Arkadaşlar kolay gelsin.22 dairelik bitmek üzere olan bir apartmandan daire aldım.İnşaatı yapan firma elektrik ve su aboneliği için 700 tl yatırmamı istiyor hesaplarına.Ev merkezi sistem doğalgaz.Daha önce 600 küsür lira ortak doğalgaz bağlantısı için para verdik daire başı.Yalnız bu elektrik ve suyu anlamadım.Sorum şu böyle birşey varmı yani bunu müteaahitmi yapar ve böyle birşey varsa 700 tl normalmi.22 çarpı 700:15400 liramı gidiyor bu iki aboneliğe.kolay gelsin.
Satında almış olsanız kirada olsa abonelikler her zaman evi kullanacak kişiye ait oluyor.Evet her aboneliğin bir ücreti oluyor.Bu şehirden şehire kurumdan kuruma değişiyor.Yapmanız gereken su ve elektrik firmalarına gidip abonelik için istenilen evrak ve ücretleri sormak aynı şekilde doğalgaz içinde sorun.Kesin demiyorum ama muhtemelen bu işlerle uğraştığı için biraz kendi de kar koyup yapıyor olabilir.Çünkü tutarlar benim yaşadığım yer için biraz yüksek geldi belki sizin orada farklıdır bilemem ama en doğru çözüm gidip sizin bunları kurumlara sorup fiyatını öğrenmeniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme