Şimdi Ara

MULTİVİTAMİN + B VİTAMİNİ + OMEGA 3 AYNI ANDA KULLANILIRMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
16.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ders çalışma verimini arttırmak için böyle bir takvşye düşünüyorum nasıl olur, özellikle bunları kullananlar yorum yaparsa sevinirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Multivitamin, B Vitamini ve Omega 3'ü Birlikte Kullanmak

Multivitaminler, vücudun günlük ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineralleri sağlayan besin takviyeleridir. B vitamini, metabolizma, sinir sistemi fonksiyonları ve kırmızı kan hücresi üretimi için gerekli bir grup vitamindir. Omega 3 yağ asitleri, kalp sağlığı, beyin fonksiyonları ve iltihap önleme ile ilişkilendirilen sağlıklı yağlardır.

Multivitamin ve Omega 3 Birlikte Alınır mı?

Evet, multivitaminler ve omega 3 yağ asitleri aynı anda alınabilir. Bu kombinasyon, genel sağlığı desteklemek ve besin eksikliklerini gidermek için faydalı olabilir. Ancak, bazı kişilerin multivitaminler ve omega 3'ü birlikte aldıklarında mide bulantısı veya ishal gibi yan etkiler yaşayabileceğini unutmamak önemlidir.

B12 ve Omega 3 Birlikte Alınır mı?

Evet, B12 vitamini ve omega 3 yağ asitleri genellikle birlikte alınır. Bu kombinasyon, kalp sağlığına, beyin fonksiyonlarına ve bağışıklık sistemine fayda sağlayabilir.

ZMA ve Multivitamin Birlikte Alınır mı?

ZMA, çinko, magnezyum ve B6 vitamini içeren bir besin takviyesidir. Multivitaminler ile ZMA'nın birlikte alınması, genel sağlığı destekleyebilir ve bazı sağlık sorunlarının riskini azaltabilir. Ancak, ZMA'nın multivitaminlerle birlikte alınması halinde bazı yan etkilere neden olabileceğini unutmamak önemlidir.

Bununla birlikte, herhangi bir besin takviyesi almadan önce daima bir sağlık uzmanına danışmak önemlidir. Kişisel sağlık ihtiyaçlarına ve potansiyel etkileşimlere göre doğru dozaj ve kullanım talimatlarını sağlayabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Multivitaminle b vitaminini birlikte kullanma.

B ya da multi sabah alip aksam da omega 3 alabilirsin.

Gene de bir doktora eczacıya danisabilirsin.

Ben 3unu de kullandim. Bir ara multi-omega 3 yapiyodum bi ara da b12-omega3 yapiyodum

Eger saglikli besleniyorsan sadece cok soğuk havalarda hasta olacagini hissettiğin zamanlarda multivitamin kullan derim. Uzun yıllar kullandim hastaliga karsi bagisiklik disinda pek faydasi olmuyor. B vitamini de ayni sekilde. B12 guzel rüyalar gorduruyo o kadar. Gerci b12yi duzenli kullanmadim.

Omega 3 u ise balik tuketmiyorsan her zaman kullanabilirsin. Kullaninca ekstra birşey olmuyor.

Bu tarz takviyeleri ders calisma verimi icin vs değil de saglik için kullanmak lazim.

Sinav zamani baslamistim takinti oldu sinavi kazandiktan sonra da uzun bir sure kullanmaya devam ettim. Hastalik hastasi ediyor adami. Sanki kullanmadigin gunler iyi beslenmemissin gibi hissediyorsun.

En guzeli saglam bir kahvalti hergun 2ceviz. Bimde 20tl civari kabulu ceviz yarim kilo. Icinden 40 tane falan çıkıyor ceviz. Yani ayda 1 20 lira versen omega 3 hapina her ay 40 lira vermekten iyidir. Hem cevizle omega 3u cok asiri almıyorsun belki ama yanında baska vitaminler falan da aliyorsun.

Bir de yorgunluk vs. Icin düşündüysen d vitamini kullanabilirsin. Onu da denemistim. D vitamink cinko kalsiyum magnezyum iceten osteorit diye bir vitamin hapi. Aksam yemekten sonra içtiğimde gece 12de yatıp3te kaldiriyodu yataktan. Zihin falan açık oluyor uyandiginda ama benim hic hoşuma gitmemisti bu durum.

Geçen gun de sinavim vardi sabahlamamlazimdi aksam iciyim gece uyandirir dedim 10 saate yakin uyudum. Biraz goreceli yani. Her zaman ayni seyler olmayabilir.

Genel anlamda yorgunluk icin d vit ve de güneşe pek cikmiyorsan dvit. Et tuketimin azsa b12. Balik tuketimin azsa omega3.

Multivitamin bence gereksiz. Haftada 1-2defa kullanmak yeterli olabilir.

