Şimdi Ara

Bu protein tozunu kullanan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PieCeSs

dayının oğlu başka birşey kullanmış olabilir mi

Hoş geldin arkadaşım Hayır protein tozu kullandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç duymadım bu markayı.Araştırmadan kullanma derim.
  • xxxkingdom kullanıcısına yanıt
    Italya da mi yasiyorsun bro ? Turk mali la 😁😁

• Öncelikle linketeki protein tozunu kullandım gayet iyi f/p olarak en iyi ürünlerdendir ama dikkat çekmek istediğim nokta bu tarz ürünleri sadece bu tarz ürünler satan yerlerden almanız nedeni ise bu tarz ürünler özel saklama koşulu istediği için.
    Tavsiye olarak supplementler.com veya Hardline'nın kendi sitesini öneririm. ( ikisinde de hediyeler veriliyor ikisine de bakın beğendiğiniz hediyeye göre alın)-(iki siteden de en az 10 kere alışveriş yaptım %100 güven)

Günde 38gr aşma yani kutunun içinde çıkan tam bir ölçek ama bastırılmadan. Ve kesinlikle çilek al. gr başına BCCA ve protein değeri daha yüksek.

Takviye olarak kilo problemin yoksa CLA ve L-carnitin de kullanabilirsin.

Yorumları bir okudum da boş sallayan çok olmuş seçim senin tecrübe benim xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1BF9CAADB -- 21 Ekim 2016; 19:45:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurcan.A

Öncelikle linketeki protein tozunu kullandım gayet iyi f/p olarak en iyi ürünlerdendir ama dikkat çekmek istediğim nokta bu tarz ürünleri sadece bu tarz ürünler satan yerlerden almanız nedeni ise bu tarz ürünler özel saklama koşulu istediği için.
    Tavsiye olarak supplementler.com veya Hardline'nın kendi sitesini öneririm. ( ikisinde de hediyeler veriliyor ikisine de bakın beğendiğiniz hediyeye göre alın)-(iki siteden de en az 10 kere alışveriş yaptım %100 güven)

Günde 38gr aşma yani kutunun içinde çıkan tam bir ölçek ama bastırılmadan. Ve kesinlikle çilek al. gr başına BCCA ve protein değeri daha yüksek.

N11'den verdim hocam siparişi;http://urun.n11.com/protein-tozu/hardline-whey-3-matrix-protein-tozu-908-gr-21-porsiyon-P16953009 yanında shaker hediyeli ve çilekli aro amalısını aldım yorumlarda en çok bunu önermişler sizde aynı yorumu yaptınız bakalım inşallah bi sıkıntı çıkmaz Bide bu mereti süte mi karıştırayım yoksa suya mı? Shaker içerisinde kaç öçmek koyacağım ne kadar süt : kafamda deli sorular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PieCeSs -- 21 Ekim 2016; 19:50:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lınc

Italya da mi yasiyorsun bro ? Turk mali la 😁😁

Whey gold var ya onu duydum , bilinen marka. Bunu duymadım kardeş. Türk malı mı şimdi bu fotodaki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PieCeSs

quote:

Orijinalden alıntı: Onurcan.A

Öncelikle linketeki protein tozunu kullandım gayet iyi f/p olarak en iyi ürünlerdendir ama dikkat çekmek istediğim nokta bu tarz ürünleri sadece bu tarz ürünler satan yerlerden almanız nedeni ise bu tarz ürünler özel saklama koşulu istediği için.

N11'den verdim hocam siparişi;http://urun.n11.com/protein-tozu/hardline-whey-3-matrix-protein-tozu-908-gr-21-porsiyon-P16953009 yanında shaker hediyeli ve çilekli aro amalısını aldım yorumlarda en çok bunu önermişler sizde aynı yorumu yaptınız bakalım inşallah bi sıkıntı çıkmaz Bide bu mereti süte mi karıştırayım yoksa suya mı? Shaker içerisinde kaç öçmek koyacağım ne kadar süt : kafamda deli sorular

tek ölçek 1 su bardağı (200ml) su veya süt
    süt koyunca çileklisüt gibi oluyor tadı çok güzel
    su ile de içiliyor ıyk dedirtmiyor

site konusunda siz bilirsiniz

• Hard line güvenilir bi marka

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.