Şimdi Ara

27 Yaşında Üniversiteye Başlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba benim için önemli bir mevzu ve belki de dönüm noktası. Şu an çalışıyorum bir kamu kurumunda ancak Türkçe Öğretmenliği okumak istiyorum. Yüksek ihtimalle gelecek fakat okumam için çalıştığım işi bırakmam gerekecek. İlerde atanabilir miyim bu bölümden belli değil tabii. Veya çalışırken okumak mümkün olur mu?Yaşımın da 27 olduğunu düşünürsek ne derece mantıklı olur sizce? Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

• İlginç bir yönelim.

Yaş ilerledikten sonra genelde insanlar daha farklı bölümlere yönelir hukuk vs gibi.

Türkçe öğretmenliği biraz risk almak gibi.

Şahsen ben 28 yaşında olduğum halde hala daha tekrar üniversite okusam mı diye düşünmüyor değilim. Fakat tamamen öğrenme ve gelişme amaçlı.

Kamu kurumunda memur iseniz, memur ve öğretmenlerin imkanları kıyaslandığında ve atanamama problemi de düşünüldüğünde biraz riskli bir tercih olacaktır.

• Hayatınızın hatasını yaparsınız bir eğitim almak istiyorsanız bulunduğunuz pozisyonda sizi sınıf atlatacak bölümlere yönelin. 4 Yıl öğrenim süreci sonrasında zorlu bir 3 sınavlı KPSS süreci.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    22 yaşında üni başlamak
    geçen yıl açıldı
    22 yaş üniye başlamak için
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.