280hz monitor
Arkadaşlar merhaba, cs2 için 144hz monitorden, asusun 280hz tazeleme hızlı VM259QM modeline geçtim,
85k TL değerinde envanter satılık ( %75 ) - değerli skinler
Oyunu bıraktığımdan ötürü skinlerimi satmak istiyorum. Referanslarım mevcuttur. İstanbul içi elden satın almak isteyenlere yüz yüze de satabilirim.
Skinler;
Butterfly Knife Slaughter (Kelebek Bıçak - Katliam) Az aşınmış
AK-47 Fire Serpent - Görevde Kullanılmış
Desert Eagle Alev - Fabrikadan Yeni Çıkmış
Kan Tazısı Eldivenleri Yılan Isırığı - Az Aşınmış
M4A1-S İkinci Oyuncu - Az Aşınmış
M4A4 Koalisyon - Az Aşınmış
UMP-45 İlkel Kılıç - Fabrikadan Yeni çıkmış
USP-S Leş Onaylandı Az Aşınmış
Playstation 5 kardeşliği hk.
Arkadaşlar merhaba, uzun uğraşlar sonucu playstation 5i alabildim. PS5'te Kardeşlik olayını cözemedim. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Öncelikle ilk playstation 5i arkadaşım aldı, benim hesabımdan giriş yaptı ve buraya plus + fifa + 2-3 oyun daha satın aldı ( benim hesabımdan almasının sebebi fifa paketlerinin buraya gelmesi)
Daha sonra kendi hesabını açtı ve ona da giriş yaptı.
Benim playstationum geldi, iki hesaptanda giriş yaptım. Ancak arkadaşımın hesabından ( plus ve oyunların satın alınmadıgı ) oyunları indiremiyorum. Üzerlerinde kilit ibaresi yer alıyor ve satın aldıgımız her oyunu göremiyorum.
Playstation ayarlarından iki hesaptan da paylaşımı etkinleştirdim, sonuç aynı. Acaba arkadaş kendi playstationundan da etkinleştirmesi mi gerekiyor?
Sağlıklı bir biçimde ikimiz de aynı oyunları nasıl oynayabiliriz? Ben kendi hesabımı, arkadaşım da kendi hesabını kullansın istiyoruz.
Kafemize isim arıyoruz ( 300 TL Ödüllü )
- Nisantasi'nda Acilacak Kahve & Muzik konseptli dukkanimiz icin odullu yarisma (ISIM ICIN)
- Baslikta aciklandigi gibi, yeni acilacak dukkanimiza isim ariyoruz ve sectigimiz isim bu konu basligindan cikar ise, ismi oneren kisiye 300 TL nakit odul veriyoruz.
- Muradiye Bayırı Sokağında acilacak olan dukkanimizda sicak-soguk kahve cay, alkolsuz kokteyller ve diyet tatlilar yer alacak. Sabah - oglen saatleride chill, gunduz deep house calacak.
- Isimde aradigimiz kriterler;
- * Kolay telaffuz
- * Tek kelime ise 7-8 harften, cift kelime ise 12 harften uzun olmamasi
- * --Hadi ''Gorgon City'' ye gecelim -- derken kulaga batmamasi (Gorgon City tamamen sallama) --
- * Ismin altinda ''Coffee & Music'' yazacak o yuzden bununla da uyumlu olabilecek isim ariyoruz, hayalgucunuze soruyoruz. Dukkanimizin ismi ne olsun arkadaslar?
İşlemci çok sıcak - yeni soğutucu fayda etmedi.
|
RAM 3200 MHZ 2x16 mı yoksa 2133 MHZ 4x8 mi devam etmeliyim?
|
İlk araba tavsiyesi - BMW 1.16i vs Astra K
|
Bilgisayarın jak girişleri çalışmıyor. Ne yapmalıyım?
|
Mailimde biri var, ÇIKMIYOR!
|
Digitürk - Dahili uydu ( 4k ) switch etme
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.434
İkinci El Bölümü Mesajları: 121
Konularının görüntülenme sayısı: 77.160 (Bu ay: 743)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 618 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic