Şimdi Ara

Nesquik Toz ( Kullanan Var Mı )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
20.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nesquik Toz sıcak yapılırken sütle mi yapılıyo yoksa suyla da yapılabiliyo mu ? Her gün 10 paket sıcak çikolata içiyorum ya ekonomikleştirelim şunu.Evinde olan varsa suyla deneyip paylaşsın biz de bilgilenelim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nesquik Toz: Kullanıcı Yorumları ve Hazırlama Yöntemleri

Nesquik Toz, Nestlé tarafından üretilen ve uzun yıllardır sevilen bir çikolatalı içecektir. Tatlı ve besleyici bir muamele isteyenler için mükemmel bir seçenektir.

Nesquik Toz Nasıl Hazırlanır?

Nesquik Toz'u hazırlamak oldukça kolaydır. Su veya süt ile karıştırabilirsiniz.

• Nesquik Su ile Yapılır mı?

Evet, Nesquik Toz sadece su ile yapılabilir. Ancak daha kremalı ve zengin bir lezzet için süt kullanılması önerilir.

• Nesquik Sıcak Süt ile mi Yapılır?

Nesquik Toz'u hem sıcak hem de soğuk süt ile yapabilirsiniz. Her iki şekilde de lezzetlidir, ancak sıcak süt daha çözünür ve daha yoğun bir aroma oluşturur.

• Nesquik Toz Sıcak Su ile Yapılır mı?

Nesquik Toz'u sıcak su ile de yapabilirsiniz, ancak bu yöntem genellikle önerilmez. Su daha az çözünür ve içeceğin tadını inceltir.

Nesquik Toz Kullanıcı Yorumları

Nesquik Toz, dünya çapında çok sayıda memnun kullanıcıya sahiptir. Kullanıcılar genellikle tatlı ve lezzetli tadına, hazırlanmasının kolaylığına ve besleyici içeriğine övgüler yağdırmaktadır.

Sonuç

Nesquik Toz, çikolatalı içecek sevenler için harika bir seçenektir. İster su ister süt ile karıştırın, hem sıcak hem de soğuk olarak tadını çıkarabilirsiniz. Hazırlaması kolaydır ve besleyici bir ikram sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çocukluğumu yedi bunlar. Sıcak veya soğuk farketmez. Suyla da olur ama biraz hafif olur. En iyisi süt. Amaç zaten çocuklara süt içirmek. Şekil 1A: Ben.
  • heeee bende eve nesquick aldımm gece diye . sütle içiyomda sut soguk yapıyom.
    suyla denemedim. denensede sıcak olamasında fayda var gibi.
  • Bende yatmadan önce içiyorum. Soğuk sütle karıştırıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve uzmanı -- 13 Şubat 2009; 15:11:15 >
  • Hacı arkasında yazıyodu sıcak yapılışı baksana bi sıcak su mu diyo süt mü ?
  • Daha Yeni Yaptım ama Nestle Sıcak Çikolata.
    Arkasında Suyla Yapın Diyor.
    Ben Sütle Yaptım. tadı Daha Güzel Oluyor

• Değiştir diyeceğime alıntı demişim asıl mesajım altta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PorsukUR -- 13 Şubat 2009; 18:21:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lor Peyniri Kullanan Var Mı?
    9 yıl önce açıldı
    D Vitamini kullanan var mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok yumuşak olur bea sırf sütle.Zaten favorim Nestle. Bi de Dr.Oetkerin var o da sütle.Süt de her zaman bulunmuyo evde.Ama en iyisi Nestle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PorsukUR -- 13 Şubat 2009; 18:21:39 >
  • her sabah pipetle çekerim,kafa bi dünya soraa
  • quote:

Orjinalden alıntı: MJ_furkan

her sabah pipetle çekerim,kafa bi dünya soraa

Valla ? Kafa yapıyo mu ?
  • Ben bağımlısıyım onun.
  • moruk nesquik sütle yapılır soğuk sıcak farketmez demişler ama sıcak daha hoş oluyor .. sıcak çikolata suyla yapılıyor ama ben onuda sütle yapıyorum daha güzel oluyor ve nesquik sıcak çikolatanın yerini tutmuyor .. sıcak çikolatayı bırakma derim ama aza indirmelisin mesela ben her akşam uyumadan önce 1 bardak içerim abartmanın bi anlamı yok böylece hem bağımlı olursun hemde fazlası zarar
  • iki türlüde oluyor
  • eski tadı yok degisik bi tat olmus veya biz büyüdük
  • Sulu hiç içmedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.