Şimdi Ara

Kingdom come deliverance

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben kingdom come oyununu satın almıştım fakat oyun çok zor geldiği için birtakım hile kodları yazıp bitirdim. Şimdi oyuna yeniden başlamak istiyorum fakat ne yapsam da hile komutlarını devredışı bırakamadım. Steamda oyunu silip baştan yüklemeden ilk aldığım haline getirme şansım var mı? Normalde zor bir şey değil fakat internet bağlantım çok kötü olduğu için en az 2gün sürer bu süre içinde de interneti hiç kullanamam. Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kingdom Come: Deliverance'ta Hileler

Kingdom Come: Deliverance, orta çağ Bohemya'sında geçen gerçekçi bir açık dünya RPG'sidir. Oyun, zorlu savaş mekanikleri ve sürükleyici bir hikaye sunmaktadır. Ancak oyunun bazı yönleri zorlu olabilir ve bu nedenle bazı oyuncular hilelere başvurmayı tercih edebilirler.

Kingdom Come: Deliverance'ta çeşitli hileler mevcuttur, bunlar şunları içerir:

• God Mode: Bu hile, karakterinizi ölümsüz yapar.
    • Sınırsız Para: Bu hile, karakterinize sınırsız miktarda para verir.
    • Tüm Becerilerde Usta: Bu hile, karakterinizin tüm becerilerinde usta olmasını sağlar.
    • Nesneleri Kopyala: Bu hile, envanterinizdeki herhangi bir nesneyi kopyalamanıza olanak tanır.

Bu hileleri kullanmak, oyunu daha kolay ve keyifli hale getirebilir. Ancak hilelerin oyundan aldığınız keyfi azaltacağını ve başarı hissinizi bozabileceğini unutmamak önemlidir.

Uyarı: Hilelerin kullanımı, oyun geliştiricileri tarafından desteklenmez ve oyun dosyalarınıza zarar verebilir. Hileleri kendi sorumluluğunuzda kullanın.

Hileleri etkinleştirmek için şu adımları takip edebilirsiniz:

1. Oyun dizininize gidin.
    2. "KC.ini" dosyasını bulun ve bir metin düzenleyiciyle açın.
    3. Dosyanın sonuna şu satırı ekleyin: "EnableCheats=1"
    4. Dosyayı kaydedin ve kapatın.

Önemli Not: Hileleri kullandıktan sonra oyunu kaydetmeyi unutmayın. Aksi takdirde hileler kaybolur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hiç mi bilen yok cidden koca forumda?
  • Steam'den steam cloud özelliğini kapat,yine steam den oyunun ayarlarından dosyaların bütünlüğünü doğrula yap,son olarakta save dosyasını sildikten sonra oyun eski haline döner.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut-993 -- 7 Şubat 2020; 15:15:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lords of the Fallen
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.