Şimdi Ara

Lustral hani geç boşalmayı sağlıyordu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hani arkadaş hiçbir etkiside yok hala aynıyım bari yan etkisi olsaydı, dedim bari cinsel isteğimi bastırsım oda yok bir etkisi var oda kilo kaybı iştah kapatıyor zaten zayıfım bu ilaçla dahada zayıflıyorum anlıyacağınız yararı yok zararı var 20 gün oldu yeter artık ne zaman etkisini gösterecek bu ilaç? mutsuzum hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 11 Şubat 2019; 19:40:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oğlum siz mal mısınız ya? o yan etkiler herkesde aynı etkiyi göstermez, kişiden kişiye göre farklılık olabilir bazı kişilerde ani ölümede sebep olabilir. ulan uyuşturucu mu bu? içeyim mutlu olayım. çoluk çocuk sübyanın veya yıkıkların eline düşmüş ilaçlar. o kullandığın ilaç mg'ına göre farklılık göstermekle beraber, etki süresi 3-4 ay arasıdır. o zamanlar etkisini göstermeye başlar ve o bir extacy değil, yutunca seni mutlu yapmaz beyninde seratonin seviyesini yükseltir oğlum bu aptallarla aynı havayı soluyorum inanamıyorum
    Yapay Zekanın Yanıtı

Lustral (Sertralin) ve Geç Boşalma

Lustral (Sertralin), yaygın olarak depresyon ve anksiyeteyi tedavi etmek için kullanılan bir antidepresandır. Bazı durumlarda, geç boşalmaya da neden olabilir.

Geç Boşalma Nedir?

Geç boşalma, bir erkeğin cinsel uyarılma sonrası orgazma ulaşmakta zorlanması veya hiç ulaşamamasıdır. Lustral, beyindeki serotonini arttırarak bu duruma neden olabilir.

Cipralex (Esitalopram) ve Geç Boşalma

Cipralex (Esitalopram), Lustral ile aynı ilaç sınıfından bir antidepresandır. Lustral'a benzer şekilde, Cipralex de geç boşalmaya neden olabilir.

Cipralex 10 mg'ın Geç Boşalma Etkisi

Cipralex'in 10 mg'lık dozu, erken boşalma için kullanılmamaktadır. Ancak bazı kişilerde bu doz gecikmiş boşalmaya neden olabilir. Bu, bireysel duyarlılığa ve diğer altyapısal faktörlere bağlıdır.

Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Lustral veya Cipralex kullanıyorsanız ve geç boşalma yaşıyorsanız, bu durumu doktorunuzla görüşmeniz önemlidir. Doktorunuz, bu sorunu gidermek için ilaç dozunuzu ayarlayabilir veya alternatif tedavi seçeneklerini önerebilir.

Geç boşalma, tedavi edilmezse cinsel tatminsizliğe ve ilişki sorunlarına yol açabilir. Bu nedenle, bu durumla karşılaşırsanız tıbbi yardım almanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • oğlum siz mal mısınız ya? o yan etkiler herkesde aynı etkiyi göstermez, kişiden kişiye göre farklılık olabilir bazı kişilerde ani ölümede sebep olabilir. ulan uyuşturucu mu bu? içeyim mutlu olayım. çoluk çocuk sübyanın veya yıkıkların eline düşmüş ilaçlar. o kullandığın ilaç mg'ına göre farklılık göstermekle beraber, etki süresi 3-4 ay arasıdır. o zamanlar etkisini göstermeye başlar ve o bir extacy değil, yutunca seni mutlu yapmaz beyninde seratonin seviyesini yükseltir oğlum bu aptallarla aynı havayı soluyorum inanamıyorum
  • hahahahahaha çeken bu foruma geliyor
  • dr reçeteli lustral verdi
    etanol ile alınca daha ilk kullanımda etkisini gösterdi
    abartmıyom tam 1 saat aralıksız
    karı artık 1 sene sex istemem heralde dedi
  • Usta ben 2 sene kullandım o ilacı. En kısa cinsel sexim 2.5 saat sürüyordu. Pipişim 4 ay alçıda kaldı.

• Şaka gibi la ilaçlar resmen ellere düşmüş hap atıp ömür boyu mutlu olucam sanıyor zekaya bak kafan pırıl pırıl dostum porselen gibisin maşallah.

• Yalnız bunu ben söylemedim doktor söylüyor mutluluk veren ilaç bumu dedim evet dedi 2 hafta sonra etkisini göstermeye başlar dedi bunu verdi hadi ben yanılıyorum ekşi sözlük de burda konu açanların hepsi özgüven, kaygı mutsuzluk için antidepresan işe yaradığını söylüyor ve gayet olumlu yorumlar var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 123zlatan1234 1 kullanıcısına yanıt
    Mal olduğum için kullanıyorum zaten yoksa niye kullanıyım bu sorunu çözmek için kullanıyorum zaten ama işe yaramıyor ilacımı değiştircem prozac, cipralex deneyelim birde

• Ssri lar 3 4 haftada etki göstermeye başlar en erken

• Lustral denemedim de cymbaltanin kafası hiçbir ilaçta yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

dr reçeteli lustral verdi
    etanol ile alınca daha ilk kullanımda etkisini gösterdi
    abartmıyom tam 1 saat aralıksız
    karı artık 1 sene sex istemem heralde dedi
    hahahahaha iyi güldüm ya ben kullandığım zaman bilmiyodum böyle şeyler olacağını doktora sormuştum yan etkisi var mı diye hiçbir yan etkisi yok demişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayatınıYaşayamayanAdam -- 11 Şubat 2019; 23:4:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.