Arkadaşlar evet neler düşünüyosunuz şu an yalnız yaşıyorum böyle kafam rahat ama artık evliliğe doğru gitsemmi yoksa boşver be böyle iyimi ne dersiniz. |
40 yaş evlilik için geçmi yoksa tam zamanımı.
-
-
Hocam sen 40 yaşında bu kadar nasıl tavlayıp evliliğe götürüyorsun -
hiç girişme evliliğe boşver :)
Bende geç evlendim, tek başına karar almaya alışınca adaptasyon sorunu oluyor, kafa kaldırmıyor hele çocuk falan eyvah..
-
Tam zamanıda seçeceğin eş çok önemli.İyi bir seçim yaparsan vezir,kötü bir seçim yaparsan rezil olursun.Ya siyah ya beyaz ortası yok... -
Arkadaşlar teşekkür ederim mesajlar için şöyle düşündüm yeni nesil artık çok farklı kızı mekana götürecen o bu, paran olacak hep canlı tutacan acaba evlenip kabuğuna çekilmek mutluluk getirir mi ondan danışmak istedim. -
Peki birinin evde olması derdin olduğu zaman dertleşmek güzel oluyomu yoksa eski hayatımmı diyosunuz bugn gezerken gördüm çocuklu bi, çift habire kavga ediyodu genelde çocuktan sonra sanki sıkıntışlı gibi
-
doğru insanla güzel hayat.
Çocuk olayı bambaşka, dünyanın en güzel şeyi .
Oğlum ergen liseli hala öper koklarım,bebek gibi severim onu.
40 yaş ilk evlilik için çok geç.40tan sonra çocuk yaparsan konuşmaya başladığında sana baba yerine dede der,
torununu görme şansın bile olmaz yaş haddinden .
-
O zaman artık evlenmenin mantığı yok :) böyle devam edeyim o hengameye gerek yok anladığımquote:
Orijinalden alıntı: realgsdoğru insanla güzel hayat.
Çocuk olayı bambaşka, dünyanın en güzel şeyi .
Oğlum ergen liseli hala öper koklarım,bebek gibi severim onu.
40 yaş ilk evlilik için çok geç.40tan sonra çocuk yaparsan konuşmaya başladığında sana baba yerine dede der,
torununu görme şansın bile olmaz yaş haddinden .
-
Çocuk yapmayacaksan evlenmen sıkıntı olmaz hocam iyi bile olur yaslaninca birbirinize destek olursunuz -
Bekarlık iyi hoş da, bi yaştan sonra yanında biri lazım, şimdiden evlen bence.
Her kadın aynı olmuyor, kimi dirseğime kadar altın ister, kimi mutlu olsam yeter der. Arayışa başlarsan iyi bir kısmet çıkabilir -
40 yaş torun sevmeye başlamak ve 3. evlilik için iyi bir yaş. Tabii o yaşa kadar evlenemediysen nereden kurtarsan kârdır. Yalnız o yaştan sonra çocuk yapıp büyütmek zor gerçekten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 3 Ekim 2023; 15:6:50 > -
Arkadaşlar vallahi artık kafama göre takılıyorum yalnız yaşıyorum mutluyım varsın çocuk mocuk olmasın -
40 kadar evlenmediysen bu saatten sonrada evlenme yaş geçmiş artık genç değiliz bizler şimdiki aklım olsa idi bende evlenmezdim...
-
Uygun birini bulursan evlenebilirsin.
Ama bu çok zor bir iş. Kendi kararlarını kendi verebilen, senin uydun olmayacak ama sana da bağlı kalacak olgun birini bulmalısın.
Boşanmış bir bayan olursa daha iyi olur. Onlar kadir kıymet bilirler.
Benim durum da seninkiyle aynı.
Beni beğeneni ben beğenmem benim beğendiğim beni beğenmez mottosuyla
garip bir İsmail YK şarkısının içinde yaşıyor gibiyim
-
Erkek ve kadin anatomisini, davranis paternlerini, hipergami alfa beta erkek , kirmizi hap literaturu gibi tanimlari bilmeniz lazim. Youtubda bi suru kaliteli yerli icerik var bunla ilgili secici davranirsaniz bulursuniz. 40 yas erkekte optimum seviyedir. En yuksek noktadir asagi yukari. Eger hap gibi cevap istiyorsaniz cevabim size uzun sureli iliskiler kurun ama evlenmeyin olur. Soyunuzu devam ettirmek, tohum birakmak istiyorsanizda bole yapin yani evlenmeden. Ama bu cevabi anlamak ici erkek nedir kadin nedir bilmeniz lazim.
Hersey bi kenara bosanmanin maddi sonuclar erkegi olduruyor. Sadece bu yeter evlenmemek icin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 4 Ekim 2023; 15:50:47 > -
Sorumluluk mu çok hocam ondan dolayımı ekonomik mi yoksa
-
Yaş hikâye önemli olan anlaşabiliyormusun -
bu devirde evlenilir mi hocam kafayı mı yediniz. hele ki türk kadınlarıyla
-
İnan beklediğim yorumdu ben hastanede çalışıyorum inan çok kız arkadaşım var inanki çekilmiyolar, evleneyim yuvam olsun diye evlenen arkadaşlarım var inan öldülermi kaldılarmı bilmiyorum Türk kadını erkeği o kadar baskılıyoki hayatı hapis gibi geçiyo.
Boşansan bile kurtulamıyosun ama bu kadar strese rağmen halen yaşın geçiyo oğlun sana torunmu desin bıdı bıdı laflar abi zaten bizim erkeklerin bu çocuk sevdasındsn dolayı çocuk kadının en büyük silahı, bizim Türk kadının amacı evlenmek erkeğini mutlu etmek değil ele güne karşı çocuğum var diyebilmek.
Türk erkeği inanılmaz baskılanıyo ve saçma sapan sorumluluklar veriliyo, bi kız arkadaşım evlenecek bak kızlar kendi aralarında konuşuyolar yanımda evleneceği adam için helal bak adama çevirdin vb,, laflar ediliyo yani gözlerindeki değerimiz bu :)
-
Kardeş 40 yaşındamısın ?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Çocuk yapmayacaksan evlenmen sıkıntı olmaz hocam iyi bile olur yaslaninca birbirinize destek olursunuz
|
Benzer içerikler
- evimi kanalizasyon bastı ne yapmalıyım
- notere soru sormak
- hunter eyes nedir
- bumble premium
- bahçelievler nasıl bir yer
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- bim para sayma makinesi
- bim karavan
- yeşil nasim
- türk çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X