Şimdi Ara

wolfenstein 2 vulkan-1.dll sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amd hd 6950 kullanıyorum. resimdeki sorunu nasıl çözerim?

wolfenstein 2 vulkan-1.dll sorunu

• Yapay Zekanın Yanıtı

Wolfenstein II: The New Colossus'ta Vulkan-1.dll Hatası

Wolfenstein II: The New Colossus oyununu oynarken "Vulkan-1.dll eksik" hatasıyla karşılaşıyorsanız, bu sorun genellikle Vulkan API'sının eksik veya hasarlı olduğundan kaynaklanır. Vulkan API, Wolfenstein II gibi oyunların yüksek grafik performansı elde etmelerini sağlayan bir grafik teknolojisidir.

Sorunu Çözme Adımları:

• En son Vulkan sürücülerini yükleyin: Vulkan web sitesinden en son Vulkan sürücülerini indirin ve yükleyin.
    • Oyun dosyalarını doğrulayın: Steam veya başka bir oyun platformu kullanarak oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın.
    • Grafik kartı sürücülerini güncelleyin: Grafik kartınızın üreticisinin web sitesinden en son grafik kartı sürücülerini indirin ve yükleyin.
    • DirectX'i yeniden yükleyin: DirectX web sitesinden DirectX dağıtılabilir paketini indirin ve yeniden yükleyin.
    • Windows Update'leri yapın: Bilgisayarınızdaki en son Windows Update'lerini yükleyin.
    • Çakışan yazılımları kaldırın: MSI Afterburner veya RivaTuner Statistics Server gibi çakışan yazılımları kaldırın.

Bu adımları uyguladıktan sonra oyununuzu yeniden başlatın. Hata devam ediyorsa, ek sorun giderme adımları için oyunun destek forumlarına veya geliştiricilerle iletişime geçmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • dll dosyası eksik. Ekran kartı yazılımınızı güncelleyin sorun düzelmez ise google dan dll yazarsanız dll indirilebilen siteler çıkar o sitelere girip oralardan bu dosyayı bulabilirsiniz. dll-files.com sitesi kullanılır genelde eksik dosyaları bulmak için ama gördüğüm kadarıyla orası artık paralı olmuş.

EDİT: Uygulaması varmış o paralıymış. Direk siteden indirmek isterseniz dll dosyası ücretsiz.

O eksik dll dosyasını bu link den indirebilirsiniz.
    https://www.dll-files.com/download/6d18c63f17d406bdcdf5b1644d516fce/vulkan-1.dll.html?c=eWw4SS9JVFNZK1owaHNqeW9UTW1rZz09

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 19 Kasım 2017; 14:35:52 >

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    hocam en güncel driver yüklü. bi de benim kartım 2011 den kalma heralde vulkan desteği yok bunlarda sanırım. yine de çalışır mı acaba? bi de bu dll dosyasını nereye atacağım?
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    Kart eskiyse açmayabilir ama dll dosyasını atmanız gereken yer C:\Windows\System32
  • Vulkan desteği yok kartın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddsmurat

Vulkan desteği yok kartın.

o zaman wolfenstein 2 oynamak imkansız bu kartla değil mi?
    Yine de bir deneyin wolfenstein ii nin dx 11 desteği var diye biliyorum. pcgamingwiki den bakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo 2 MultiRes Sorunu !!!
    14 yıl önce açıldı
    the witcher 2 pc kapanma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yine de bir deneyin wolfenstein ii nin dx 11 desteği var diye biliyorum. pcgamingwiki den bakın.

Arkadaşın kartı yazacağım karttan eski değilse Vulkan desteği olmasa da oyunun çalışması gerekir. Oyunda dx11 desteği var.

AMD Radeon R9 290 4GB. Bu karttan daha eski değilse o bilgisayarın oyunu açması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Arkadaşın kartı yazacağım karttan eski değilse Vulkan desteği olmasa da oyunun çalışması gerekir. Oyunda dx11 desteği var.

AMD Radeon R9 290 4GB. Bu karttan daha eski değilse o bilgisayarın oyunu açması gerekir.

6950 yi 2011'de aldım. yazdığınız karttan eski bendeki kart.
    Anladım. Bu durumda maalasef oyun sizde çalışmayacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.