Bildirim
pes 2013 indirebileceğim bi site arıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Benim güvendiğim site bütün oyunlarımi buradan indirdim gayet güvenilir virüs yok
https://www.fullindir.cafe/pes-2013-indir-full/ -
olmadı hocam kayıt kodu istiyor
-
Şu anahtarı kodu dener misin? -
quote:
JX3P-2V79-SYH5-Y46F-TC7L
V7TV-W3JX-6CC3-3DDU-Y3W7
-
O sitenin adminin yorumlarıni oku aşağıda senin gibi sorun yaşayanlara ne yapılması gerektiğini anlatıyor şunu bunu vs. Yapın diye -
hocam alttakini denedim oldu. oyun kuruldu ama şimdi de wrong disc inserted diye bi hata veriyor.
-
İso kurulum yaptıysan klasörün içinde crack dosyası olması lazım orayi kurcala -
Eğer yapamazsan yarın ben de indiririm oyunu kurulumu sana resim yada video olarak çekerim -
Bende nfs yüklediğim de böyle sorun olmuştu nasıl yaptığımı hatirlayamadim şimdi bir crack kurcala bakayim yapamazsan yardımcı olurum sıkıntı değil akşama kadar pcde takılıyorum zaten -
Bir oyun sitesinden alacaktım satışı yok. Online olacak diye pes serisi neden satılmaz anlamak güç.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X