Şimdi Ara

D Vitamini kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günde kaç defa nasıl kullanıyorsunuz damla şeklinde olanı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 17:0:18 >
  • balkona çık aç ağzını diline azcık güneş vursun tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

balkona çık aç ağzını diline azcık güneş vursun tamamdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0EF48BDE1

bu mesaj silindi

• Bilmeden alma, önce kan değerlerini ölçtür eğer ölçtürmediysen, yeterli değilse kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: pekbiumursanmaz

Bilmeden alma, önce kan değerlerini ölçtür eğer ölçtürmediysen, yeterli değilse kullan
    Ölçtürdüm 12 çıktı normalde endüşüğü 30 muş

• quote:

Orijinalden alıntı: pekbiumursanmaz

Bilmeden alma, önce kan değerlerini ölçtür eğer ölçtürmediysen, yeterli değilse kullan
    Yiyeceklerden yeteri kadar alamiyoruz herkeste dusuk

• Herkeste düşük. Ben de devit damla kullanıyorum her gün 15 damla ama sürekli unutuyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu doktorlar bir ara herkese D vitamini yazıyorlardı. Ben de almıştım o zamanlar bebe bisküvisine damlatıp götürüyordum.
  • Davit kullanma sakın git normal bir markanın d3k2 olan versiyonunu al d vitamini yalnız alınması kalsiyum birikmesine sebep olur o yüzden k2 ile kullan.
    Damla şeklinde sabahları zeytinyağlı ekmeğe günlük 1 damla ideal ama seninki çok düşük ilk 1 ay 3 damla sonraki 1 ay 2 damla sonraki 1 ay 1 damla diye devam et en az 80 olmalı.

• bizim toplumda d vitamini düşük olmayan yok neredeyse. d3k2 al. günde birkaç damla alırsın. ama ben ekmekle değil sadece zeytin yağı ile alıyorum. sabah kahvaltıdan sonra 1 kaşık zeytinyağı üzerine damlatıyorum. 2 senede 10'lardan 38e ancak yükseldi. çok zor yükseliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Transskek

Ölçtürdüm 12 çıktı normalde endüşüğü 30 muş

Alıntıları Göster
    Bende geçen ölçtürdüm 8 çıktı. Sıvı bir ilaç verdi 2 kapsül, 3 hafta arayla ekmeğe damlatıp yiyecekmişim.
  • Dvit3 30 damla sabah akşam.
  • Benim 4 çıktı d vitamini. Devit 3 ampül verdi ayda 4 kere bittikten sonra gittim ölçtürdüm 220 çıktı. 170 ve üstü zehirlenme evresiymiş, bir şey olmadı ama aşırısı da zarar tabi. Yarın yine tahlile gideceğim. Bu şey yüzünden kaç haftadır süt ve süt ürünleri, tavuk, balık hiçbir şey tüketemiyorum. Kullanırken dikkatli olmak lazım.
  • Sonbahar ve kışın günde bir fıs aldım. Ufacık birşey, ben doktora falan gitmedim psikolojik olarak depresif oluyordum iyi geldi bana. Şu güneşli günlerde gereksiz bence kullanmak.
  • Ben hap kullanıyorum 25.0 mcg 1 hap günde 1 tane atıyorum damlada kaça denk gelir bilmiyorum.

• mesajım bulunsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.