Şimdi Ara

Listerine kullanan var mı ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
30.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dili acayip yakıyor sırf bu yüzden kullanmaya çekiniyorum
  • Aynen hocam :)

Yakmıyor fazla , abartılar o kadar . ben ilkkez denedim hocam fazla aşırı bişi yok. ben hatta 1 dakikadan fazla çalgaladım.
  • ben de kulalnıyorum arkadaşlar ne kadar koyacağız kapağa bir de tükürdükten sonra ağzımızı suyla yıkıcaz mı ?
  • "Alkollü malum"den kastın?
  • hocam en iyi en kaliteli agiz gargarasidir bence sensodyn falan tiriska bunu agzina al 30 saniye bile calkalayamadan tukurmen bile gerekiyor ilklerde cok yakar sonra alisir

ve cok etkili bir nane ferahligi birakir agizda ve ALKOL VAR AMA cok az bir miktarda hic bir etkisi yok zaten agziniza alin yutma imkani 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkebasar -- 30 Mart 2013; 0:19:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkebasar

hocam en iyi en kaliteli agiz gargarasidir bence sensodyn falan tiriska bunu agzina al 30 saniye bile calkalayamadan tukurmen bile gerekiyor ilklerde cok yakar sonra alisir

ve cok etkili bir nane ferahligi birakir agizda ve ALKOL VAR AMA cok az bir miktarda hic bir etkisi yok zaten agziniza alin yutma imkani 0

tükürdükten sonra su ile yıkayacak mıyız ağzımızı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugrul6733

quote:

Orijinalden alıntı: berkebasar

hocam en iyi en kaliteli agiz gargarasidir bence sensodyn falan tiriska bunu agzina al 30 saniye bile calkalayamadan tukurmen bile gerekiyor ilklerde cok yakar sonra alisir

tükürdükten sonra su ile yıkayacak mıyız ağzımızı ?

yok hocam suyla yikarsan listerinide yikamis olursun o tuhaflik kuruluk anladin sen dedigimi agizda kalicak
  • bende başlayalı 2 hafta falan oldu.. cool olandna aldım valla çok memnunum ve acayip yakıyor 30 sn zor dayanıyorm. senn nasıl yanmıyor ağzın anlamadım. tapılası bişey bence.. 20lik dişlerim çıkıyor sürekli diş eti rahatsızlığı yaşıyordum. listerine başladığımdan beri bişey kalmadı. yalnız alkol oranı fazla olduğundan çok uzun kullanım sonrası ağız kanseri riskini arttırıyormuş. bende o yüzden 2-3 günde bir 1 gün ara veriyorum.
  • Sanırsam çalkalamamak lazım ben şahsen suyla bir yıkıyorum tekrar ztn üzerinde sabah akşam 2 kere diyor 500 ml 15 tl içim yanıyor ilçe genelinde de tek kullanan benim galiba

dipnot: sakın diş ipi kullanmaya ihmal etmeyin akşamları sadece 5 dakkanızı ayırın çok çok faydalı birde dişlerimizi 1.5 dakka + 1.5 dakka olmak üzre 3 dakka fırçalıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-293545EA6 -- 30 Mart 2013; 0:26:42 >
  • Alkol olması kötü birşey değil. Ağızdaki bakterileri yok etmek için alkol var içinde, keyfi koymuyorlar. 2 ay önce gargara bardağı hediyeli paketlerini görmüştüm Listerine'in. Tam hatırlamasam da, ölçek miktarı biraz abartıydı. Ağzını rahatça çalkalayabildiğin kadarını kapağa koyman kafi. Ufak boylarda kapağı doldurmak yeterli diye düşünüyorum. Migro, tansaş gibi marketlerde ara ara iyi fırsatlar (1 alana 1 bedava vb.) oluyor ağız bakım ürünleri bölümlerinde. Orayı takip ederseniz daha uygun fiyatlara alabilirsiniz.

Ayrıca, ağız gargarası kullanmak düzgünce yapıla bir fiş fırçalama işleminin yerine geçmez. Sadece gargara yapmak, diş fırçalama işleminin yerini tutmaz; fırçalama işlemini pekiştirmek için gayet iyi bir faaliyettir. Özellikle yatarken muhakkak yapılmalı. Sabahları yaptıktan 1-2 saat sonra yeme-içme eylemi yapılacaksa aman aman bir etkisi olacağını düşünmüyorum. Yine de bir diş hekimine danışmak gerekir bu hususta.

• Arkadaşlar Listerin'in hangi türü ne işe yarar? Cool mint var fresh var hangisi daha iyidir?
  • 30 saniye dayanamıyorum ben ciddi ciddi 1 dakika çalkalayanlar varsa ben bu işi bilmiyorum çünkü felaket derecede dilimi yakıyor
  • Bu aksam ilk defa kullandim yanma falan olmadi bide salak gibi agzimi suyla calkaladim jeton yeni dustu agizda guzel tat birakiyor ama kardesim alkol kokuyosun diyo yinede guzel cok hosuma gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E7BD02E2 -- 28 Mayıs 2014; 18:18:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağız kokusunu gideriyor mu , etkisi kaç saat sürüyor ?
  • colgate kullanıyorum bende. öyle özel bir durum olmadıkça gerek kalmıyor sabah 7 öğlenn 12 akşam 7 de fırçalayınca dişleri.özel bir yerer gideceksem kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HllHld

Bu aksam ilk defa kullandim yanma falan olmadi bid salak gibi agzimi suyla calkaladim jeton yeni dustu agizda guzel tad birakiyor ama kardesim alkol kokuyosun diyo yinede guzel cok hosuma gitti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fresh olanları diğerlerinden 2-3 kat daha bi yakıcı. her kullanmaya iç yanaklarımın derilerini soyuyor. 1 haftada yılların diş taşları iyice eridi. sabah kalkınca o oluşan ağız kokusu ve kuruluğuda bir anda kesildi. diş etleride pembeleşti.

diş fırçalamaktan daha etkili. çünkü diş fırçası ağzın ancak %30 kadarına oda yetersiz bir şekilde ulaşıyor. listerine ise ağızdaki tüm bakterileri ve asitleri yok ediyor. zaten dişi çürütende ağızda bulunan zararsız bakterilerin şekeri kullanarak asit oluşturması ve bu oluşan asitinde dişleri eritmesi. o yüzden diş üstündeki bakteri ile damaktaki bakteri diş çürümesinde aynı derecede etkiye sahip. siz istediğiniz kadar dişleri fırçalayın o diğer yerlerdeki bakteriler dişleri çürütmeye devam edecektir. o yüzden ağız gargarası birinci derecede önemlidir.
  • Ağzını yakıyorsa kapagın yarısını su yarısını listerin koy,yakmıyorsa yarısından biraz fazla koy yeter sana bağlı.

Ağız kokusunu gidermiyor.Ben ağız kokusunu şöyle çözdüm karnını hiç aç bırakma sabahları en az 1 parça ekmek ye en önemlisi su su içersen koku olmaz fazla.Ve diş fırçalıcan tabi bide diş etlerine bağlı ben paradotax kullandığımdan beri ağız kokusu yok diş etlerimde sıkıntı vardı onu anladım ondan kokuyordu.

• Ben kullanıyorum yeşil ve mavisinden faydası var tartar konusunda... Nane tadı amerikan sakızlarına benziyor naftalinimsi :D
  • Hort olacak biraz ama yazayım aklınızda bulunsun. Diş hekimi arkadaşımın dedikleri bunlar.

-Surekli kullanım dişlerin sararmasina neden olur ve sağlıklı değil önermem. Tavsiyem 2 ayda bir 250 ml alıp kullanmanız.
    -Dilinizi yakabilir ister alkollü ister alkolsüz olsun, buna katlanacaksiniz. Eğer listerine den hemen sonra ağzını normal su ile çalkalar isen bir etkisi olmaz. En az 20-30 dk ağıza birşey alınmamalı. (Çok yakıyor ise azıcık bir su ile sadece dilini ıslatabilirsin.) Birde gece yatarken kullanılsa daha etkili olur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.