Şimdi Ara

Sizce Optimizesi İyi Ve Kötü Olan Oyunlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ungalath

kimse rage i yazmamış ilginç
    batman arkham city de kötüydü ani düşüşler çok oluyordu.

Hocam katılıyorum rage yi bilmem ama batman arkham city de bende de ani düşüşler çok du 60 dan 40 a gibi
  • rage de kaplamalar falan geç yükleniyordu baya rahatsız ediyordu.sonra düzelttiler mi bilmiyorum ama sırf bu yüzden oynamamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phylian

Kasan oyun görmedim hiç, takır takır açıyor benim ki hepsini

Aç bakalım Arma 3 ile Crysis 3ü son ayarlarda sistemlerimiz çok benzer ve ağlıyorum arma 3'deki fpsleri görünce
  • quote:

Orijinalden alıntı: SasabtrmS

quote:

Aç bakalım Arma 3 ile Crysis 3ü son ayarlarda sistemlerimiz çok benzer ve ağlıyorum arma 3'deki fpsleri görünce

• Yazılmış bi bilemem ama dünyadaki optimizesi en kötü oyun Flight Simulator X'dir. Simülasyondur ama bu kadar kötü optimizasyonu olan bir yazılım yok dünyadaki en iyi kartını alsanız FPS yerlerdedir. FSX'i yüklemek 1 saat optimize etmek bir ömürr onun için okuduğum forum, site sayısı binleri aşmıştır.
  • Rome 2 total War Optimizasyon konusunda yerlerde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

Yazılmış bi bilemem ama dünyadaki optimizesi en kötü oyun Flight Simulator X'dir. Simülasyondur ama bu kadar kötü optimizasyonu olan bir yazılım yok dünyadaki en iyi kartını alsanız FPS yerlerdedir. FSX'i yüklemek 1 saat optimize etmek bir ömürr onun için okuduğum forum, site sayısı binleri aşmıştır.

Daha önce yazılmadı bu oyun ama senin oyunun çözümü bu olmasın Oyuna gir settingsleri aç customize ye gir orda graphics bölümünde target frame rate var. onu 50 falan yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SasabtrmS

quote:

Crysis 3 ü son ayarlarda bitirdim -.- Kasayı ısıtan nadir oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 6 Eylül 2013; 16:59:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bulls23

quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

Yazılmış bi bilemem ama dünyadaki optimizesi en kötü oyun Flight Simulator X'dir. Simülasyondur ama bu kadar kötü optimizasyonu olan bir yazılım yok dünyadaki en iyi kartını alsanız FPS yerlerdedir. FSX'i yüklemek 1 saat optimize etmek bir ömürr onun için okuduğum forum, site sayısı binleri aşmıştır.

Daha önce yazılmadı bu oyun ama senin oyunun çözümü bu olmasın Oyuna gir settingsleri aç customize ye gir orda graphics bölümünde target frame rate var. onu 50 falan yap.

Onun çok farkı olmaz diye düşünüyorum ama denerim ben NVIDIA Inspector'dan ne ayarlar yaptım ne fsx.cfg optimizasyonları yaptım da bir halta benzedi. 660 Ti kartla bazen ben bile 12-13 FPS alıyorum online'da.

• Şuan aklıma gelenler Crysis - Cod Mw 1,2,3 - Nerdeyse bütün capcom oyunları .P4 işlemciyle fulle yakın oynuyordum en azından Tabi ekran kartı 4850 idi
  • kanımca en kötü optimizasyonlu oyun metro 2033 ve last light , stabilitesi olan bi oyun değil ayrıca sli desteğide her ikisinde de yok 660 sli ile test ettim . crysis 3 de süper optimizasyonlu bi oyun denemez mesela gigabyte wf 3x gtx 770 in dh incelemesindeki crysis 3 fps değerleri titan la aynı olduğunu görünce bu oyunda da bi tutarsızlık olduğunu anladım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: maiden31

kanımca en kötü optimizasyonlu oyun metro 2033 ve last light , stabilitesi olan bi oyun değil ayrıca sli desteğide her ikisinde de yok 660 sli ile test ettim . crysis 3 de süper optimizasyonlu bi oyun denemez mesela gigabyte wf 3x gtx 770 in dh incelemesindeki crysis 3 fps değerleri titan la aynı olduğunu görünce bu oyunda da bi tutarsızlık olduğunu anladım :)

Yorumun icin tesekkür ederim
  • en iyi optimizasyon : Dead Space serisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: savkar

en iyi optimizasyon : Dead Space serisi.

Hacı sen ne yaptın ya 2013 senesindeki konuyu hortlattın ama güzel konu, bence en kötü optimizasyon oyunlar GTA 5 ve H1Z1(bu zaten betada)
  • gta 5 in eskiden korsan sürümünü ot kalitesi ultrada 60 fps de oynardım orjinal aldım hıgh a alınca 30 fps ye kadar düşüyor:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

gta 5 in eskiden korsan sürümünü ot kalitesi ultrada 60 fps de oynardım orjinal aldım hıgh a alınca 30 fps ye kadar düşüyor:D

Sukret, otu samani bile ithal ediyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

gta 5 in eskiden korsan sürümünü ot kalitesi ultrada 60 fps de oynardım orjinal aldım hıgh a alınca 30 fps ye kadar düşüyor:D

Sukret, otu samani bile ithal ediyoruz.

heheh üst düzey espri

• Unity

Arkham Knight

Rome 2

Dying Light

Fallout 4

Son zamanların leşi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en kötü optimize
    gta 4
    ac unity
    batman arkham knight

en iyi optimize
    max payne 3
    gta 5
    battlefield 4
    far cry 3
  • son zamanlarda çıkan neredeyse bütün oyunlar...
    önerilen gereksinimlere bakıyorsun,2000-3000$'lık sistemler...la senin çapın ne ki böyle bir sistem istiyorsun,çoğu da 2 gün oyna 3.gün girmezsin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.