Şimdi Ara

Yaş 30 herşey için geç kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler 92liyim.kizlar bile artik amca demeye oha cok yaslisin demeye basladi. zaten omrum boyunca sevismedim. artik zor.benim yasimdakiler zaten evlendi

Screen Themesyoutube
    One of the things that makes this film different from the usual comic book formula is that the score isn't prominent. It's lurking in the background, adding to the audience's feeling of uneasiness. Except in this scene. In this scene, which is an important step on Arthur's journey towards becoming Joker, the score takes centre stage, albeit without much fanfare. Starring Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz and Frances Conroy. Directed by Todd Phillips. Original score by rising star Hildur Guðnadóttir.
    https://www.youtube.com/watch?v=BBY4zUFxUjA&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 27 Nisan 2022; 23:4:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geç kaldığın bir şey yok, evet belki bazı şeyleri diğer insanlara göre halletmen daha zor ama yine de kendini böyle şartlamamalısın.

Çevrenin sana dediklerini kabullenip kenara çekilecek yaşta değilsin daha.

''....kizlar bile artik amca demeye oha cok yaslisin demeye basladi'' bu tamamen kendini dışarıya nasıl gösterdiğinde alakalıdır her zaman. Emmi gibi davranır, konuşur veya giyinirsen tabi öyle derler.

''...zaten omrum boyunca sevismedim'' diyorsun ama illa zor durumdaysan illa bunu sevgilinle yapacaksın diye bir zorunluluk yok, anla işte. Cinselliğe çok duygusal bakmana da gerek yok.

''...benim yasimdakiler zaten evlendi'' konusunda ise şöyle bir şey var. Evlenenden çok evlenemeyen hatta evlenmek istemeyen var zaten. Ayrıca çoğu evli çiftin de hali ortada. Senin yalnız kalacağım korkusundan sıyrılman gerek.

Gemişte yaşadıklarını bilmiyorum ama şu anki durumunun kafa yapısı pek iç açıcı değil. Çoğu şeyi kabullenip kendini pasifize etmişsin.

Eminim bütün bu yazdıklarında kendine göre haklı sebeplerin de vardır ama bunların çoğunun altında kişinin kendine itiraf etmediği korkular yatıyor. Bu korkulardan dolayı ve tekrar zarar görmemek için kişi bu ''haklı sebepler'' adı altındaki bahanelere ve ötelemelere başvuruyor.

Senin bütün bu yenilmişlik havasını kenara atıp silkinmen gerek. Daha yaşın genç, evet bazı şeyler eskisi kadar kolay olmayacak ama daha bu yaşta kenara çekilirsen ileride zamanında yapmadıkların için duyduğun pişmanlıkla iyice kötü duruma düşeceksin.

İnsanların çoğu basit ve derinliksizdir. Bundan dolayı tekrar ve üzerine basa basa diyorum. Dışarıya kendini nasıl gösterir ve davranırsan seni o şekilde tanımlayıp bilecekler.

Ayrıca kendini çok kötü hissedersen psikolojik yardım almaktan çekinme.

• Herkes kendi zamanını yaşar, hiçbir şey için geç kalmadın hiçbir şey içinde erken değil. Tam olman gereken zamandasın. 20 yaşında evlenen biri 50 yaşında ölebilir, ya da 1-2 ay içinde boşanabilir. 30 yaşında evlenen biri gerçek aşkı bulup 80 yaşına kadar yaşayabilir.

• Akışına bırak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de dedeyim hocam. ipsizim sapsızım bir baltaya sap olamadım. zamanım geçti. beni ben yapan şeyler değişti. kurtulmak için uğraştım durdum. yapamadım. başka da bir şey vaad etmedim ki ben. çok uğraştım didindim. her şeyi en çok ben bilirdim.

hayallerim geçmişte kaldı.

İçimde onca insan

Hangisi dost, hangisi düşman?

Hangi yanda dursam?

Kendime artık bir ben bulsam.

Hayallerim geçmişte kaldı.

