Şimdi Ara

Listerine kullanan var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
30.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugun aldım. mavili olan nanesinden. işte. Denedim bugun evet ağızda iyi his bırakıyor fakat . üstündeki kapağının içine tam mı dolduracaz ? ben yarıya kadar doldurup çalkaladım ve o kadar abartarak söyledikleri etkiyi çalgalayınca hissetmedim yani. 1 dakikadan fazla çalgaladım ağızda. acaba kapağı tammı dolduracaz . birde alkollü malum, nasıl tükenmeli . yardımcı olursanız sevinrim arkadaslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ciko28

Arkadaşlar bugun aldım. mavili olan nanesinden. işte. Denedim bugun evet ağızda iyi his bırakıyor fakat . üstündeki kapağının içine tam mı dolduracaz ? ben yarıya kadar doldurup çalkaladım ve o kadar abartarak söyledikleri etkiyi çalgalayınca hissetmedim yani. 1 dakikadan fazla çalgaladım ağızda. acaba kapağı tammı dolduracaz . birde alkollü malum, nasıl tükenmeli . yardımcı olursanız sevinrim arkadaslar.

Altı üstü listerine işde al ağzına çalkala tükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalgücü

quote:

Arkadaşlar bugun aldım. mavili olan nanesinden. işte. Denedim bugun evet ağızda iyi his bırakıyor fakat . üstündeki kapağının içine tam mı dolduracaz ? ben yarıya kadar doldurup çalkaladım ve o kadar abartarak söyledikleri etkiyi çalgalayınca hissetmedim yani. 1 dakikadan fazla çalgaladım ağızda. acaba kapağı tammı dolduracaz . birde alkollü malum, nasıl tükenmeli . yardımcı olursanız sevinrim arkadaslar.

Altı üstü listerine işde al ağzına çalkala tükür

Dostum onuı bizde biliyoruz. benim demek istedigim kapağını dolduracakmıyız ve alkollü olduğu için nasıl tükenmeli.

• uppp
  • Colgate kullanıyorum kapağında işareti var zaten Listerine de yok mu ?
  • 20 ml kadar diyor üstünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silently06

Colgate kullanıyorum kapağında işareti var zaten Listerine de yok mu ?

Var hocam.. colgate nasıl peki sonucu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nesquik Toz ( Kullanan Var Mı )
    16 yıl önce açıldı
    Citoles kullanan var mı
    5 yıl önce açıldı
    Hap kullanan var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Ağız ferahlığı açısından faydası yok bakterileri öldürüp dişlere filan faydası varsa bilemem.Listerine alkollümü ? Benim kullandığımın üstünde alkolsüz yazıyorda.
  • quote:

quote:

quote:

Ağız ferahlığı açısından faydası yok bakterileri öldürüp dişlere filan faydası varsa bilemem.Listerine alkollümü ? Benim kullandığımın üstünde alkolsüz yazıyorda.

zero olanı bulamadım. alkollü bu hocam.... ben ağız kokusu için aldım. sanırım karaciğerden gelen bişey bi sorun. bende bugun aldım denedim. suan bi sıkıntı yok gibi. ama az kattım tabi.

• Bunu içebilir miyiz? İçersek kafa yapar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

Bunu içebilir miyiz? İçersek kafa yapar mı?

10 TL buna verince zaten ister istemez kafa yapar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

zero olanı bulamadım. alkollü bu hocam.... ben ağız kokusu için aldım. sanırım karaciğerden gelen bişey bi sorun. bende bugun aldım denedim. suan bi sıkıntı yok gibi. ama az kattım tabi.

bende o nedenle aldımda pek bi etkisi yok. kapağı neredeyse tamamını doldurup 30 saniye çalkala. görünmeyen etkileri varsa bilemicem

• Ben kullanıyorum.Gece yatarken kapağın yarısına kadar , dışarı çıkacağımda ise %75'ine kadar dolduruyorum Bazen çok kötü öksürmeme sebep oluyor.Özellikle sabahları okula giderken , yanıma su almadan çıkmıyorum.Çünkü boğazıma kaçınca yakıyor biraz.Ayrıca diş pağını ciddi derecede önlüyor.

