Şimdi Ara

En iyi Battlefield oyunu sizce hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
14.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

En İyi Battlefield Oyunu Hangisi?

Battlefield serisi, yoğun çok oyunculu savaş alanı oyunlarıyla tanınır. Her oyun kendine özgü özellikleri ve hayran kitlesi ile öne çıkmaktadır. En iyi Battlefield oyununu seçmek kişisel tercihlere bağlı olsa da, en popüler ve beğenilen oyunlardan bazıları şunlardır:

• Battlefield 1: Birinci Dünya Savaşı'nda geçen oyun, tarihsel doğruluğu ve sürükleyici atmosferiyle dikkat çekiyor.
    • Battlefield V: İkinci Dünya Savaşı'nın ilk günlerini konu alan oyun, geniş çaplı savaşlar ve yıkılabilir ortamlar sunuyor.
    • Battlefield 4: Modern bir savaş ortamında geçen oyun, gelişmiş grafikler ve genişletilmiş çok oyunculu modlarıyla beğeni topluyor.
    • Battlefield 2042: Serinin en son oyunu, gelecekte geçen bir savaş ortamı ve yenilikçi özellikler sunuyor.

Hangi Battlefield oyununun en iyi olduğu, oyuncuların aradığı özelliklere bağlıdır. Tarihsel bir deneyim tercih ediyorsan Battlefield 1 iyi bir seçim olabilirken, modern bir savaşı tercih ediyorsan Battlefield 4 daha uygun olabilir. Son teknoloji grafikler ve özellikler arıyorsan Battlefield 2042 ideal bir seçenektir.

Sonuç olarak, en iyi Battlefield oyununun seçimi kişisel tercihlere ve oyunculardan beklenenlere göre değişiklik gösterir. Yukarıda belirtilen oyunların her biri kendine özgü avantajları ve hayran kitlesi ile öne çıkmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • BATTLEFİELD 2
  • quote:

BATTLEFİELD 2
  • ya ben bad company2 ve bf3 ü oynadım birtek. oyunları online oynamıyorum genelde seneryo takılıyorum. bu battlefiled seriisi çok karışık çıktı ya. hangileri seneryolu başka? tavsiye ederseniz bc2 ve bf3 haricinde seneryolu güzel varsa oynarım belki... okadar bf oyunu var ama bf3 yeni çıktı :D hane bf2 olur ek paketleri falan olur da hiç bf2 üzerine isimlendirilen oyunda yok...

galba 1. oyunu 1942

2. oyun klasik bf2

3. oyun bf3

bc2 bf2 serisindemi oluyor?

biton kargaşa ya bi düzen içerisinde çıkartsalardı keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemguven

ya ben bad company2 ve bf3 ü oynadım birtek. oyunları online oynamıyorum genelde seneryo takılıyorum. bu battlefiled seriisi çok karışık çıktı ya. hangileri seneryolu başka? tavsiye ederseniz bc2 ve bf3 haricinde seneryolu güzel varsa oynarım belki... okadar bf oyunu var ama bf3 yeni çıktı :D hane bf2 olur ek paketleri falan olur da hiç bf2 üzerine isimlendirilen oyunda yok...

galba 1. oyunu 1942

2. oyun klasik bf2

3. oyun bf3

bc2 bf2 serisindemi oluyor?

biton kargaşa ya bi düzen içerisinde çıkartsalardı keşke

Zaten bf senaryo odaklı bir seri deil.Bf3 ve bad company 2 de senaryo var. bf2 de yok single.
  • Battlefield 2 Bad company bence.
  • Battlefield 1942
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bf2 + ek paketler
  • BF 2142
  • Sormana bile gerek yok . Her türlü BF 2 .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Newmert_

Battlefield 2 Bad company bence.

bencede
  • battlefield 1942 ilk göz ağrım olması hasebiyle ilk sırada gelir battle field 2 oynanış zevki olarak birinci sırada olsada 2 . oyunum ve badcompany 2 senaryosu hoşuma gitmişti birbirleri arasında geçen diyaloglar özellikle 3. sırada battlefield 3 ü oynayamadım pc m yetmiyor
  • battlefield 2. online odaklı bir oyun olması, kocaman haritalar ve o mükemmel ana müziği
    zaten online shooter denilince unreal tournament 99 ile birlikte favorimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitesniper

BF 2142

İroni yapıyorsun değilmi?Öyle olmalı
  • BF3 'den eski BF lerin hepsi bana çamur gibi geliyor. Ek olarak COD3 'u de satın aldım daha 1 kere oturup oynamadım. Tırt...
  • Battlefield 2 bence
  • Battlefield 3 çıkmamış olsaydı Battlefield 2 derdim.Ama Battleield 3 serii'nin en iyi oyunu Back to Karkand DLC'si ile çoook daha iyi olacaktır buna eminim.
  • Araç kullanmaya hastaysan ve dev haritalarda savaşmak istiyorsan Battlefield 2
    Araçtan çok askerli savaşlar olsun aksiyon olsun diyorsan Bad Company 2
  • Arasında en kötüleri Reklamlar Vietnam ve 2142 en iyisine gelince iş zorlaşıyor Battlefield 2 , Battlefield Bad Company 2 ve BF3 arasında seçim yapmak zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Arasında en kötüleri Reklamlar Vietnam ve 2142 en iyisine gelince iş zorlaşıyor Battlefield 2 , Battlefield Bad Company 2 ve BF3 arasında seçim yapmak zor.

En iyi savaş Battlefield 2142' dir kardeşim ben son 1 aydır BF3 oynuyorum arada yine 2142 oynarım. Ayrıca senin para verip oynamadığın belli çünkü battlefield multiplayerin kötü oyunu yoktur. BF 2142 çıkalı 5 yıl oldu adamlar halen yeni patch çıkarıyorlar yeni harita sunuyorlar çok beğenildiği için. Dünyada BF 2'den sonra en iyi oyun seçilmiştir battlefield oyunları arasında. Lütfen oynamdağın oyun hakkında yorum yapma bu oyuna kötü diyosan oynamamışsındır. oyunu sadece youtube da izleyerek burada boş yorum yapıyosun battlefield oynayan herkes anlar senin boş konuştuğunu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.