? |
22 yaş üniye başlamak için
22 yaş üniye başlamak için
(En Son Oy Tarihi: 13.4.2024)
-
-
Aynı soruyu 1977. kez gördükten sonra ben:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1978 diye saydım ben hocam
22 yaşında baslayacak biri olarak geç diyorum , yapabilecek bir şey var mı ? Yok.
Aynı konuyu niye bin kere açıyon aga,geç dedik işte insanlar 22 yaşında üniyi bitiriyor ama sen daha yeni başlıyorsun ha geçmiş için yapacak bir şey yok artık geleceğe bakacaksın.
-
Bence daha fazla düşünme bunu. Geç değil. Kimsenin başı göğe ermiyor 22 yaşında üniversite bitirince. Bildiğim kadarıyla yurtdışında liseden sonra ara vermek gayet normal. Bir bizde yaşa takılıyorlar gibi geliyor. Sen istediğin yerde istediğin mesleği yapacak olacaksan diğer insanlardan biraz daha sonra başlamak çok da mühim değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben şahsen geç görmüyorum. Hatta 25 ve 30'da bile başlanır. Burada tek sıkıntı ülkemizdeki ekonomik sebepler ve derslere katılımın zorunlu olması sebebiyle üniversite hayatını yabancılar gibi yaşayamıyoruz. Normalde üniversite bilimsel anlamda bir şeyler öğrenmek için görülürken ülkemizde direkt mezun olup çalışayım diye görülüyor. Bu algıyı yıkmak zor olacak.
-
Ya kardeşim geç falan değil ama bu kadar yıl harcayıp nereye girdin diye de sorarlar adama, sen gerçekten hedefine ulaşmışsan zaten başka kimseyi dinlemiyorsun bile
-
olm valla üzüldüm lan nicki zaten dertlibirisi aynı soruyu soruyor yardıma muhtaç gerçek hayatta bir abi falan lazım sana yol gösterecek tek başına kötü gibi duruyor son
-
kızlar yaşlı seviyor beyler
yaşlı kurt
-
tıpçıyım, sınıfın yaşı en büyük olanı benim ve cidden dediğin gibi kızların bana her gün baktığını görüyorum. tabi konuşmak da kolay oluyor onlarla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 5 Şubat 2024; 15:24:11 >
o kadar yıl harcayıp misal tıpa girdiyse (perifer bile olsa) bence değmiştir diye düşünüyorum, sizce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 5 Şubat 2024; 15:26:22 >
şaşmaz hocam
-
Kaç yaşındasın hocam
Kaçıncı sınıf
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Aynı soruyu 1977. kez gördükten sonra ben:
|
ben şahsen geç görmüyorum. Hatta 25 ve 30'da bile başlanır. Burada tek sıkıntı ülkemizdeki ekonomik sebepler ve derslere katılımın zorunlu olması sebebiyle üniversite hayatını yabancılar gibi yaşayamıyoruz. Normalde üniversite bilimsel anlamda bir şeyler öğrenmek için görülürken ülkemizde direkt mezun olup çalışayım diye görülüyor. Bu algıyı yıkmak zor olacak. |
Aynı konuyu niye bin kere açıyon aga,geç dedik işte insanlar 22 yaşında üniyi bitiriyor ama sen daha yeni başlıyorsun ha geçmiş için yapacak bir şey yok artık geleceğe bakacaksın. |
Benzer içerikler
- 3d ayt matematik zor mu
- cerrah mehmet paşa kyk yurdu
- hazırlığı en zor olan üniversiteler
- kyk depozito iade
- 3d yayınları pdf telegram
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X