Şimdi Ara

BİRİ BANA BATTLEFİELD 2142 FULL DOWNLOAD BULABİLİR Mİ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BİRİ BANA BATTLEFİELD 2142 FULL DOWNLOAD BULABİLİR Mİ?
    SORU GAYET ACIK BİZİM BURALARDA KİMSEDE CD Sİ YOK YARDIMCAI OLURSANIZ SEVİNİRİM

• MİNUMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
    Operating system: Windows XP with latest service pack installed
    DirectX 9.0c February 2006 edition (included)
    CPU: Intel Pentium 4/AMD Athlon 1.7 GHz or equivalent
    RAM: 512 MB
    Video Card: 128MB DirectX compliant video card, Pixel shader 2.0 and above. (AGP and PCIe only)
    Sound Card - DirectX 9.0c compatible
    Hard Drive space: 2.2GB of space is required to install the game

KURULUM
    Arkaşlar partları indirp kurduktan sonra "Copy this to your My Documents" adlı bir klasör var bunun içindeki "Battlefield 2142" klasörünü "belgelerim" e atıyoruz , oyun girişinde patch update mesajına cancel deyip sadece account name bölümüne Default yazıyoruz password u boş bırakıp enter 'a basıyoruz şimdi default profiline tıklayıp selected e basıyoruz offline modda girdiğimiz için online modda oynuyamayız , sol menüden singleplayer dan oyuna giriş yapabilirsiniz

Bu arada eğer pc özelliklerinz sistem gereksinimleri ile tam sınırda ise oyunun içinde ayarlardan video grafiği en düşük seviyeye getirmeyi unutmayın

part1
    part2
    part3
    part4
    part5
    part6
    part7
    part8

• beyler dediginizi yaptım ama girişte memory.dll bulanamadı diyor
  • beyler bf 2142 crack dosyası gonderebilirmisiniz bana benimki bozulmus da acil lazım
  • o kadar acil lazımsa sitesinden indir. hem orjinal oyunun olur. hem orjincal cd. keyin olur. MPlayer rahat rahat oynarsın. fakat sana tavsiyem 2142 o kadar iyi bir oyun değil BF2 nin eline su dökemez...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.