yardımcı olur musunuz arkadaşlar? top class oyunları oynayamam belki ama bi rdr2, pubg, gta5, ac odysey falan oynamak istiyorum açıkçası 1 hafta içerisinde almayı planlıyorum teşekkürler. |
5000-6500 oyuncu sistem tavsiyesi (monitörsüz)
-
-
10400f
B460 a pro anakart
2x8gb patriot 3000mhz bellek
1660s ekran kartı
500gb Kingston a2000 m2 ssd
Ranker virgo mesh kasa
Sharkoon 650w 80+ psu
Bu haliyle hedeflenen bütçeye sahip olabilir ayrıca Dark freezer x124 soğutucu da ekleyebilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ThE LoSt10400f
B460 a pro anakart
1660s ekran kartı
Ranker virgo mesh kasa
Sharkoon 650w 80+ psu
Bu haliyle hedeflenen bütçeye sahip olabilir ayrıca Dark freezer x124 soğutucu da ekleyebilirsiniz.
teşekkür ederim
bu sistem nasıldır hocam
rx kartları için problemli diyorlar doğru mudur? sizin bahsettiğiniz sistemle mi daha iyi verim alırım yoksa linkteki mi?
-
Teknoloji şans işidir verilen linkteki ürün daha performanslıdır alabilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ThE LoStTeknoloji şans işidir verilen linkteki ürün daha performanslıdır alabilirsiniz.
tekrardan teşekkürler peki şöyle söyleyim linkteki ürün için psu kötü diyorlar siz ne düşünüyorsunuz?
ek olarak 1-2 sene sonra bu sistemi upgrade edebilir miyim? yani atıyorum 2060ti aldım? sorunsuz bir şekilde takabilir miyim? işlemci vs değişmesi gerekir mi
-
350 liraya alınabilecek en mantıklı çözümdür sistemi rahatlıkla besler içiniz rahat olsun
-
Up arkadaşlar. Bu hafta içi alacağım var mı sistem önerisi yapacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ThE LoSt10400f
B460 a pro anakart
1660s ekran kartı
Ranker virgo mesh kasa
Sharkoon 650w 80+ psu
@AJFA,
başka arayışlara girmene gerek yok. alabileceğin en iyi seçenek bu şekilde.
-
Hazır sistem o fiyata bence gayet iyi, 5600XT'ler şuan en ucuz 3.450 TL'den başlıyor, aynı sistemi H410 çipsetli anakart ile toplasak 7.300 TL'ye geliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X