Bildirim
Battlefield 1 DirectX Error
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynı sorun var Directx 12 seçince olmaya başladı bendede. -
quote:
Orijinalden alıntı: BR9
Aynı sorun var Directx 12 seçince olmaya başladı bendede.
hocam senin dx12 seçmene gerek yok ama benimki amd eğer seçmezsem 15-20 fps azalıyor oyun , haliyle grafik kısmak zorunda kalıyorum nasıl çözülecek acaba sorun bilmiyorum bende -
Adam akıllı driver çıkartmaları gerekiyor. Beta'da bu problem yoktu. -
Repair yap belki işe yarar. -
msi afterburner ve rivatuneri kapatmaniz gerekiyor beyler dx12 ile oynamak istiyorsaniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
belgeler/battlefield 1/settings/PROFSAVE_profile dosyasını aç;
GstRender.FullscreenEnabled 0
GstRender.FullscreenMode 2
GstRender.FullscreenRefreshRate 76.000000
GstRender.FullscreenScreen 0
bu satıları öncekisiyle değiştir refreshrate kısmını değiştirmesende olur,
yukarıdaki;
GstRender.Dx12AutoDetect 0
GstRender.Dx12Enabled 1
GstRender.Dx12KillSwitch 0
kısmı da böyle değiştir, oyun çerçevesiz mod da olacaktır dx12 desteği varsa ekran kartının dx12 olacaktır, çerçevesiz olunca daha sağlam oluyor tam ekranda oyunun ortasında atabiliyor -
Aynı sorun bende de var bf4 oynarken yapıyor. Eski ekran kartım 2gb hd7850 bunu yapmıyordu yeni ekran kartı da rx470 yapmaya başladı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar eğer kartınızı overclockladıysanız o hatayı veriyor, bf4 tede böyleydi. kartınızı stock ayarlarına döndürün. -
Bendede aynı şey oyuna giriyorum oynuyorum yarım saat sonra atıyor oyunda directx hatası veriyor ekran kartı güncel oyun güncel ama olmuyor yok mu bunun bir çözümü -
bezdirdi artık.. Ekran kartım gtx 770 asus top modeli fabrikasyon oclu geliyor, bunun stok değerleri nedir ona mı çevirmem gerekiyor ne kadar saçma iş arkadaş.. -
origini oyun içinde deaktif hale getir işe yarayabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X