Şimdi Ara

22 yaş üniversiteye başlamak için geç mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
3
Favori
6.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lise 4 den beri sınava giriyorum.Bi geçen sene girmedim.Üniversiteye 2015 de kayıt yaptırdığım için.Puanım düşecek diye.Bu sene girdim 175 de kaldım barajı geçemedim.Yani seneye kalacak benim üniversiteye girmem.Şu an 21 yaşındayım.İstediğim bölüm gazi turizm işletmeciliği.Lys ile alıyor.Evet sizce napsam çok kararsızım.Bi an önce işime gücüme bakmak istiyorum.Yaş geçiyor diye.Benden büyükler yaşın daha çok küçük diyolar.Hiç birşey için geç değil diyolar.Ne yapmalıyım sizce?

• Geç değil bence ama turizm işi yapmak için turizm okumana pek gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geç değil millet 1 sene üni okuyup iş bulamayıp bidaha üni okuyo ya da 25 yasında üni okumaya karar veren bile var en basiti bunlar 50 si var 70 i var herkes üni okuyor
  • old yeller O kullanıcısına yanıt
    hocam hedefim yüksek.Otel müdürü falan olmak istiyorum.Evet turizm için gerekli değil de.Yüksek bir pozisyon için okumak şart gibi duruyor
  • Elbette değil, 22 yaş üstelik en iyi zamandir.
  • benim hukuk hocam önce tarih öğretmeniydi birkaç yıl öğretmenlik yaptı sonra hukuk kazandı hukukçu oldu sen düşün

• Geç değil hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    22 yaş üniye başlamak için
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kaç yaşında hocan
  • quote:

Orijinalden alıntı: StevenBayLouise

hocam hedefim yüksek.Otel müdürü falan olmak istiyorum.Evet turizm için gerekli değil de.Yüksek bir pozisyon için okumak şart gibi duruyor

Anlıyorum hocam o açıdan haklısın. Diploma+yabancı dil şart sana.

• şu an 50nin üstündedir

• johonwayni kullanıcısına yanıt
    senin yaş kaç hocam.Kaç yaşında üniversiteye girdin ve bitirdin
  • old yeller O kullanıcısına yanıt
    şu an 2 tane yabancı dilim var hocam.3. ye başlamayı düşünüyorum
  • Geç değil ama o bölümü okumana değmez

Ben ilk üniversitemi 21 yaşında, ikincisi ve şu anda devam eden üniversiteye ise 24 yaşımda başladim.
    Hala devam ediyor cünkü benim ki 4 yıldan fazla süren eğitimi var.
  • bizim bölümün ikinci öğretiminde 50 yaşında muhtar şapkalı dayı vardı sen ne diyorsun
  • Cryin kullanıcısına yanıt
    ama onlar işini gücünü bulmuş oluyor.Beni düşündüren.Yaşım geçince iş bulabilir miyim o kafamı yoruyor
    yaş kaç hocam senin
  • up
  • hocam hiçte geç değil eğer niyetin var ise kesinlikle oku ben 23 yaşımda başladım yaş sorun değil hiç bir zaman
  • Barajı geçmek kolay. Yeter ki sıkı hazırlan. 1 sene eve kapan otur çalış internete girme televizyon izleme. Sadece sınava odaklan. 2 dil bildiğine göre kapasiten var ama sınavlara yeterince hazırlanmamışsın.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.