Şimdi Ara

Sizce Optimizesi İyi Ve Kötü Olan Oyunlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BaranBolat1

quote:

Orijinalden alıntı: Neo_123

quote:

quote:

En iyi optimize = Crysis serisi
    En kötü optimize = Gta serisi,gta 4'ün konusunu açmayayım hiç.

crysis 3 iyi optimize mi ? bence değil ama gta konusunda haklısınız konsoldan port ve kötü bi porttu yani

Crysis 3 konusunda haklı olabilirsiniz,özelliklede dx11 gereksinimi lanet bir şey.Sırf bunun için imza bile toplanıyor.

Crysis 3 ü oyun saymıyorum açıkcası ben crysis 1 güzeldi ama sonra iş benchmarka döndü , sadece grafik veriyorlar başka birşey yok resmen kart sattırma stratejisi ,Codun aynı motoru kullanmasını sevmiyorum ama herkesin oynayabileceği oyunlar çıkarıyor (infinity, treyarch değil)

Crysis 1 ve 2'nin optimizesi harika valla.Cod'de kesinlikle öyle insanlar tepki gösteriyor ama bütün kullanıcılar oynayabiliyor bunu hiç görmüyorlar.

• zaten cod aynı motoru kullanıyor ama mw1 ile mw3 arasında yinede bariz bir fark var bence motorun izin verdiği kadar bide şu cod vs bf olayını saçma buluyorum bana göre biri single biri multi için yaratılmış
  • @BarabBolat1 Multiplayer oynamadağım için fikrim yok ama single olarak mw3 gayet başarılıydı.
  • quote:

@BarabBolat1 Multiplayer oynamadağım için fikrim yok ama single olarak mw3 gayet başarılıydı.

bende zaten cod serisinin single için yaratılmış olduğunu düşünüyorum ama bfnin single si multisinin gölgesinde kalıyor

ama sonuç olarak biz kullanıcılar kazanmalı bence
  • ekran kartım gt240
    ben 1er örnek vericem
    en kötü: çoook kötüydü 1.0.7.0 atmama rağmen gta 4 sorunlu oyun
    en iyi:max payne 3 gerçekten high medium ayarlarda hiç kasmadan çok güzel grafik veriyordu
  • Ayrıca forumdan bir arkadaş Arma II optimizasyonu çok iyi demişti. Hiç oynamadım ama.
  • quote:

quote:

crysis 3 iyi optimize mi ? bence değil ama gta konusunda haklısınız konsoldan port ve kötü bi porttu yani

Hocam Crysis 3 oldukça iyi optimize edilmiş bir oyun. Adamlar grafiklerin çıtasını ciddi derecede yükseltmiş. Siz hala gidipte vay efendim 8X SMAA açayım hepsini very high alayım derseniz herhalde oyun kasacak. Crysis 3 teki medium ayarını en son grafik yapsalardı müthiş optimize edilmiş diyecektiniz.

Kısacası kartınıza göre ayar çekin, gereksiz efektleri açıpta bu oyun kasıyor diye ağlamayın.

Benim oynadığım en berbat optimizesi olan oyunlar: Most Wanted 2012, Empire Earth 3, GTA 4

• quote:

Orijinalden alıntı: ats100

quote:

quote:

Hocam Crysis 3 oldukça iyi optimize edilmiş bir oyun. Adamlar grafiklerin çıtasını ciddi derecede yükseltmiş. Siz hala gidipte vay efendim 8X SMAA açayım hepsini very high alayım derseniz herhalde oyun kasacak. Crysis 3 teki medium ayarını en son grafik yapsalardı müthiş optimize edilmiş diyecektiniz.

Kısacası kartınıza göre ayar çekin, gereksiz efektleri açıpta bu oyun kasıyor diye ağlamayın.

Benim oynadığım en berbat optimizesi olan oyunlar: Most Wanted 2012, Empire Earth 3, GTA 4

ben kesinlikle ultra takıntısı olan biri değilim ayrıca şuan elimde 580 kötü bir kart değil yani ama crysis 2 iyi optimize edilmişti ama 3 öyle değil gta konusunda katılıyorum ama Most wanted 2012 hiç oynamadım çok mu kötüydü cidden ?

• crysis 2 ve 3 iyi optimize edilmiş bir oyundur..
  • Bence PAYDAY 2 nıvıdıa geforce gtx 560M ekran kartım 6 gb ram drx 11..ve bu sistemde düşük ayarda 15 Fps alıyorum..oyun orjinal...
  • ve optimizasyonu en iyi oyun Batlefield 3 oyunu...
  • quote:

zaten cod aynı motoru kullanıyor ama mw1 ile mw3 arasında yinede bariz bir fark var bence motorun izin verdiği kadar bide şu cod vs bf olayını saçma buluyorum bana göre biri single biri multi için yaratılmış

sana yürekten katılıyorum arkadaşım..multi oynayacaksan BF 3 alacaksın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bora1453

Bence PAYDAY 2 nıvıdıa geforce gtx 560M ekran kartım 6 gb ram drx 11..ve bu sistemde düşük ayarda 15 Fps alıyorum..oyun orjinal...

ben gtx 660 Ti ile 90 fps alıyorum herşey ultra
  • Valla hocam 2 saat kadar giremedim neler olmuş yahu yorumlarınız için teşekkürler
  • kötü optimizasyonlu oyunlar: gta4(daha iyi olması için 4. patch i kurun), metro serisi, crysis warhead, l.a noire

iyi optimizasyonlu oyunlar: bf3, max payne 3, cod serisi.
  • Şimdi aklıma geldi optimizesi rezalet bi oyun most wanted 2012
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asisvénia

kötü optimizasyonlu oyunlar: gta4(daha iyi olması için 4. patch i kurun), metro serisi, crysis warhead, l.a noire

hocam crysis warhead hd 2600 le high oynuyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulls23

quote:

Orijinalden alıntı: Asisvénia

kötü optimizasyonlu oyunlar: gta4(daha iyi olması için 4. patch i kurun), metro serisi, crysis warhead, l.a noire

hocam crysis warhead hd 2600 le high oynuyodum

hatırladığım kadarıyla 1440x900 çöz. 4x aa açık oyuncu, birkaç tane en üst oyuncu modunda 6870 ile ara ara çok nadiren takılmalar yaşamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asisvénia -- 5 Eylül 2013; 19:57:15 >
  • Valla bilemeiyorum ama ben hd 2600 high 1280 1024 çok akıcı sıfır kasma ile oynuyodum sizin oyun crysis 1 olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulls23

Valla bilemeiyorum ama ben hd 2600 high 1280 1024 çok akıcı sıfır kasma ile oynuyodum sizin oyun crysis 1 olmasın

yok crysis 1 i hiç denemedin daha. warhead, 2 ve 3 ü oynadım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.