Şimdi Ara

Sizce Optimizesi İyi Ve Kötü Olan Oyunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba konudan da anlaşılacağı gibi bir çoğumuz bu dertten yanarız bence optimizesi en kötü oyun şu şekilde : GTA4-L.a noire-Metro 2033-Ac3-Crysis 3
    Sizin görüşleriniz nasıl ?

• Bence optimizesi en iyi olan oyun : Battlefield 3

Kötü olanlar : GTA 4 - Crysis 3 - Euro truck simulator , Metro serisi , ac3
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeranSetaou

Bence optimizesi en iyi olan oyun : Battlefield 3

Kötü olanlar : GTA 4 - Crysis 3 - Euro truck simulator , Metro serisi , ac3

Katılıyorum hocam bf3 ne güzel bi optimizedir yaa
  • Metro serileri, ac3, cr3, gta4, alan wake serileri, ets2, splinter cell black list, saints row 4. Bunlar en bilindik optimizasyon sorunlu oyunlar.
  • Tesekkür ederim yorumun için
  • CS: GO çok iyi optimize edilmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Far Cry 3, Battlefield 3, Max Payne 3, hepsi optimizasyonu iyi olan oyunlar.

Metro 2033/Last Light, Total War Rome II, Crysis 3, bunlar da optimizasyon nedir bilmeyen oyunlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazılım ve Az da Olsa Oyun
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

Metro serileri, ac3, cr3, gta4, alan wake serileri, ets2, splinter cell black list, saints row 4. Bunlar en bilindik optimizasyon sorunlu oyunlar.

yalnız ilginçtir ki ac3 nvidia kartlarında çok iyi optimizedir kuzenim 9600 ile oynuyordu
  • Hocam max payne 3 ün optimizasyonu iyimi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaranBolat1

quote:

Metro serileri, ac3, cr3, gta4, alan wake serileri, ets2, splinter cell black list, saints row 4. Bunlar en bilindik optimizasyon sorunlu oyunlar.

yalnız ilginçtir ki ac3 nvidia kartlarında çok iyi optimizedir kuzenim 9600 ile oynuyordu

katılıyorum nvdia kartlara göre yapıyıolar böle iş olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulls23

Merhaba konudan da anlaşılacağı gibi bir çoğumuz bu dertten yanarız bence optimizesi en kötü oyun şu şekilde : GTA4-L.a noire-Metro 2033-Ac3-Crysis 3
    Sizin görüşleriniz nasıl ?

Yılın optimizasyon ödülü: BF3
    Yılın optimizasyon özürlüsü: Crysis 3

Fraps değeri ölçmek için mutlaka Bf3 kullanılmalıdır. En gerçek değerleri o verir çünkü tüm grafik seçenekleri sağlam ve oturaklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam max payne 3 ün optimizasyonu iyimi ya

Yok daha neler git işine falan diyebilirsiniz ama ben Max Payne 3'ü ilk çıktığı zaman 512 MB lik Nvidia 9500 GT ile High ayarda(DX10, 1600x900, AA kapalı) bitirdim.

Aldığım FPS de 250-35 arasında değişiyordu yerine göre ama o zamanlar daha iyisini hiç görmediğim için o fps ler bana mükemmel geliyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulobey10 -- 5 Eylül 2013; 16:22:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulobey10

quote:

Hocam max payne 3 ün optimizasyonu iyimi ya

Yok daha neler git işine falan diyebilirsiniz ama ben Maz Payne 3'ü ilk çıktığı zaman 512 MB lik Nvidia 9500 GT ile High ayarda(DX10, 1600x900, AA kapalı) bitirdim.

Aldığım FPS de 250-35 arasında değişiyordu yerine göre ama o zamanlar daha iyisini hiç görmediğim için o fps ler bana mükemmel geliyordu

Vay be iyimiş o zaman

• Crysis 3'ün optimizasyon sorunu nedir? Evet Nvidia ekran kartlarına dönük bir oyun genel olarak ama mesela 8 çekirdek desteği çok başarılı optimizasyon derken bu da yok mu.
  • quote:

quote:

bende gt240 la oynamıştım high medium ayarlarda ultrada kasıyordu
  • En iyi optimize = Crysis serisi
    En kötü optimize = Gta serisi,gta 4'ün konusunu açmayayım hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo_123

En iyi optimize = Crysis serisi

crysis 3 iyi optimize mi ? bence değil ama gta konusunda haklısınız konsoldan port ve kötü bi porttu yani
  • quote:

quote:

crysis 3 iyi optimize mi ? bence değil ama gta konusunda haklısınız konsoldan port ve kötü bi porttu yani

Crysis 3 konusunda haklı olabilirsiniz,özelliklede dx11 gereksinimi lanet bir şey.Sırf bunun için imza bile toplanıyor.
  • GTA4, Max Payne 3 ve Far Cry 3 çok başarısız.
  • quote:

quote:

quote:

Crysis 3 konusunda haklı olabilirsiniz,özelliklede dx11 gereksinimi lanet bir şey.Sırf bunun için imza bile toplanıyor.

Crysis 3 ü oyun saymıyorum açıkcası ben crysis 1 güzeldi ama sonra iş benchmarka döndü , sadece grafik veriyorlar başka birşey yok resmen kart sattırma stratejisi ,Codun aynı motoru kullanmasını sevmiyorum ama herkesin oynayabileceği oyunlar çıkarıyor (infinity, treyarch değil)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.