depogaranti.com -
casio -
Bende swissmade den yanayım ve Aerowatch fiyat kalite ve görsellik anlamında çok iddialı geliyor bana özellikle bu saati tavsiye edebilirim.
Yada diğer modellerine de buradan bakabilirsin.
http://www.pirlant.com.tr/Ara.aspx?Aranan=aerowatch
-
Tachyon çok güzel konulara değinmiş. Söylediklerinin çoğuna katılmakla birlikte ek parantez olarak bir konuya değineceğim. Bugün kaliteli saatler üretmekle bilinen Cartier , Bvlgari , Tag Heuer gibi markalar da moda markasıdır. Sadece saat üretmezler lakin kaliteli saatler de üretirler. Kısacası moda markası diyerek de hemen kestirip atmamak lazım. Yine moda markası olarak üretilen Fossil marka saatler de 300 tl yı aşmamak koşuluyla gayet fiyatına oranla düşünüldüğünde alınılabilir saatlerdir. Her zaman Swatch'a tercih ederim.
Japonyadan saat alınacaksa alınabilecek saat markaları bellidir. Bütçenin Patek Philippe'e , Vacheron Constantin'e , Audemars Piguet'e yeteceğine de pek ihtimal vermiyorum. Bu sebeple eğer bütçen el veriyorsa belki Grand Seiko düşünülebilir. Daha alt segmentte Seiko Ananta' ya bakabilirsin. Citizen ve Orient modelleri de yine nispeten elinin altında olması gereken markalar.
-
Bir saatci olarak tavsiyem Rolex sea dweller deepsea fiyat fark etmıyorsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hubala -- 11 Mayıs 2013; 0:22:29 > -
Abi Bende saat istiyorum ablam alıcak yollıycak hangisini seçiyim ben saatimde : dayanıklılık isterim , hiç çizilmesin tommy hastası bi kişiliğim var markası beni deli ediyor su geçirmesin spor olsun :http://www.hediyesaati.com/urun/tommy-hilfiger-th1790801/ bu okadar hoşuma gitmiyorda şunun beyazıda maviside çok güzel :http://www.hediyesaati.com/urun/tommy-hilfiger-th1790785/ bide bu bu ikisine deli oluyorum :))http://www.hediyesaati.com/urun/tommy-hilfiger-th1790747/ @UML Hangisini alıyım abi 3 seçim karşısında tıkaldım kaldım yardım edin @UML
-
quote:
Orijinalden alıntı: erol_152
bütçe önemli değil diyor ne saçma o zaman rolex in en pahalı modelini al fiyatını bilmiyorum sizler bilirsiniz onu alacak kadar geniş değilsin heralde
Bütün konularda millete sataşıyorsun neredeyse. Bence yapma. Çünkü sende küfürleri hazmedecek kadar geniş depilsin heralde... -
quote:
Orijinalden alıntı: burbank
quote:
Fiyat nereye kadar önemli değil acaba. Eğer önemli değilse Patek Philippe aldırın diyeceğim ama ben henüz bu tür bir orjinal saati (sahteleri hariç) hediye alana da pek rastlamadım. Aldım diyenlerin de saatlerini daha sonra gördük ya da hiç göremedik.
Bu kapsamda bence fiyat önemli değil kısmını tekrar bir sorup güncelleyin. Kaç TL veya USD veya Euro'ya kadar önemli değil?
Not: Japonya'dan gelecekse bence de Seiko ideal seçim olur. Bu kapsamda ben eğer alınabilirse Seiko Marine Master 300 m diver saati derim. Farklı ve buralarda pek kimsede bulunmayan bir saatiniz olur.
Bir gün param olursa benim de ilk alacağım saatlerden...
Soldaki
ben bu mesaja istinaden dedim hbaki
-
tag heuer moda markası olsada sonuçta isviçreli olduğu için kendini kurtarıyor herhalde :) 250 tlye kadar önerebileceğiniz isviçre saatleri nelerdir ? swatch lar var ama hiç bir modellerini beğenmedim. başka da bir seçeneğim olamaz mı ?
Benzer içerikler
- tek saat güvenilir mi
- jacques philippe saat kaliteli mı
- saat nereden alınır
- chrono24 güvenilir mi
- hublot saat seri no sorgulama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X