Şimdi Ara

6000 TL Monitör dahil topladığım sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6000 TL Monitör dahil topladığım sistem

Evet arkadaşlar oradan buradan aldığım yardımlarla topladığım sistemi sizlerle paylaşmak ve görüşlerinizi almak istedim. Ram konusunda şimdilik 8 GB yeterli diye düşünüyorum bi süre sonra bir 8 GB daha ekleyeceğim. En çok kafamı karıştıran işlemci oldu arkadaşlar PC için en önemli şey İşlemci ve Ekran Kartı'dır bu yüzden hata yapmak istemiyorum AMD RYZEN 1700 ile INTEL CORE İ7 6700K arasında ciddi şekilde kararsız kaldım kafam allak bullak oldu, oyun için PC topluyorum hangisi daha iyidir AMD'nin artıları 8 çekirdekli ve stok fan'ı olması Intel'de 4 çekirdek var ve stok fan'ı yok bu sebepten ısınma sorunu olurmu ? Siz ne düşünüyorsunuz iyice kararsız kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Keysi -- 7 Mayıs 2017; 4:26:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet arkadaşlar görüşleriniz nedir bu sistemde eksik yada yetersiz olduğunu düşündüğünüz bir parça varmı ?

• Ürünler konusunda desteğe ihtiyacınız olursa

ÖZBEY BİLİŞİM'e ulaşabilirsiniz

0545 345 0530

• Anakartı asus prime b350 plus yapsanız ve RAM i 16 çıkarırsanız daha iyi olur gibi geldi.
  • Stok fan çıkmıyor diye işlemci seçimi yapmak yanlış olur.r7 1700 gayet güzel işlemci.Sistemde güzel.
  • Ryzen kalsın, anakart MSI B350 Tomahawk olabilir.
  • İşlemciyi 1600 yap , rami 16gb 3000 mhz al, anakarti asus b350 plus yap, birde kasa ile psuyu birlikte al daha uygun fiyatli olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece tek ram kullanırsan sistem dual ddr moduna geçmez ve ram performansın çok düşer. İlerde aynı ram'den ekliyip çift yapıp dual ddr'a geçmeyi düşünürsen birebir aynı ram'i bulman gerek(ozaman bulunacak mı?) aynı ram kodunda bile bazen version diye bir muhabbet çıkarıp yapıyı değiştiriyorlar...

AMD de ram seçimi zahmetli bir konu. Seçtiğin ram'in anakartın uyumlu ramler listesinde olması önemli bir avantajdır.
    Ryzen ram seçimi ile ilgili ayrıntılı bilgilerin olduğu başlık:https://forum.donanimhaber.com/ryzen-uyumlu-bellekler-listesi-sadece-bu-konu--126068585#126068585

Monitördeki 3d vision desteğinin devreye girip kullanılabilmesi için şöyle bir gözlük alman gerekiyor:http://www.akakce.com/3d-gozluk/en-ucuz-nvidia-3d-vision-2-gozluk-ve-emitter-kit-fiyati,51683786.html

144 hz'e nekadar ihtiyacın olduğuda ayrı bir konu.
    Şu monitörde ihtiyacını karşılar ve ips panelle daha iyi görüntü kalitesine ulaşırsın.http://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2363smhl-w-23-2ms-analog-hdmi-mhl-full-hd-ips-led-monitor-pm-bd802047
    Artan paraylada çok daha kaliteli bir corsair psu(özellikle rmx rmi serilerine uzanırsan) alabilirsin. Yada o ssd yerine çok daha hızlı samsung 960 evo 250gb alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 8 Mayıs 2017; 16:7:42 >

• Anakartı X serisi almalısınız. Eğer alamıyorsanız Gigabyte b350 Gaming 3 alın b serisi anakartların en iyisi o VRM ısınması daha az. Ramlerde 3200mhz olmalı bence şuan AMD 3000 den fazlasını veremiyor ama ilerde lazım olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.