Şimdi Ara

Sizce en iyi kargo firması hangisi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Sizce en iyi kargo firması hangisi ?

(En Son Oy Tarihi: 10.1.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: kadomado233

Aras ile Sürat kargoyu öneririm. Sıkıntı yaratmayan, nerdeyse her yerde bulunan sorunsuz firmalar, bunları öneririm.
    Adı türlü türlü skandallara karışmış ve sicili en kabarık 2 firmayı yazmışsın sende hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hocam onlar zaten şubeye göre değişiyor ben hiç sıkıntı yaşamadım ve sorunsuz full? İyi ki Yurtiçi dememişim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bence yasadıgın bölge ve semt cok onemli.

mesela benim oturdugum yerde; surat,yurt içi, ups vs. cok iyi genelde bana gelen kargoları bu şirketler getiriyor. yurt içi kargo'dan tek sikayetim, sanırım oturdugum yer listelerinde en sonda hep aksam 6 gibi kargo geliyor.

tabi ki bu kucuk bir ornek, forumda bile defalarca kayıp/çalıntı konuları acılıyor. biraz bilinç ve tamamen şans işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 6 Eylül 2019; 13:17:32 >
  • Yurtiçi mi? Kaç defa kargomu yanlış adrese teslim ettiler. Kargoyu alan kişi beni aramasa kargom güme gidecek hepten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim için PTT.Ben hep şubeden alıyorum kargoyu ama Ptt gerçekten adrese geliyor.Gelmeden diğerleri gibi yok biz geldik sen yoktun yalanlarına girmedikleri için tercih ediyorum.Fakat hakkını veriyormu dersen vermiyor.Türkiyede kargo firmaları çağın çok gerisinde...

• Ucuz kargo hangisi acaba? bir t-shit + 80 sayfalık kitabın kargo ücreti 16TL yazık PTTKARGO
  • Yurtiçi kargo 1. mi ? Bilemiyorum belki benim bölgem ile alakalıdır ama ne zaman yurtiçi kargo ile iş yapsam çok kötü. Üstelik daha pahalı. Bir keresinde harddisk sipariş vermiştim, hdd yolda pert olmuş. O kutu ve havalı poşet o hale nasıl geldi aklım almamıştı. Aras kargo iyi, ama iletişim en kötüsü. Benim için en iyisi PTT kargo.
  • Enteresan bir şekilde en çok eleştiri Yurtiçine gelirken en çok oyu da Yurtiçi almış
    Sürat hiç yanıltmadı zaten Sürattan memnun olanı görmedim. Zaten konuda denildiği gibi, bende mesela yaşadığım bölgede MNG den memnunum. Bu %90 şube ile alakalı bir durum ama yine de istatistik görmek hem benim açımdan hemde diğer , kargo firmalarıyla anlaşma yapmak isteyen arkadaşlar için güzel olacak
  • Konu güncel, oylamaya devam arkadaşlar kötünün iyisini seçiyoruz
  • en iyisi hangisi bilmiyorum ama en kötüsü ARAS
  • Hepsi aynı şeyin laciverti. Al birini vur ötekine.

Listede UPS olsaydı UPS derdim.

PTT kargoların çuvalladıgi bu dönemlerde tercih edilebilir. E ticaret sitelerinin PTT'yi pek tercih etmemesi sebebiyle e ticaret kaynaklı yoğunluktan o kadar etkilenmiyor. Acil bir seyse bir miktar fazla ödeyip ucak hizmeti alırsanız gönderiniz en fazla bir günde başka sehirdeki alıcıya teslim ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 14 Kasım 2020; 20:43:14 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.