Şimdi Ara

Sizce en iyi kargo firması hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sizce en iyi kargo firması hangisi ?

(En Son Oy Tarihi: 10.1.2022)
Giriş
    sanal mağaza açıyorum n11,gittigidiyor,hepsiburada,trendyol,epttavm gibi pazar yerlerinde.
    Türkiye şartlarında kargo firmalarının berbatlığı malum, hangisini tutsak elimizde kalıyor ama yine de size kötünün iyisi hangisidir diye sormak istiyorum.
    Sizce hangi Firma ile anlaşma yapmalıyız ? En memnun kaldığınız kargo firması hangisi ?
    Anket üzerinde en fazla olumlu yanıtın geldiği kargo firması ile anlaşacağız. cevaplar için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WuLKaS -- 4 Eylül 2019; 14:38:38 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

En İyi Kargo Firması Nasıl Seçilir

Online alışverişin yaygınlaşmasıyla birlikte, güvenilir ve etkili bir kargo firması seçimi önem kazanmıştır. Birçok farklı kargo firması arasından en uygun olanı bulmak için şu faktörleri göz önünde bulundurmalısın:

• Güvenilirlik: Kargo firması geçmişte güvenilir bir sicile sahip olmalı ve zamanında teslimat konusunda olumlu yorumlar almalıdır.
    • Hız: Gönderilerinizin hızlı ve güvenli bir şekilde teslim edilmesi önemlidir. Farklı kargo firmalarının teslimat sürelerini ve ücretlerini karşılaştır.
    • Güvenlik: Kargo firması, gönderilerinin güvenliğini sağlamak için gerekli önlemleri almalıdır. Takip numarası ve sigorta seçeneklerini araştır.
    • Müşteri Hizmetleri: Kargo firması, sorularına ve endişelerine hızlı ve profesyonel bir şekilde yanıt vermelidir.
    • Ücret: Farklı kargo firmalarının ücretlerini karşılaştır ve ihtiyaçlarına ve bütçene en uygun olanı seç.

En iyi kargo firması, tüm bu faktörleri göz önünde bulundurarak belirlenebilir. İhtiyaçlarına uygun bir kargo firması seçmek için araştırma yapmalı ve farklı seçenekleri dikkatlice değerlendirmelisin. Böylece gönderilerinin güvenli, hızlı ve verimli bir şekilde teslim edilmesini sağlayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hepsi birbirinden b.ok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtici kargo diyen kim ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunlar değil çünkü hepsiyle çalıştım.
  • Hocam ups falan da var opsiyonlarda ama Ankara da bile 3-4 şubesi var. alıcı kişi kargoyu kaçırsa çok büyük sorun yaşar, o yüzden temel ve popüler kargo şirketlerinden biriyle çalışmak zorundayız, maalesef elimizdekiler de böyle olunca kötünün iyisiyle anlaşmaya varmak zorundayız
  • olduğun yere göre değişir benim oturduğum yerde en iyisi yurtiçi kargo.
    diğerleri evin önüne gelmeden geldik bulamadık diye sms atıp kaçıyorlar gidip şubeden alıyorum herseferinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 4 Eylül 2019; 16:31:56 >
  • Son 4 senedir sürekli internetten alışveriş yaparım bir kez bile kargomun gelmediğini hatırlamıyorum. Kargosu gelmeyen insanlara şaşırıyorum açıkcası kargo takip no var açıp bakıyosun kargo nerde diye gelmedi mi şubeyi arıyosun getiriyolar. Haa o da olmadımı merkezi ara bu kadar basit yani en fazla bir gün geç olur.

Napıyorlar arayıp kargo gelmedi diye bağırıp küfür falan mı ediyorlar anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sizce en iyi kargo firması hangisi ?
  • ptt ye kim oy verdi :D
  • Aras ile Sürat kargoyu öneririm. Sıkıntı yaratmayan, nerdeyse her yerde bulunan sorunsuz firmalar, bunları öneririm.

• Bana göre UPS ama tabii oturduğunuz şehire ve semtine göre değişebilir.

Birçok firma UPS kullanmıyor ama kullandıklarında baya iyi oluyor benim açımdan.

Bulunduğum bölge için, 2.ye Aras Kargo demek istiyorum.

• Şu ptt ve yurtiçi fiyasko, diğerleri eh

• osurukman31 kullanıcısına yanıt
    Kayseri için yurt içi en iyisi hocam diğer şehirleri bilmiyorum

• kadomado233 kullanıcısına yanıt
    Aras iyi de surat kotu be kayseri için

• Hepsi vasat ama parana yazik olmasin ptt fp

• Bu şubeden şubeye değişkenlik gösterir, fakat şikayet konusunda Aras kargo 27.026 şikayet ile diğer kargo şirketlerine açık ara fark atmış.
  • g70g G kullanıcısına yanıt
    MNG, Sürat, Yurtiçi ve Aras Avcılar'da sıkıntısız hiçbirinde sorun yaşamadım

• Arkadaşların dediği gibi şubeden şubeye, şehirden şehire değişiklik gösteriyor bu. Şahsen ben imkanım olduğunda MNG ve Yurtiçi seçmeye çalışıyorum.
  • Hepsi sıkıntılı yurtiçi kötünün iyisi.
  • Seçeneklerde hiçbiri olması lazımdı ama yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.