Şimdi Ara

Lustral kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aralar biraz stres ve gerginlik var evdede var bu ilaçtan. Depresyon denilemrez ama denemek istiyorum bitane içtim uyku yaptı ve rahatlattı.. Kullananlar nekadar süre kullanıyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hastamısın kardeşim ? reçetesiz kullanılmaz o ilaç. kendimden örnek vereyim. ilk önce 50 mg ı 2 ay kullandım sonra doz artırıldı 100 mg kullanıyorum. ayrıca bu tedavi 6 ay ile 2 yıl arası sürüyor. kafanıza göre içmeyin şunları.
  • Ben iki yıl önce sınav kaygısı için kullanmıştım aynı şekilde bende de uyku yaptı, 1 ay kadar kullanmıştım ama sonradan gittiğim başka bir doktor o kadar kısa sürede beklediğin etkiyi alamazsın demişti. Neyse konuyu başka ilaca saptırmayayım ama Lustral başta güzel kaygı giderirken sonlara doğru sadece uyku ilacı gibi bir şey olmuştu benim için.
  • iktidarsızlık yapıyor ona göre. sabah tok karınla al ihtiyacına göre devam edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ablead

hastamısın kardeşim ? reçetesiz kullanılmaz o ilaç. kendimden örnek vereyim. ilk önce 50 mg ı 2 ay kullandım sonra doz artırıldı 100 mg kullanıyorum. ayrıca bu tedavi 6 ay ile 2 yıl arası sürüyor. kafanıza göre içmeyin şunları.

Haklısın hocam etkisini ne zaman gösterdi. Problemin neydi ?

• quote:

hastamısın kardeşim ? reçetesiz kullanılmaz o ilaç. kendimden örnek vereyim. ilk önce 50 mg ı 2 ay kullandım sonra doz artırıldı 100 mg kullanıyorum. ayrıca bu tedavi 6 ay ile 2 yıl arası sürüyor. kafanıza göre içmeyin şunları.

yav reçetesiz satılıyorsa kullanılır. çok ağır bir antidepresan değil çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rolling Stones

quote:

yav reçetesiz satılıyorsa kullanılır. çok ağır bir antidepresan değil çünkü.

Evet reçetesiz satılıyor bu ilaç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zedprex kullanan var mı?
    9 yıl önce açıldı
    DELODAY KULLANAN VAR MI?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Besibelo

Ben iki yıl önce sınav kaygısı için kullanmıştım aynı şekilde bende de uyku yaptı, 1 ay kadar kullanmıştım ama sonradan gittiğim başka bir doktor o kadar kısa sürede beklediğin etkiyi alamazsın demişti. Neyse konuyu başka ilaca saptırmayayım ama Lustral başta güzel kaygı giderirken sonlara doğru sadece uyku ilacı gibi bir şey olmuştu benim için.

Hocam bendede bir paket var pakedi bitireyim diyorum bu aralar biraz sıkıntılıyım. Nasıl bir ilaç bahsedermisin sen etkisini gördün mü ? Doktor sana nekadar kullan dedi ? Reçetesiz satılıyor kafama göre kullanıyorum yoksa kullanmazdım.

• Ben yarım yarım kullanıyordum. Bir paketi bitirdim ama tam etkisinin oturması için iki paket filan gerekirmiş bi de yarım değil de tam alınmalıymış. Doktor beni oyalamak için yarım yarım aldırmış herhalde. Kullanacağın saati kendine göre ayarlayıp günde bir tane alacaksın, aç karna filan gibi bir şey hatırlamıyorum, tok karna alırsın sen yine de. Etkisi zamanla azalıyor gibime geldi veya benim kaygılarım okulların açılması yaklaştıkça arttığı için dozu az gelmiş de olabilir. Sende daha faydalı olur belki, bir süre sonra yorumlarını yazarsın.
  • İşlerinde performansını epey arttırıyor tabancanın mermisi hemen bitmiyor anlıcağın.Onun dışında lustra bu tip antidepresanlar içinde en hafif olanıdır.Cipralex ve zanax diye daha ileri düzeyleride vardır.

• psikyatrların aspirin dağıtır gibi reçete yazdığı bi ilaç haline geldi bütün sorunluyum stresliyim yha diyen ergenler alır oldu. 1 sene türevi bi ilaç kullanmış biri olarak bi faydasını görmedim bu ilaçların hele dün almaya başlayıp çok iyi hissediyorum falan diyenler tamamen plasebo etkisi yaşıyor
  • Bu tarz ilaçların mutlaka doktor tarafından reçeteye yazılması lazım. Zaten uzun süreli kullanımda etkisini gösteren ilaçlar. Bende bi dönem majör depresyon geçirdim. Düzenli psikolog yardımıyla atlattım çok şükür. Etiler'de Si&Ma psikoloji adında bir danışma merkezine gitmiştim, iletişim bilgilerini vereyim istersen.
  • pek bi esprisi yok
    ilk günlerde mideni bulandırabilir uykun gelir
    tabancanın geç atması plasebo değil o gerçekten işe yarıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.