Şimdi Ara

Daire kiraladım e-devlet elektrik aboneliği yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
50.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ev kiraladım. Eve gelen elektrik var. Sadece üstüme alacağım. E devletten abonelik başlatma yapıyorum ama

bi yerde tıkandım. Elektrik kullanım yeri/amacı şeklinde bir kısım var. Orayı ne seçeceğim

Secenekler
    -muafiyet yok
    -köy mesken
    -ortak kullanım abonelik
    -ticarethane
    -ibadethane

Hangisini seçeceğim. Muafiyet yok veya köy mesken kısmı galiba. Edit muafiyet yok kısmı seçilecekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notguest -- 28 Mayıs 2020; 14:45:38 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Daire Kiraladığınızda E-devlet Elektrik Aboneliği Yardım

Daire kiraladığınızda, elektrik aboneliğini kendi adınıza yaptırmanız gerekmektedir. Bu işlem için E-devlet üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

E-devlet elektrik aboneliği başvurusu sırasında "Elektrik Kullanım Yeri Amacı" bilgisini doğru seçmeniz önemlidir. Bu bilgi, abonelik ücretinizin hesaplanmasında ve muafiyetlerden yararlanıp yararlanamayacağınızda etkili olur.

Muafiyet Yok Ne Demek?

E-devlet elektrik aboneliği başvurusunda, "Muafiyet Yok" seçeneği, aboneliğiniz için herhangi bir muafiyet uygulanmayacağı anlamına gelir. Yani, elektrik tüketiminizin tamamı üzerinden ücretlendirileceksiniz.

Elektrik Kullanım Yeri Amacı Muafiyet Yok Ne Demek?

"Elektrik Kullanım Yeri Amacı Muafiyet Yok" seçeneğini seçtiğinizde, abonelik yaptığınız konutta herhangi bir muafiyet uygulanmayacaktır. Konutunuz için geçerli olan tam elektrik tarifesi üzerinden ücretlendirileceksiniz.

Elektrik Kullanım Amacı Muafiyet Yok Ne Seçilmeli?

Daire kiraladığınızda, "Elektrik Kullanım Yeri Amacı" olarak "Konut" seçeneğini ve "Muafiyet Yok" seçeneğini işaretlemelisiniz. Bu seçenek, konutlarda geçerli olan elektrik tarifesi üzerinden ücretlendirileceğiniz anlamına gelir.

Önemli Not:

E-devlet elektrik aboneliği başvurusu sırasında doğru bilgi vermeniz gerekmektedir. Yanlış bilgi verilmesi durumunda, aboneliğiniz iptal edilebilir veya ek ücretlerle karşılaşabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende bunun cevabini arıyordum hocam teşekkürler bilgilendirme için.
  • hocam eminiz değil mi muafiyet yok kısmına. istanbulda ev kiraladım, nişanlımla geçicem başvuru yapıcam bir türlü o aşamayı geçemedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.