Yol ner'de, ev ner'de, ben ner'de bilmeden

Heyecanım dinmeden, koştum

"Yorulmayı bilmem!" derken

Birden bire duruldum.

ip salla ya da bi' şey yap

Bi' ilaç yaz doktor

Ayaklar yere basınca inan her şey çok zor

Ne kalbim, ne inancım; her şey boka sardı.

themusicyoutube
    Kaan Boşnak ft. Beatmucit Ceyhuni - İp Salla Şarkı Sözleri Çok uğraştım, didindim Her şeyi en çok ben bilirdim Hiçbi' şeyden kaçmadım, biraz zaman Hayalde, uykusunda, bazen sigara molasında En fazla 10 dakika kendimleyim Fazlası zarar, tadını çıkar Beni bur'dan dışarı çıkar İçimde onca insan Hangisi dost, hangisi düşman? Hangi yanda dursam? Kendime artık bir yer bulsam İçimde onca insan Hangisi dost, hangisi düşman? Hangi yanda dursam? Kendime artık bir ben bulsam Hayallerim geçmişte kaldı Yol ner'de, ev ner'de, ben ner'de bilmeden Heyecanım dinmeden, koştum "Yorulmayı bilmem!" derken Birden bire duruldum İp salla ya da bi' şey yap Bi' ilaç yaz doktor Ayaklar yere basınca inan her şey çok zor Ne kalbim, ne inancım; her şey boka sardı Tedaviyi reddettim, ya ne gerek vardı? Fazlası zarar, tadını çıkar Beni bur'dan dışarı çıkar Reçeteme alköl yaz doktor, peçeteme istek şarkı Kapıkule'den hap yolla ya da İpsala'dan ip salla Merhaba doktor, derdim çoktur Geçen yoktu acaba cigaradan mı oldu doktor? Aylık nafakayla şarap aldım o kadar, her hap ayrı kafada Serap gördüm şakadan Sana bi' şey öğretmiyorum, oğlum anlatıyorum Belletmenim belletmedi bana, bilgiyi elletmedi Vakti geçti ölmenin, hakkını ver herkesin Katkın olsun, dilin her lafa yatkın baktım Reçeteme alköl yaz doktor, peçeteme istek şarkı Kurtuluruz inşallah yine de İpsala'dan ip salla Fazlası zarar, tadını çıkar Beni bur'dan dışarı çıkar
    https://www.youtube.com/watch?v=DpVbF3U3Dl4

• 1-2 sene içinde birini bulsan hiç de geç değil tam vakti.

• bakir misin hala

• Geç kaldığın bir şey yok, evet belki bazı şeyleri diğer insanlara göre halletmen daha zor ama yine de kendini böyle şartlamamalısın.

Çevrenin sana dediklerini kabullenip kenara çekilecek yaşta değilsin daha.

''....kizlar bile artik amca demeye oha cok yaslisin demeye basladi'' bu tamamen kendini dışarıya nasıl gösterdiğinde alakalıdır her zaman. Emmi gibi davranır, konuşur veya giyinirsen tabi öyle derler.

''...zaten omrum boyunca sevismedim'' diyorsun ama illa zor durumdaysan illa bunu sevgilinle yapacaksın diye bir zorunluluk yok, anla işte. Cinselliğe çok duygusal bakmana da gerek yok.

''...benim yasimdakiler zaten evlendi'' konusunda ise şöyle bir şey var. Evlenenden çok evlenemeyen hatta evlenmek istemeyen var zaten. Ayrıca çoğu evli çiftin de hali ortada. Senin yalnız kalacağım korkusundan sıyrılman gerek.

Gemişte yaşadıklarını bilmiyorum ama şu anki durumunun kafa yapısı pek iç açıcı değil. Çoğu şeyi kabullenip kendini pasifize etmişsin.

Eminim bütün bu yazdıklarında kendine göre haklı sebeplerin de vardır ama bunların çoğunun altında kişinin kendine itiraf etmediği korkular yatıyor. Bu korkulardan dolayı ve tekrar zarar görmemek için kişi bu ''haklı sebepler'' adı altındaki bahanelere ve ötelemelere başvuruyor.

Senin bütün bu yenilmişlik havasını kenara atıp silkinmen gerek. Daha yaşın genç, evet bazı şeyler eskisi kadar kolay olmayacak ama daha bu yaşta kenara çekilirsen ileride zamanında yapmadıkların için duyduğun pişmanlıkla iyice kötü duruma düşeceksin.

İnsanların çoğu basit ve derinliksizdir. Bundan dolayı tekrar ve üzerine basa basa diyorum. Dışarıya kendini nasıl gösterir ve davranırsan seni o şekilde tanımlayıp bilecekler.

Ayrıca kendini çok kötü hissedersen psikolojik yardım almaktan çekinme.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FUTBOL İÇİN ÇOKMU GEÇ KALDIM
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türk kızlarıyla ne yapabilirsin ki, normal işine baksan bile dedikodunu yapmaya başlar insanlara seni kötü tanıtır.

• StallionTR S kullanıcısına yanıt

Birçok şey yaparsınız hocam, türk kızları şöyle böyle diye genelleme yapmamak lazım.

Dedikodu kısmında evet size bir yere kadar hak veriyorum. Bizim insanımız, hem erkeği hem de kadını fark etmez, biri hakkında atıp tutmaya, gerçeği veya işin aslını öğrenmeden yaftalamaya bayılırlar. Bu tarz düşük seviyeli insanlara her yerde denk geliyoruz ne yazık ki.

Lakin asıl olay asıl çevremizi nasıl insanlardan oluşturduğumuz. Çevremizde ne kadar nitelikli insan var ve onlarla ilişkimiz nasıl. Sizin de dediğiniz türde insanlar elbette çevremizde (iş hayatı, aile vb.) var ama gerçekten nitelikli insanlar bu tarz söylemlere kulak asmıyor. Dediğim gibi önemli olan insanın çevresini nasıl insanlarla oluşturduğu.

Günün sonunda ''...dedikodu...'' tayfasıyla işiniz olmayacak zaten, çünkü sizin asıl kitleniz başka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüheyir -- 28 Nisan 2022; 0:51:30 >
  • Hocam demek istediğim egolu kızların sayısı çok fazla ve asıl genellemeyi aslında kızlar yapıyor. Tabi ki birçok şey yapılabilir, evlenip yuva kurabilirsin vs. Ama çoğunun gözü hep yukarıda.

• 5 sene sonra ben

Fukaraysan arkanda kimse yoksa boyle oluyo knk takma kafana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediklerinize katılıyorum. Zaten sanırım aşağı yukarı aynı fikirde toz çoğu şeyde.

Türkiye'de arz talep sıkıntısından dolayı oluyor bu. Aslında bir yandan da türk erkekleri durumu bu hale getirdi. Sosyal medya ile birlikte gelen insanlara kolay ulaşılabilme ile başladı ve devam ediyor.

"100'ünden 1'i bile dönse kâr ağa" diye kızlara yürüdü de yürüdü. Hatta çevrenizde gönder vb. dating programları kullanan erkeklere dikkat edin, doğru düzgün bakmadan direk yukarıda dediğik mantıkla basıyorlar swipe'ı.

Durum böyle olunca kadınların çoğu bu ilgiyi kaldıramayıp/anlamayıp ne olduk delisine dönüyor.

İşin kötü tarafı bu ilgiden dolayı birçoğu kendilerini geliştirmeyi bıraktı. Dışarıdan en fırtına gibi gözükeni bile oturunca iki cümleyi biraraya getiremiyor. Çünkü buna ihtiyacı yok.

• StallionTR S kullanıcısına yanıt

Bizim erkekler de çok masum değil bu konuda. Sadece konuştuğu kızla olmayan muhabbeti anlatan çok erkek var.

• Ya millet 50-60 yaşında üniversiteye başlıyor neye gec kalması? Lütfen

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bir iş bul sonra annen görücü olarak ona buna gitsin..bukadar basit. kızlar evleniyim diye 4 göz bekliyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.