Şimdi Ara

Concerta Kullanan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
25.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba beyler. bugün doktor beni ritalinden, concerta 36mg'a geçirdi. Ama ritalin 7,5 lirayken Concerta 90 lira. 17 yaşındayım sosyal güvencem emekli sandığı - çalışan.
    Devlet karşılıyor mu bunu? Her ay 90 lira çok para.

• neden kullanıyorsun ?
  • 17 18 üniversite sınavı oldugunda kullanmıştım ben. 56 mg di benimki ben aldığımda devlet karşılıyordu onu sana belli sürelik verirler 6 ay gibisinden filan her ay kesinlikle al kullanmasan bile satarsın çok degerli bir ilaç.

Yüksek derecede dikkat dağınıklığından aldım ama bir işe yaramıyor diye bıraktım , açikçası dikkat topluyorduda ben mala dönüyordum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuspecTR

neden kullanıyorsun ?

zevk alıyorum çok hoşuma gidiyor

quote:

Orijinalden alıntı: TurkishFist

17 18 üniversite sınavı oldugunda kullanmıştım ben. 56 mg di benimki ben aldığımda devlet karşılıyordu onu sana belli sürelik verirler 6 ay gibisinden filan her ay kesinlikle al kullanmasan bile satarsın çok degerli bir ilaç.

Yüksek derecede dikkat dağınıklığından aldım ama bir işe yaramıyor diye bıraktım , açikçası dikkat topluyorduda ben mala dönüyordum

Ben de üniversite sınavına hazırlık için kullanıyorum hocam. aynı mallığı bende de yapıyor ama dikkat sürem çok kısa malesef yapacak bi şey yok. ve her ay alırım ücret almıyorlarsa evet.

• Bende kullandım bi sene kadar çok yararlı bir ilaçtır. Hala reçetesini alabilsem hala işe yararyacak dikkat toplama konusunda. Artık devlet böyle ilaçların parasınaı ödemeyecek gibi bir haber okumuştum geçöenlerde ama emin değilim bir araştırç
  • Karşılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canzz

Bende kullandım bi sene kadar çok yararlı bir ilaçtır. Hala reçetesini alabilsem hala işe yararyacak dikkat toplama konusunda. Artık devlet böyle ilaçların parasınaı ödemeyecek gibi bir haber okumuştum geçöenlerde ama emin değilim bir araştırç

quote:

Orijinalden alıntı: Henry Dorsett Case

Karşılıyor.

herhangi bir kaynak var mı? ya da en son ne zaman aldınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DELODAY KULLANAN VAR MI?
    2 yıl önce açıldı
    Citoles kullanan var mı
    5 yıl önce açıldı
    Hap kullanan var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hacı sende neden ilaç değişikliği yaptı ? Üniversite sınavı için özel bir durum hani hastalık filan olsa ritain yetersiz gelir diyebiliriz. Bende şimdi üni 2. sınıftayım. Bu sene tekrar gireceğim sınavlara doktora gidip ritalin yazdırmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Hacı sende neden ilaç değişikliği yaptı ? Üniversite sınavı için özel bir durum hani hastalık filan olsa ritain yetersiz gelir diyebiliriz. Bende şimdi üni 2. sınıftayım. Bu sene tekrar gireceğim sınavlara doktora gidip ritalin yazdırmayı düşünüyorum.

1 senedir ritalin kullanıyorum eskisi gibi etki etmemeye başladı. Bir de 100 kilo olduğumu duyunca doktor verdi direkt
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzcana

1 senedir ritalin kullanıyorum eskisi gibi etki etmemeye başladı. Bir de 100 kilo olduğumu duyunca doktor verdi direkt

Ben ilk defa kullanacağım için ritalin yeterli gelir sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzcana

quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Hacı sende neden ilaç değişikliği yaptı ? Üniversite sınavı için özel bir durum hani hastalık filan olsa ritain yetersiz gelir diyebiliriz. Bende şimdi üni 2. sınıftayım. Bu sene tekrar gireceğim sınavlara doktora gidip ritalin yazdırmayı düşünüyorum.

Ritalin 10 mg duruyo cekmecede. Gecen gece uyumamistim. Sabah 8 de sinav vardi attim bi tane uyku diye biseynkalmadi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• faydalı ilaçlardır.
  • arkadaşlar ezberim zayıf okuyorum 10 dk sonra herşey uçuyor gidiyor bunun için ritalin yararlı olur mu? Ve bu ilacı doktora direk yazdırabiliyor muyum? çok acil cevap lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xedjerx

arkadaşlar ezberim zayıf okuyorum 10 dk sonra herşey uçuyor gidiyor bunun için ritalin yararlı olur mu? Ve bu ilacı doktora direk yazdırabiliyor muyum? çok acil cevap lütfen.

Sorunun dikkate dayalıysa çözer.Unutkanlık için bence ilk önce kan değerlerine baktır
  • quote:

quote:

arkadaşlar ezberim zayıf okuyorum 10 dk sonra herşey uçuyor gidiyor bunun için ritalin yararlı olur mu? Ve bu ilacı doktora direk yazdırabiliyor muyum? çok acil cevap lütfen.

Sorunun dikkate dayalıysa çözer.Unutkanlık için bence ilk önce kan değerlerine baktır

şöyle söyliyim 10dk çalışıyom canım sıkılıyor düzgün bir şekilde çalışamıyorum örnek başka bir konuda bir şeyi okuyim unutmuyorum ders çalışim çat herşey gidiyor. Kan değerlerimle ilgili olur mu?

• quote:

quote:

quote:

şöyle söyliyim 10dk çalışıyom canım sıkılıyor düzgün bir şekilde çalışamıyorum örnek başka bir konuda bir şeyi okuyim unutmuyorum ders çalışim çat herşey gidiyor. Kan değerlerimle ilgili olur mu?

Unutkanlık genellikle b12 eksikliğinden olur onun için dedim.

Dikkat eksikliğin var gibi ama buna doktor karar verecek

• quote:

quote:

quote:

quote:

muayene için psikoloğa mı psikiyatıra mı gidicem veya veya branş gidicem?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

muayene için psikoloğa mı psikiyatıra mı gidicem veya veya branş gidicem?

Psikiyatrist

• Bravo kank zamanında cevap verdin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.