Şimdi Ara

Battlefield 1 DirectX Error

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler oyunu oynamıyorum map yüklenip konuşlanma bölgesini seçiyorum tam askerin gözüne geliyor oyun çat bu hata oyun kapanıyor sonra nasıl çözecez bu problemi ya bir hevesle aldık oyunu oynayamıyoruz.Directx12 ile oynuyorum bu arada. Battlefield 1 DirectX Error

• Aynı sorun var Directx 12 seçince olmaya başladı bendede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BR9

Aynı sorun var Directx 12 seçince olmaya başladı bendede.

hocam senin dx12 seçmene gerek yok ama benimki amd eğer seçmezsem 15-20 fps azalıyor oyun , haliyle grafik kısmak zorunda kalıyorum nasıl çözülecek acaba sorun bilmiyorum bende
  • Adam akıllı driver çıkartmaları gerekiyor. Beta'da bu problem yoktu.
  • Repair yap belki işe yarar.
  • msi afterburner ve rivatuneri kapatmaniz gerekiyor beyler dx12 ile oynamak istiyorsaniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belgeler/battlefield 1/settings/PROFSAVE_profile dosyasını aç;

GstRender.FullscreenEnabled 0
    GstRender.FullscreenMode 2
    GstRender.FullscreenRefreshRate 76.000000
    GstRender.FullscreenScreen 0

bu satıları öncekisiyle değiştir refreshrate kısmını değiştirmesende olur,
    yukarıdaki;

GstRender.Dx12AutoDetect 0
    GstRender.Dx12Enabled 1
    GstRender.Dx12KillSwitch 0

kısmı da böyle değiştir, oyun çerçevesiz mod da olacaktır dx12 desteği varsa ekran kartının dx12 olacaktır, çerçevesiz olunca daha sağlam oluyor tam ekranda oyunun ortasında atabiliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 22 DirectX sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bende de var bf4 oynarken yapıyor. Eski ekran kartım 2gb hd7850 bunu yapmıyordu yeni ekran kartı da rx470 yapmaya başladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar eğer kartınızı overclockladıysanız o hatayı veriyor, bf4 tede böyleydi. kartınızı stock ayarlarına döndürün.
  • Bendede aynı şey oyuna giriyorum oynuyorum yarım saat sonra atıyor oyunda directx hatası veriyor ekran kartı güncel oyun güncel ama olmuyor yok mu bunun bir çözümü
  • bezdirdi artık.. Ekran kartım gtx 770 asus top modeli fabrikasyon oclu geliyor, bunun stok değerleri nedir ona mı çevirmem gerekiyor ne kadar saçma iş arkadaş..
  • origini oyun içinde deaktif hale getir işe yarayabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.