Alkollü olup olmaması da ne fark ediyor bilemiyorum
  • cidden soruyorum. yanlislikla falan yutarsak kafa yapar mi? zarari olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

cidden soruyorum. yanlislikla falan yutarsak kafa yapar mi? zarari olur mu?

Bende araştırdım hocam ama bulamadım o tür soruyu. Bende azıcık kaçtı ama bişi olmadı ama kaçmasın işte. tükür
  • Ne kafası yahu, 20 ML Listerin'in içinde bulunan alkolden bir şey mi olur?

Dostum ZERO olanından al eğer çekiniyorsan, nane tadı hafifletilmiş ve alkol sıfır. Kapağa ne kadar koyduğun değil, ağzına aldığında(?) ne kadar çalkaladığın ve diş aralarına ne kadar götürebildiğin önemli. Gargara yapmayı da unutma. Ayrıca Listerin'den sonra ağzının için suyla temas etmesin, etki edebilmesi için.

Düzenli kullanımlarda etkisi var, ayrıca ağız kokusunu götürüyor ve olabilecek acaba ağzım kokuyor mu hislerine karşılık size güven veriyor. Beyazlatıcılı bir diş macunu ve ağız çalkalama suyu ile güzel sonuçlar elde edilebilir eğer ki sigara ve gazlı içecek tüketilmiyorsa ve günde 2 kez uygulanıyorsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

Ne kafası yahu, 20 ML Listerin'in içinde bulunan alkolden bir şey mi olur?

Dostum ZERO olanından al eğer çekiniyorsan, nane tadı hafifletilmiş ve alkol sıfır. Kapağa ne kadar koyduğun değil, ağzına aldığında(?) ne kadar çalkaladığın ve diş aralarına ne kadar götürebildiğin önemli. Gargara yapmayı da unutma. Ayrıca Listerin'den sonra ağzının için suyla temas etmesin, etki edebilmesi için.

Düzenli kullanımlarda etkisi var, ayrıca ağız kokusunu götürüyor ve olabilecek acaba ağzım kokuyor mu hislerine karşılık size güven veriyor. Beyazlatıcılı bir diş macunu ve ağız çalkalama suyu ile güzel sonuçlar elde edilebilir eğer ki sigara ve gazlı içecek tüketilmiyorsa ve günde 2 kez uygulanıyorsa.

Hocam orda günde 2 gün diyor acaba bunun uzun süre kullanmanın bi etkisi olur mu ki ? bazı yorumlarda dil eti diş eti fln etkisi oluyor dediler.

• quote:

quote:

Hocam orda günde 2 gün diyor acaba bunun uzun süre kullanmanın bi etkisi olur mu ki ? bazı yorumlarda dil eti diş eti fln etkisi oluyor dediler.

Çok uzun süredir kullanmıyorum yaklaşık 1 yıldır kullanmaktayım-belki 10 ay-, şu ana kadar bir şey olmadı. Belki alkol nedeniyle böyle bir diş eti, dil eti gibi komplikasyonlar meydana getirebilir, eğer 2 günde bir diyorsa 2 günde bir kullanmakta fayda var. Açıkçası affola ben o noktaya hiç dikkat etmemiştim, ama çok daha uzun süreli kullanımda olabilir. Yine de alkolsüzünü tedarik etmeye bak.

• quote:

quote:

quote:

Çok uzun süredir kullanmıyorum yaklaşık 1 yıldır kullanmaktayım-belki 10 ay-, şu ana kadar bir şey olmadı. Belki alkol nedeniyle böyle bir diş eti, dil eti gibi komplikasyonlar meydana getirebilir, eğer 2 günde bir diyorsa 2 günde bir kullanmakta fayda var. Açıkçası affola ben o noktaya hiç dikkat etmemiştim, ama çok daha uzun süreli kullanımda olabilir. Yine de alkolsüzünü tedarik etmeye bak.

Anladım hocam sağolun. en iyisni ben 1 gün kullanıp 1 gün kullanmıyayım daha mantıklı olur.

• @ciko28 En iyisi dostum, ben de öyle yapacağım. Bu arada kızların/bayanların en çok dikkat ettiği ögelerden biri de diş ve diş sağlığı. Gerçi kendilerinin dişleri sapsarı ama yine de en iyisi olsun istiyorlar karşı cinste.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.