500 bin bütçeye tam otomatik tavsiyesi
Arkadaşlar öncelikle merhaba,
Umarım konu yanlış forum altında değildir. Araçlar konusunda oldukça bilgisizim. Meramımı sizlere anlatmak isterim.
Eşimle ben 2 senelik evliyiz, bir süredir biriktirdiğimiz gerek düğün takılarından gerek kendimiz üzerine koyduğumuz 485 bin tllik altınlarımız var. Altının durumuna göre +10/-10 yapabiliyor.
Açık konuşmak gerekirse kredi çekmeye çok hevesli değiliz fakat şartları da zorlamak istiyoruz. (malum kredi faizleri çok yüksek 100 bin çekebilir miyim diye düşünüyorum ama emin olamıyorum)
İkimizin de ilk aracı olacak ve acemiyiz. Toplasanız 5-6 kere trafiğe çıkmışımdır.
Tam otomatik araç almak istiyoruz fiyattan da anlayacağınız üzere 2. el
Araçtan beklentimiz hafta sonları şehir içinde sağa sola gidebilmek, belki hafta içi 20-20 km git gel işe gidip gelebilmek. Çok çok başka bir beklentim yok açıkçası.
Hatchback 5 kapı bakıyoruz genelde. 2010 sonrası olmasını daha çok tercih ediyorum. Onun dışında km konusu kafama takılıyor. Konuştuğum kişiler 200 bin ve üstü otomatikler (özellikle dizelse) alınmasını tavsiye etmiyorlar. Sebep olarak şanzumanları hassas oluyor otomatiklerin 200den sonra arıza çıkarır vs gibi şeyler söyleniyor.
Ne yapmam gerektiğini çok bilemiyorum.
Opel Corsa, Fiat Punto, Ford Fiesta, Hyundai i10/i20 gibi araçlara bakıyorum genelde ama sıfır bilgi tabi KM'si kaçta, tramer kaydı ne kadar vs gibi şeylere bakıp bu güzelmiş falan diyebiliyorum ancak.
Sizlerin bir tavsiyesi var mıdır bu kardeşinize?
Teşekkür ediyorum şimdiden.
FALLOUT 1-2 YAMA İSTEK
Selamlar herkese,
Hazır efsanenin dizisi yeni çıkmış ve Fallout markası bu kadar hypeli iken bir babanın Fallout 1-2 Türkçe yaması patlamasını çok isterim vallahi.
Hatta şöyle de bir teklifim var hazırlayacak arkadaşa destek de verebiliriz. Gerekirse bir wp grubu kurar "babalar şu şu kısımlara el atın" derse çeviride yardımcı olmayı seve seve kabul edebilirim.
Metin çevirilerinde birazda sözlüğe bakarak tabi çeviri yapabilirim ama malesef oyun içinde o kadar diyalogun arasında kaybolup gidiyorum.
Efsane 1-2'yi oynayamadım, şu serisi tamamlamama yardımcı olun. Hep beraber kalkalım şu işin içinden.
Ekrandaki Renk Renk Pixeller
Video da gördüğünüz üzere bu pixelleşmenin sebebi ne olabilir acaba?
Bu Ekran Kartına Hangi İşlemciler Darboğaz Yapmaz
Merhaba,
ASUS DUAL-RX6600-8G 8GB GDDR6 HDMI DP 128BİT ekran kartım var işlemcim ise AMD RYZEN 5 5500 3.6 GHz 19MB AM4 İŞLEMCİ
Şuan için bir upgrade düşüncem yok ama meraktan soruyorum yarın öbürgün upgrade etmek istesem Ryzen 9 gider mi mesela? Ya da Ryzen 7'de hangi modeline kadar ideal uyum sağlayabilirim?
Teşekkürler.
XBOX ve GAMEPASS hk. YARDIM
Herkese merhaba,
Konunun cahiliyim o yüzden sizlerden bilgi istiyorum arkadaşlar.
Evimde güzel bir internetim var Xbox almak ve Gamepass alıp oyun oynamak istiyorum fakat daha önce hiç xbox kullanmadım serileri hakkında hiç bir bilgim yok.
Hangisini alayım rahat rahat oynarım bilmiyorum. One S serisi var 2500-3500 tl arası ikinci el fiyatları var (500gb) bunu alsam rahat rahat oyun oynar mıyım? Bir de konsol türkçe dil desteği veriyor mu?
Beni konu hakkında aydınlatırsanız çok memnun olurum teşekkürler.
Twitch Vergisi
Twitch de aboneliklerden, bağışlardan gelen paranın vergilendirilmesi twitch tarafından mı yapılıyor yoksa biz mi vergilendiriyoruz?
Kasadan Gelen Yüksek Ses
Arkadaşlar 10 günlük bir bilgisayarım var (imzamda yazan) fakat bilgisayar yük altındayken yüksek seste bir cızırtı gibi ses çıkarıyor. En ufak bir dokunuş yapsam kasaya örn tırnağımın ucuyla bile dokunsam ses kesiliyor elimi çektiğim gibi devam ediyor. Bunu oyun oynarken sık sık yapıyor ve artık can sıkmaya başladı. Sebebi ne olabilir? nasıl çözebilirim?
teşekkürler, iyi forumlar
edit: imzam gözükmemiş sistem bu
Anakart: Gigabyte B450M S2H V2 | CPU: AMD Ryzen 5 2600X | Ram: Team T-Force Vulcan TUF Alliance 16GB (2x8GB) | Ekran Kartı: XFX AMD Radeon RX 5600 XT THICC III
SSD: Team CX1 T253X5480G0C101 480GB | Kasa: GamePower Horizon Gaming MESH Panel 550W 80+ Bronze | Monitör: Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8
5000-6500 oyuncu sistem tavsiyesi (monitörsüz)
yardımcı olur musunuz arkadaşlar?
top class oyunları oynayamam belki ama bi rdr2, pubg, gta5, ac odysey falan oynamak istiyorum açıkçası 1 hafta içerisinde almayı planlıyorum teşekkürler.
Yedek astsubaylık yapılır mı?
|
Swiss Military Neden Bu kadar ucuz
Heavy Metal; Kan, şiddet ve ölüm üçgenini benimseyen, şeytana ve kötülüğe tapan bağnaz bir inanç sistemi değil; hayatın kötü yönlerini anlatarak iyilik ve de doğruluğa teşvik eden bir ironidir. |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.947
İkinci El Bölümü Mesajları: 28
Konularının görüntülenme sayısı: 130.688 (Bu ay: 1.690)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.476 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic