Şimdi Ara

Driclor kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, eczaneye gittiğimde gördüm bu gün, sorduğumda ter önleyici bir roll-on olduğunu söyledi eleman. Ben de zararlı mı falan diye sordum, içinde birtakım kimyasallar varmış ama alerjik reaksiyonlar verebilirmiş. Benim terleme düzeyim normal insanlara göre fazla, bazen toplu taşımada ya da çok güneşli günlerde rahatsız edici boyutlara ulaşıyor ve su gibi oluyor koltuk altım. Her neyse, bu mereti kullanan kişiler tecrübelerini paylaşabilir mi? Tavsiye eder misiniz kullanıcı olarak? Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Driclor: Terlemeye Karşı Bir Çözüm

Aşırı terlemeden muzdaripseniz, Driclor terlemeyi azaltmada etkili olabilecek bir seçenektir. Alüminyum klorür içeren bir antiperspirandır ve ter bezlerini bloke ederek terlemeyi azaltır.

Driclor Zararlı mıdır?

Driclor'ın bazı potansiyel yan etkileri vardır, ancak bunlar genellikle hafiftir ve nadir görülür. Bunlar arasında cilt tahrişi, kaşıntı ve kızarıklık bulunur.

Driclor Roll-On Zararlı mıdır?

Hayır, Driclor roll-on zararlı değildir. Genellikle güvenli ve etkili olarak kabul edilir, ancak herkesin cilt tipi farklıdır ve bazı insanlar tahrişe daha yatkın olabilir.

Driclor Sağlık Bakanlığı Onaylı mı?

Evet, Driclor Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmıştır ve güvenli ve etkili olduğu kabul edilmektedir.

Driclor Zararları

Driclor'un bilinen ciddi zararları yoktur. Ancak bazı kişilerde cilt tahrişine neden olabilir.

Driclor Kullanıcı Yorumları

Driclor kullanıcı yorumları genellikle olumludur. Birçok kişi terlemeyi azaltmada etkili bulmuştur. Ancak bazı kullanıcılar cilt tahrişi yaşadıklarını bildirmektedir.

Driclor Sağlığa Zararlı mıdır?

Mevcut kanıtlara göre, Driclor'un sağlığa zararlı olduğuna dair bir gösterge yoktur. Bununla birlikte, herhangi bir sağlık endişeniz varsa, Driclor kullanmadan önce bir sağlık uzmanına danışmanız önerilir.

Önemli Uyarılar:

• Driclor aşırı terlemenin tedavisi için kullanılmamalıdır.
    • Driclor'ı tahriş olmuş veya hasarlı cilt üzerinde kullanmayın.
    • Driclor'ı kullanmadan önce cilt testi yapın.
    • Driclor'u gözlerle temastan kaçının.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben de çok terleyen bir insanım, belki çevremde en çok terleyen. Prospektüsündeki gibi kullanmak gerek yani geceden sürüp sabah yıkamak fakan bazen deli gibi kaşındırıyordu beni sürdüğümde ama inan değiyordu koltukaltımdan karnıma gelecek kadar olan teri kesti, ha sağlıksız mı bilemiyorum pek umrumda değil, sosyal hayatımı düzeltti. İlk kullandığımda etki etmemişti 2. gün etmişti bunu da not düşeyim. Piyasada cidden işe yarayan tek ürün benim için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam gerekmedikçe kullanma derim sağlık açısından çok doğru değil. Bol bol su iç uzun vadede ufaktan yararını görürsün azaltır

• Swonz kullanıcısına yanıt
    hocam sosyal hayatı etkilemeye başladı suyla falan alakası yok benim vücudumda hastalık bence, çok çok daha terleyenleri gördüm onlar ameliyat falan oldu zaten ama yani insan kötü oluyor arkadaşlarının yanında falan terli terli olunca.

@Anadolu Çomarı: Teşekkürler hocam almayı düşünüyorum bakalım ne olacak.

• 4 yıldır felan kullanıyorum, iyiki görmüşüm böyle bir ürünü o zaman. Benim de su gibi oluyordu koltuk altım kışın bile. Kullanmaya başlayınca ilk gün yari yariya keser ikinci gun yüzde 100e yakın kesiyor. Başlarda 2 güne 1 sürüyordum daha sonradan azalttim. Şimdi haftada 2 kez felan sürüyorum. 2 paket driclor 6 ay civari yetiyor bana. Yani böyle bir sorununuz varsa kesinlikle tavsiye ediyorum ben. Allah üretenden razı olsun

• fenerliso kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam. 4 yıldır kullandığına göre tecrübelisin. Olağan dışı bir etkisi oldu mu yani yan etkisi uzun vadede? Yoksa sadece koltuk altı terini mi kesti. Eğer ikincisiyse gerçekten muazzam bir ürün gibi duruyor.

• Bazıları koltuk altından çıkamayan terin başka yerlerden çıkan terleri biraz daha arttırdığını felan söylüyorlar da bende öyle büyük bir sıkıntı olmadı.
    Bunun dışında da zaten bir yan etkisi olmadı şimdiye kadar çok şükür gayet memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DELODAY KULLANAN VAR MI?
    2 yıl önce açıldı
    Citoles kullanan var mı
    5 yıl önce açıldı
    Hap kullanan var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.