Sormak istedigin bir sey olursa sorabilirsin. Cok fazla vitamin hapi kullandım. Markalarin cogunu denedim.

En guzeli soyliyim ben sana tekrardan. Bunlara para vereceğine

Sabah uyandin 1 bardak su ic. Portakal sikacagi var. Basit bir seyde alabilirsin elle sikarsin. Portakal sık. Tam tahilli ekmek. 2 ceviz. Bir avuc kabakcekirdegi portak suyun. Peynir. Bal. Pahali ama vitamin alacağına bal al. Zaten cok abanmazsan 1 ay yetecek kadar yiyebilirsin. Bal muhim. Icinde vitamin cok. Bir de yumurta.
    Böyle guzel bir kahvalti yap.

Öğlen de okulda olabilirsin bu yüzden ayarlayamabilirsin.

Aksam da ailenle yaşıyorsan haftada 2 kez babana soyle balik alsin. Kaliteli bir omega3 40tlden asagi degil. 1 ay kullaniyoesun. Ayda 8 kere balik yeseniz ailecek. Belki omega 3ten biraz daha pahaliya denk gelebilir ama en azindan dogal.

Haftada 2 gun de tavuk veya et yemeği yersin.

Geri kalan gunlerde sebze agirlikli beslen.

Her aksam yemeginde salata yapin salata yiyin.

Aksamlari sut icebilirsin. Yemekte yogurt yiyebilirsin.

Arada aciktiginda atistirmak icin çerez yiyebilirsin. Antep fistigi badem findik vs. Antep fistigi yine bimde 8tl. Gunde bir avuç yesen yine cok uzun sure sana yeter.

Yine aksamlari veya ogun aralarinda meyve yiyebilirsin. Mevsim meyvelerinu tercih et.

Arada sirada maden suyu ic.

Boylelikle alman gereken vitamin mineral protein yag asidi hemen hepsini alirsin.

Masturbasyon da cok sık yapmamaya calis.

Dedigim seyleri yersen enerjik olursun bu yuzden gidip o enerjini masturbasyonla atarsan hicbir anlamj kalmaz. O enerjiyi ders calismada kullan.

Ozet olarak.
    Yani git dogalini ye bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ek olarak gece yatmadan önce de su ic

Sabahlari kahvaltiya soylemeyi unutmusum cekirdekli kuru uzumler var marketler satılıyor
    4 5tl bir sey. Icinde cogu B vit. Barindiriyor.

B vit hapi kullanmak yerine hergun 21 cekirdekli kuru uzum ye. Inancli biriysen besmele cekerek yiyebilirsin. Yanlış bilmiyorsam hadis vardi. 21 kuru uzum yemek besmeleyle hafizayi kuvvetlendirir diye

• Bunu yapanlar var sinav doneminde, oncelikle verim acisindan bir degisiklik beklentin olmasin bu tamamen ruh hali, psikolojiyle ilgili bir sey. Multivitaminde B vitaminleri varsa ayrica B kapsulu kullanma. Bana sorarsan vitamin takviyesinin hicbir anlami ve faydasi yok ama sen bilirsin. Omega uce gelirsek bunu kendi arastirmalarima dayanarak soyluyorum. Omega 3 turu olan DHA (decosahexaenoic acid) almak sana fayda saglayabilir. Cunku beyinin vitaminden cok ihtiyac duydugu bir sey ve bunu dogal olarak almak mumkun degil her gun balik yemeden. Yalniz bunu da gunluk en az 500 mg almak gerekiyormus. O yuzden sana tavsiyem vitamine para verecegine kaliteli bi omega 3 takviyesi al. DHA miktari 500-1000 mg/ gun olacak sekilde kullanabilirsin. Tabi bu araklikta DHA alabilmek icin iyi bi para dokmen gerekiyor. Ben bu yuzden kullanmadim. Ama tavsiye ederim.

• Tahminimce ygs lys hazırlanıyorsun. Haftada 1 gun mutlaka kosu falan yap. Spor cok onemli. Kan dolasiminhozlanir beyne daha cok kan gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: kesnek

Tahminimce ygs lys hazırlanıyorsun. Haftada 1 gun mutlaka kosu falan yap. Spor cok onemli. Kan dolasiminhozlanir beyne daha cok kan gider.

Bu oneriye kesinlikle katiliyorum. Yukarida yazilanlar icinde vucuda ve beyine spor kadar faydasi olacak bir sey yok. Zaten ygs lys gibi sinavlarda basari icin oncelikle iyi bir ders calisma, spor, sosyal hayat duzenin olmasi gerek.

• Mutant olursun

• Hap olarak satiliyor sanirsam dediklerin. Hap falan kullanmayin hocam. Bunlar gunu kirtaracak seyler. Basim agridiginda bile dayanilmaz olmadikca aspirin almiyorum. Bu haplar bir yeri yaparken bir yeri yikar. Bobreklerine yazik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.