Şimdi Ara

Bu protein tozunu kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yaşım 22, 3 aydır spor faaliyetime devam ediyorum, salondaki hoca takviye olarak bunu önerdi lakin daha önce bu tarz ürünler kullanmadığım için ahaliye danışmak istedim, tavsiye eder misiniz bu ürünü?

http://www.hepsiburada.com/hardline-whey-3matrix-protein-908-gr-p-SPORHRD76-CLK

• Biraderim şimdi ne yapıyorsun biliyor musun 33 liraya güzel bir protein tozu alıyorsun karıştırıyorsun muz falan işte gidiyorsun salona tam 11 kere şınav çekiyorsun bak burası çok önemli. Ondan sonra gidiyorsun 7 kere dambıl kaldırıyorsun 3.5 kilogram olacak ondan sonra duvarları kırabilirsin tek yumrukla kardeşim. Çok iyi form tutarsın eğer benim dediklerimi yaparsan.
  • InsignAce kullanıcısına yanıt
    Biraz ciddiyet, bu nedir hocam? Mizah yapıyosan orjinal birşey yap bari de gülelim artıkın gülmeyi unuttuk be üseyin
  • Sen peynir yemekten korkuyor musun? Peynir altı suyu bu çünkü. Günlük protein ihtiyacını gıdalardan sağlayamıyorsan takviye gıda kullanman gerek. İşte buda whey proteinidir. Mehmet Oz de kullanmanı öneriyor zaten herhangi bir zararı yok. Tavsiyem Saleplisini alman onda daha çok protein var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi spor yapmazsan yağ yapar. iki kutu kullandım fena yağlandım haberin olsun ama kilo alıyorsun
  • Kullandım hocam kullandığım vakitte baya iri duruyormuşum neden böyle oldu diye düşünürken içinde kreatin olduğunu farkettim o dönem herkes dedi baya şişmişsin diye hardlineye m.ok atanlar kazıklanmayı seven tipler bence gayet iyi bir marka.

zaten bu zamana kadar

bsn bcaa
    hardline 3 matrix
    Hardline kreatin monohidrat
    Xpro whey
    Hardline burner
    weider whey

kullandım memnun kalmadığım nokta olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: back2back

Kullandım hocam kullandığım vakitte baya iri duruyormuşum neden böyle oldu diye düşünürken içinde kreatin olduğunu farkettim o dönem herkes dedi baya şişmişsin diye hardlineye m.ok atanlar kazıklanmayı seven tipler bence gayet iyi bir marka.

zaten bu zamana kadar

bsn bcaa
    hardline 3 matrix
    Xpro whey
    Hardline burner
    weider whey

Hocam ben biraz sıska kalıyorum (167- 52 kiloyum düşünün yani kilo almaya çalışıyorum lakin yağ olarak değil), yağlanma konusunda sadece çok hafif göbek bölgemde var ve günde 2 saat düzenli arada doğaçlama da olsa hareketlerimi yapıyorum sadece deneme amaçlı aldım 1 ay gider gitmez bilmiyorum zararı olur mu olmaz mı onu bilmiyorum sadece bu tarz takviye ürünlerine yabancıyım bayağı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PieCeSs -- 21 Ekim 2016; 14:33:47 >

• PieCeSs kullanıcısına yanıt
    kardeş protein tozu bu başka ne mizahı yapalım
  • bende 2300 lüğü var ama çileklisini al aynı ölçekte daha cok protein var
  • quote:

Orijinalden alıntı: PieCeSs

quote:

Orijinalden alıntı: back2back

Kullandım hocam kullandığım vakitte baya iri duruyormuşum neden böyle oldu diye düşünürken içinde kreatin olduğunu farkettim o dönem herkes dedi baya şişmişsin diye hardlineye m.ok atanlar kazıklanmayı seven tipler bence gayet iyi bir marka.

zaten bu zamana kadar

bsn bcaa
    hardline 3 matrix
    Xpro whey
    Hardline burner
    weider whey

Hocam ben biraz sıska kalıyorum (167- 52 kiloyum düşünün yani kilo almaya çalışıyorum lakin yağ olarak değil), yağlanma konusunda sadece çok hafif göbek bölgemde var ve günde 2 saat düzenli arada doğaçlama da olsa hareketlerimi yapıyorum sadece deneme amaçlı aldım 1 ay gider gitmez bilmiyorum zararı olur mu olmaz mı onu bilmiyorum sadece bu tarz takviye ürünlerine yabancıyım bayağı..

1 kutu deneme ile hiçbir problem yaşamazsın ama supplementinden tut ilacına hatta besinine kadar her bünye farklı reaksiyon verebiliyor protein tozu kullananların sık yaşadığı durum sırtta ve yüzde sivilcelenmedir ben bu durumu hiç yaşamadım ama eğer protein tozu sivilce felan yapıyorsa kullanılmaması gerekiyor vücut reaksiyon göstermiştir zararlı olabilir.

• Bilmiyorum çoğu insan Hardline tavsiye etmiyor bende Optimum var memnun kaldım,tadı da gayet iyi arada çok fiyat farkı yoksa tavsiye ederim.
  • Ben 2.3 kilo olanını bitirdim. Performansta cok bi etkisini görmedim. Cileklisini kullandım tadı güzel. Su toplatıp kilo aldırdığı doğru içindeki creatinden dolayı.
    alman markalarına bakabilirsin onlar güvenilirdir diğerlerine göre ama bu da f/p ürünüymüş
  • ilk 6 ay için geçerli daha sonrasında pek işine aramaz bu ürün. zaten bakma servis sayısına göre pahalı aslında ucuz gibi geliyor 2 ölçek üzerinden hesapla. kreatinden dolayı hacim kazanabilirsin içindeki.
  • Hardline sanırım Türk markası diye biliyorum ama onun yerine Optimum , Muscletech , Weider Premium gibi markalara yönelin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Benim kullandigimda bundan tadi fena deil cilekli kullaniminda olcek filan hikaye cozunevilurlik onemli mesela 1 bardak sutte 1 tatli kasigi dolusu cozulmuyor o sekilde icmeninin olumlu olumsuz tarafini bilmiyorum ama 1 olcek sanirim 3 bardak ediyor nasil cozeltirsin bilmiyorum. Halk arasinda topaklanma deniyor.

Sivilce yapiyor dogrudur denemeden bilemezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sivilce oluştuğunda vücudumun ürüne alerjisi olduğunu mu gösteriyor? Öyle birşey olursa bırakırım ne yapayım Bu arada sipariş verdim zaten deneme amaçlı aldım, kargoya verilmiş yarın gelirse düşüncelerimi paylasırım
  • Hoş geldiniz arkadaşlar ben 2008 yılında kullandım çok pişmanım. Sivilcelere benzer döküntüler meydana geliyor vede çaresi yok malesef.

Önce dayımın oğlu kullanmıştı saç köklerine yaralar çıkmıştı komple döküldü saçları.

Çok zararlı ürünler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trplayer kullanıcısına yanıt
    dayının oğlu başka birşey kullanmış olabilir mi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.